קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [אוסף] תחביב שלי מילדות :)
    על ידי almog290 בפורום תחביבים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 27-05-2011, 23:32
  2. [דיון] תחביב עם חבר \ בני משפחה
    על ידי DaRkHeaveN בפורום תחביבים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-04-2011, 20:27
  3. חדשה שלי עם חבר
    על ידי selaf בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 15:01
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 15:31
  5. חתימה חדשה שלי ושל חבר שלי...
    על ידי -S.D- בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 15:13
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

תחביב שלי חבר שלי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל תחביב שלי ושל חבר שלי

אני וחבר שלי כתבנו סיפור ואני רוצה שתגידו לי מה דעתכם על הסיפור

זה הסיפור:
    זה קרה באפריל 1993 אני עבדול ויוגב שחינו לנו בנהר המסיסיפי שבצפון ארץ לעולם לא.
    כאשר סיימנו את טבילתנו התשיעית ויוגב סיים את הטקס להסרת סערות בציליק שלו החלטנו לעלות אל הטרקלים המזרחי ולצפות בבגבגים משתינים למרחק(הספורט הלאומי של הארץ).
    בדיוק הגיעה תורו של הבגבג שולה להטיל את מימיו לרוחק וכאשר התחיל את ההכנות לתורו גילו צוות השופטים של התחרות שלבגבג יש דלקת
    נדירה מאודבשם מוחמד עלי בשלפוחית השתן ודלקת זו אסורה על פי חוקי התחרות שיכולה לגרום לשתן לעשות פליק פלאק 5 פעמים ולינחות נחיתה נקייה על הציפורן השנייה מימין.
    צוות המשטרה פינו את שולה לתחנת המשטרה ושם הוא עבר עינויים כגון החדרת קלמרים לבית שחי,שטיפת מוח בסיליט באנג וגירוד ביצים בעזרתשניצל דק שניתן לשים בטוסטר.
    אחרי מערכת הענויים שעבר שולה גילו השוטרים שהכל היה סתם גזים אבל זה היה כבר מאוחר מידי מיכיוון ששולה עבר סדרת ניסויים כדי לטפל בבעיתו הניסויים כללו השטלת מקלדת,כפית,מזגן,קבב רומני וקופסת סיגריות טיים.
    חלק מתופעות הלוואי של הניסויים היו:
    1)פיתמותיו של המטופל נסדקו והפכו לאוכל לתימנים בצפון קוראה.
    2)פעם בחצי שנייה המטופל היה חוטף מכה אחד ממכות מיצרים.
    3)כל יום שלישי המטופל היה מותקף ע"י חצילים קלויים ברוטב טחינה.
    4)הקבב הרומני שהושטל היה מזוהם על ידי וובה הקצב הרומני שהשתין עליו בהפסקת הצהריים.
    חייו של שולה נהרסו והוא החליט לפרוש מעסקי הספורט ולעסוק בעיצוב חלונות לרכב.
    השמועום על שולה עברו מפה לטחול והגיעו לסנחיריב מלך אשור ששמע את הסיפור והחליט לקחת את העניינים לעיניים ולעזור לשולה
    סנחיריב פקד על משרתיו לקצוץ את הקבב הרומני מגופו של שולה אך המשרתים לא יכלו לעשות זאת מכיוון שהקבב היה קשוח כמו סמור כביום הוולדו אך סנחיריב לא וויתר הוא זימן אליו את אנדרי הידוע בשכונתו כאנדרי אוכל השניצלים האיום וכאשר אנדרי ראה את הקבב הרומני הוא קפץ עליו קפיצת צוקהרה הפוכה באוויר ובכך שבר את השיא הגינס לקפיצת צוקהרה ואז רכב על אפני הביאמקס שסבתו קנתה לו במהירות האור. אנדרי נתן ביס ענק לקבב ובטעות נשח גם את כל חלקו הימני של שולה.
    בעיה הקבב נפתרה ושולה החליט לפתוח חנות למכירת כרטיסי ברכה לבביים.
    ביום בהיר אחד נכנס לקוח לחנותו של שלוה הלקוח היה נראה כך:
    מכירים את זה שאתם הולכים בבית ופתאום דופקים את הסרת שלכם באיזה ראון או שולחן או קופסת אמפנדס מקולקלת ואז הזרת שלכם הופכת לכחולה ומוציאה כל מני מיצים משונים העונים לקול פרלפרלפרל אז כך נראה הלקוח.
    הלקוח ביקש מישולה כרטיס ברכה לרגל לידתו של סבתו ובכרטים כתב:
    סבתא יקרה אני מאוד שמח שנולדת תסתמי את הג'ורה שלך ולכי תצודי אלי לוזונים בשככת שושי שמול מזכרת בתיה.
    שולה הביא ללקוח את הכרטיס ואז הלקוח חצה את פיו לשתיים ופתח אותו בחוזקה וצרח אמן שלאמא שלך יתקע איפון 4 בכוס והיא תצרח את מילות השיר "ים השיבולים שמסביב" למשך כל חייה.
    שולה שהיה המום מתגובתו של הלקוח הפליץ נוד מרוב הלחץ ובשפת המקצוענים הנוד זוהה כנוד מסוג "אולטימייט ספוקי נטורל פייוז'ן ברלה"
    ואנשים המבינים יכולים להסיק שהנוד זעזע מאוד את מקום האירוע ואך הזיז במקצת את הלוחות הטקטונים שבאדמה שמתחת למקום.
    באותו הרגע בקעה משם מפלצתנוראית הידוע השם חני נחמיאס לבני האדם אין סיכוי מול המפלצת יש המספרים שהיא לוקחת ילדים לחדרה ונוהגת להתעלל הבם בדבק מגע.

הסוף
    נערך לאחרונה על ידי lovems; 11-09-2011 בשעה 00:09.

2. קישורים ממומנים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,450 | הודעות: 8,200,043 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect