אני יודע שאני רק מתבגר ובלה בלה בלה אבל יש?
למשל באתר שקוראים לו PenisXL ראיתי סיפורי הצלחה של אנשים אבל מי אמר שזה אמיתי..
זה ללא משקולות וכל החרטות האלה.
אני יודע שאני רק מתבגר ובלה בלה בלה אבל יש?
למשל באתר שקוראים לו PenisXL ראיתי סיפורי הצלחה של אנשים אבל מי אמר שזה אמיתי..
זה ללא משקולות וכל החרטות האלה.
|
|
לחכות לגיל 20
אל תהרוס לעצמך את החיים בגלל שהזין שלך נראה קטן בגיל פאקינג 14
מה אתה לחוץ על זין גדול... גיל ההתבגרות עדיין בתהליך, יש לך מספיק שנים כדי שהוא יגדל.
אי אפשר להגדיל ככה את הפין, אלא רק באמצעות ניתוח (וזה גם רק כאשר יש לך בעיה המכונה "micro penis", אפשר לקרוא על זה בוויקיסקס).
אפשר לקבל ממני ייעוץ דיסקרטי בהודעה פרטית בנושאים: גיל ההסכמה, גודל הפין, קונדומים וחומרי סיכה, אוננות, אורגזמה, נוזל זרע, פצעים ומחלות מין, הומוסקסואליות וכדומה. נא לציין גיל ומין.
וגם, תמצאו הרבה מידע באנציקלופדיה למיניות: http://www.wikisex.co.il
בצורה כירורגית אפשר להוריד/להוסיף/לצבוע/... מה שאתה רוצה (בתנאי שאתה יכול לשלם, כמובן)
לגבי דרכים אחרות, אני לא אגיד שאין דבר כזה אבל יש הרבה שרלטנים שישמחו לקחת את הכסף ולתת לך משהו שספק משפיע ואולי אפילו מזיק לבריאות.
עדיף להתרחק מהתחום שיכול הרבה יותר להזיק מלהביא תועלת.
למה בגיל 14 אתה חושב על דרכים להגדיל את איבר המין שלך, זה אותו הדבר כמו שבחורה בת 14 תרצה לעשות סיליקון.
עוד לא סיימת את ההתפתחות המינית שלך, זה לא אומר שתוך שנה יהיה לך איבר מין של כוכב פורנו, אבל למה אתה צריך את זה?
גם איבר מין באורך של 13/14 ס"מ מספק בחורה. לא יודעת מה מצבך הנוכחי אבל אני בטוחה שאין לך צורך בהגדלה (במיוחדת שאין כזו)
במידה ומדובר בעיבוי אז לוקחים רקמות ומידה ומדובר בלהאריך אני אפילו לא רוצה לרשום שלא יהיו פה סיוטים לאנשים.
בנוגע לזה שזה אנשים יצאו כלא מתפקדים אתה צודק לחלוטין כלל לא מומלץ לעבור את הניתוח במיוחד עם האורך סביר ורק מבחינה פסיכולוגית אתה לא מרוצה מימנו, המקרים כאלה פשו לפנות לייעוץ מיני מוסמך.
תקשור את הזין והביצים עם חבל, את הצד השני תקשור למשקוף ותקפוץ 3 פעמים. זה אמור להגדיל ב3 סנטימטר כל פעם.
דיייי עם הספאם הזה, הרעיון הזה של "משתמש אנונימי" עושה רעע לפורום