קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-02-2012, 17:39
  2. [הורדה] Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad (2011/ENG/BETA) Red Orchestra 2: Heroes of Stal
    על ידי matany56 בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-02-2012, 17:39
  3. [הורדה] Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad (2011/ENG/BETA)
    על ידי PHASE בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 30-10-2011, 20:18
  4. [הורדה] Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - פריצה של ALI213 .
    על ידי 2get4play2012 בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 14-09-2011, 19:43
  5. [הורדה] Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad 2011
    על ידי סיגלת בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-09-2011, 12:46
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad Beta

מורחקים
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad Beta

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad Beta

של המפקד הרוסי באחד מהבתים ההרוסים בכיכר סטאלינגרד, לא ידעתי למה לצפות. כאשר יצאנו החוצה בריצה מהירה, תוך כדי צרחות, התגלתה בפני סצנת מלחמה מחרידה ביופייה.
    - קהילת Red Orchestra 2 הישראלית (הליגה הישראלית הרשמית)

אני לא יודע מי הבין את השורה שלמעלה. למי שלא הבין, הנה הסבר קצר: מדובר באמירה הכי חיובית ש-Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad יכול לקבל. אם Red Orchestra הראשון היה טוב, אז השני מקבל ציון של מעולה ומעלה.

בכל זאת, מדובר בבטא. יותר נכון, זה מה שחושבים לפני שנכנסים לאחד מעשרות (אם לא מאות) השרתים שכבר ניתן לשחק בהם. ברגע שנכנסתם, מתגלה עולם שכולו טוב. אני הולך להוסיף קצת פלפל ולהביא לכם את הרשמים שלי בעזרת סיטואציות שחוויתי בעת המשחק. גם התמונות בכתבה, אותנטיות.

סיטואציה מספר 1 - העולם הטוב שמתגלה: נכנסים, בוחרים את אחד מהתפקידים הזמינים (אני בדרך כלל בוחר את התת מקלע), ויוצאים לדרך. מתחילים בקצה המפה, או במבנה שקרוב להגדרה הזו, ומשם מתחילים לעקוב אחרי מספר שחקנים אחרים. לפתע, שומעים שריקה. כל השלג מסביב הסיט את צומת הלב מהדבר האמיתי - המלחמה. ושריקה במלחמה, הנה דבר רגיל. משמע, ירו לעברנו.

לאחר הירייה אתם מופתעים לגלות שהמסך שלכם עבר שינויים קוסמטיים - הדם שניתז מפלג הגוף העליון של חברכם מחסה את החלקים הקיצוניים של המסך, הצבעים הופכים למעט אפורים ומד ההרתעה בחלק השמאלי התחתון של המסך, עולה.

עוד שחקן שעקבתי אחריו נשכב, שחקן אחר מתכופף וזורק רימון עשן קדימה ואני, מנסה שלא לאבד את הראש. לפתע, פיצוצים - ארטילריה נופלת מאחורינו. אני והשחקנים שלידי קמים ומתקדמים בריצה אל עבר אחד הבניינים הסמוכים בעזרת חיפוי של רימון העשן שניזרק, בעוד שמאחורינו שחקנים אחרים נטבחים בעזרת פגזי הארטילריה - אברי גוף מלאי דם עפים באוויר.

סיכום סיטואציה מספר 1 - לאחר סיטואציה שכזו הבנתי ששרתים ל-64 שחקנים הופכים את המשחק לנדיר, מפני שהם מדמים כמעט כמו שצריך את הקרבות הברוטליים של המלחמה הארורה של שנות ה-40 המוקדמות.

32 שחקנים בהסתערות

סיטואציה מספר 2 - המלחמה הראליסטית: כמו טירון מן השורה בצבא הרוסי בזמנים של מלחמת העולם השנייה שזרקו אותו למים, גם אני חוויתי את הקרב ממבט של טירון. בדהירה רגלית עם התת מקלע שלי אל הדגל הקרוב, צמוד למספר שחקנים אחרים, חוויתי מספר קשיים בתפעול הסביבתי שלי (לא, לא מדובר בבאגים). הגענו אל הדגל בחיים בזכות מספר שחקנים בקבוצתנו שהתמקמו על אחד מהבתים הסמוכים. הם סיפקו לנו חיפוי מעולה בעת חציית השטח הפתוח. בלעדיהם, היינו גמורים.

האזור של הדגל שאליו הגענו נחשב למרכז המפה. אם אנחנו לא מרוכזים לשנייה - אנחנו נחשב כמתים עוד לפני שנגיד את המילה "רימון!" או "אויב!" או "צלף!" או "טנק!" או "סטאלינגרד!" (את המילה הזו אני ממש לא ממליץ לנסות להגיד בעת קרב קשה). ועכשיו ברצינות: הגיע יריב מאחורינו, בהסתערות.

שחקן אחר שמיקם את עצמו מאחורי חומה באזורי נהרג. אני הייתי ממוקם עם הדורגלים (החצובה של התת מקלע שלי) על חומה נמוכה. הבחנתי בזווית העין במתרחש ויצאתי מהמחסה, בדרכי אל שחקן האויב. כאשר לא הייתי במחסה, לא יכולתי להגיע אל מצב הכוונת, מפני שעם תת המקלע חייבים להיות במחסה או בשכיבה לפני כן. מדובר בעניין של שניות ספורות, מפני שבאותה עת האויב רץ לעברי גם כן. בלי לחשוב, יריתי צרור שלם של כדורים אל עבר שחקן האויב. בעת המעשה, הנשק קפץ לאלוהים אדירים, המסך שלי הפך לרקדן וזז ללא הפסקה, ולא ראיתי לאן אני מכוון. לפני שהספקתי לקרוא לעצמי "Noob", הבחנתי שאותו שחקן נהרג. לעומת זאת, בעת שניסיתי לקרוא לעצמי "Pro", טנק אויב הגיח משום מקום וטייח את שטח הכבישה.

סיכום סיטואציה מספר 2 - כמילת מפתח מרכזית של הסיכום הזה, אני יכול להגיד בפה מלא שהמלחמה ראליסטית. בהרחבה, אפשר לספר שסדרת Red Orchestra הנה סדרת משחקי יריות בגוף ראשון בזמני מלחמת העולם השנייה. המשחקיות של הסדרה כבדה קצת יותר ממשחקי יריות רגילים, וכדי להתקדם ולנצח על הקבוצה לשחק ביחד, כצוות.

בדרך אל הדגל הקרוב, תוך כדי מטח ארטילריות

סיטואציה מספר 3 - העולם יפה, למה ללכלך?: אני מסתכל על הסביבה שבה אני נלחם, וחושב מחשבות. אני מדמיין את אזורי הלחימה כאילו לא הייתה בהם מלחמה באותו רגע ושואל את עצמי: מדוע? האזור האורבני המושלג הזה בוודאי היה פעיל מאוד בשנים האחרונות.

אני מחזיק בידי את נשק הצליפה שלי, מתמקם בקומה השלישית של אחד הבניינים הסמוכים לכיכר המרכזית. לפתע, טנק גרמני עובר בקצה השני של הכיכר. מכונת המלחמה הזו רחוקה ממני בכ-200 מטרים בערך. הטנק ממקם עצמו אל מול הרחבה המרכזית של הכיכר, שם מספר שחקנים בקבוצתי מנסים לכבוש את הדגל הגרמני. מול הטנק האכזרי הנ"ל, הם חסרי אונים. הטנק מתחיל בירי לעברם. הוא פספס מספר פגזים.

גם אני, חסר אונים, מפני שאיני יכול לעזור להם. במקרה, הפתח העליון של הטנק מתרומם - מפקד הטנק מפקיר את פלג גופו העליון ויוצא כדי להתבונן מקרוב במתרחש. הוא מוציא את המשקפת, כנראה מנסה לכוון את חברי הצוות שלו אל עבר חבריי לקרב. באותו הרגע, אני מפקס את הכוונת שלי על מפקד הטנק. הנקודה השחורה מכוונת קצת מעל ראשו ואני מחכה מספר שניות. לאחר החלטה מהירה, לקחתי את הירייה. מפקד הטנק, נהרג במקום. מספר שניות לאחר מכן, הטנק שינה את מיקומו ואנחנו כבשנו את הנקודה.

החלטתי שהגיע הזמן לשפר עמדה, ולכן לקחתי את עצמי מאותו הגג וירדתי במדרגות אל עבר קומת הקרקע. הבניין עצמו, חצי הרוס. בעודי יורד במדרגות, אני מבחין בקרני השמש אשר לוטשות עיניים דרך החלון החצי הרוס.

סיכום סיטואציה מספר 3 - אין ספק שהמנוע Unreal Engine 3, של חברת EPIC Games, עשה זאת שוב. מדובר במשחק יפיפה ובלתי רגיל. האנימציות, המודלים, הסביבה, התאורה ועוד, כל פרט ולו הקטן ביותר מקבל משמעות בעולם המשחק של Red Orchestra 2.

לפני הפגיעה במפקד הטנק

סיטואציה מספר 4 - יש דברים גרועים יותר ממנות קרב של שנות ה-40:אנחנו לקראת ניצחון. נשארה לנו נקודה נוספת. משום מקום, פרץ אדיר של שחקנים מהצד הגרמני הגיעו כתגבורת על מנת להגן על הנקודה. כוח האש שהוסב מולנו היה אדיר.

לצערי, הקבוצה הייתה מפוזרת במקומות שונים, והגרמנים לקחו שליטה על מרכז המפה. אבל אז, כשהכל כבר היה נראה אבוד, הגיע הטנק הידידותי שלנו. לאורך כל הסיבוב צוות הטנק הפגין שיתוף פעולה מעולה עם הכוחות בשטח. היה יפה לראות שהם לא איבדו את הראש לפני הקרב האחרון. הטנק נתן כוח אש ממוקד אל עבר הכוחות הגרמניים באזור, ובכך יכולנו להתקדם אל עבר הנקודה. אני, מרומם עד הגג לקראת הניצחון הקרב ובא, קיבלתי את ההפסד של החיים: המשחק קרס. ממש לקראת הסוף.

סיכום סיטואציה מספר 4 - כאשר מגיעים לבטא של משחק, עלינו להיות מוכנים מראש למספר לא מבוטל של באגים ובעיות שונות. מעבר למספר קריסות, הבחנתי במספר מועט מאוד של באגים, שאין לי ספק שיתוקנו לפני ההשקה המלאה של המשחק. כמו שאמרתי, יש באגים שצריך לטפל בהם, אבל בשביל זה השחקנים מנסים את הבטא ומודיעים לחברת הפיתוח על הבעיות לפני ההשקה.

הטנק שסיפק חיפוי לכוחותינו בפעולה

לסיכום, חברת Tripwire Interactive עשתה עבודה מעולה בפיתוח של Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad. אני מאמין שההחלטה על דחיית המשחק בשבועיים נעשתה בכובד ראש, אבל מדובר בהחלטה חכמה. אמנם מדובר במשחק שחיק ומהנה עד השמיים שלא יאכזב את המעריצים ואת השחקנים החדשים שיבואו, אבל עדיין קיימים בו מספר באגים שעלולים לפגוע מאוד בעתיד של המשחק.

כמו שכבר נכתב, אין לי ספק שהבאגים הללו יתוקנו לפני ההשקה הרשמית. כמו כן, הבטא שוחררה ביום שהיה אמור לשמש כיום ההשקה. לכן, מדובר בחצי נחמה. מי שדאג, שירוץ לקנות בהקדם.

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad יושק ב-13 בספטמבר, בלעדית למחשב האישי

Minimum System Requirements

* CPU: Dual Core 2.3 GHz or better
    * RAM: 2 GB
    * HDD: 8 GB free disk space
    * Graphics: 256 MB Graphics Memory with shader model 3
    * Sound Card: DirectX 9 Compatible
    * DirectX: Version 9.0c

Recommended System Requirements

* CPU: Quad Core 2.6 GHz or better
    * RAM: 3 GB
    * HDD: 8 GB free disk space
    * Graphics: 512 MB Graphics Memory with shader model 3
    * Soun
    d Card: DirectX 9 Compatible

http://shareflare.net/download/71506...ROHS_.rar.html
    נערך לאחרונה על ידי אריה 2012; 12-09-2011 בשעה 17:17.

2. קישורים ממומנים

תודה רבה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,620 | הודעות: 8,173,207 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect