היי כולם,מחר יש לי ולחבר חודש,ואני רוצה להכין לו משהו מושלם,וכבר שבוע אני מחפשת ולא מוצאת מה.
הוא מכין לי פיקניק סופר רומנטי עם ארוחה שהוא בעצמו מבשל,ואני רוצה להכין משהו שישתווה לזה!
אז תנו לי בבקשה את הדבר הכי קיטשי,הכי מתוק,והכי הכי שיש
תודה![]()
היי כולם,מחר יש לי ולחבר חודש,ואני רוצה להכין לו משהו מושלם,וכבר שבוע אני מחפשת ולא מוצאת מה.
הוא מכין לי פיקניק סופר רומנטי עם ארוחה שהוא בעצמו מבשל,ואני רוצה להכין משהו שישתווה לזה!
אז תנו לי בבקשה את הדבר הכי קיטשי,הכי מתוק,והכי הכי שיש
תודה![]()
beatles
אני: אני נורא נורא נורא סנילית,אני אפילו לא זוכרת מה אכלתי היום לארוחת בוקר!
*אחרי חצי דקה*
עדידס:רגע אחד,לא אכלת היום ארוחת בוקר!
רק מראה כמה שאני מטומטמת לפעמים
|
|
הקפצה..בבקשה תעזרו לי :<
beatles
אני: אני נורא נורא נורא סנילית,אני אפילו לא זוכרת מה אכלתי היום לארוחת בוקר!
*אחרי חצי דקה*
עדידס:רגע אחד,לא אכלת היום ארוחת בוקר!
רק מראה כמה שאני מטומטמת לפעמים
אני עם מר חרדל.
כשלי היה חודש עם חברה שלי קודם כל לא ידעתי על זה בכלל חח.. חברה שלה אמרה לי כמה ימים לפני שהיא כל הזמן מדברת על זה שיש לכם עוד מעט חודש והיא מצפה למשהו ופה ושם אז לקחתי אותה לסרט רומנטי כזה, אחרי זה ישבנו בפארק סתם כיף כזה, "זמן איכות".
בקיצור אם הוא מכין לך משהו אין סיבה שתכיני לו גם, אני לא ציפיתי שחברה שלי תכין לי משהו או תיקנה לי משהו.
חודש ביחד, שבוע ביחד, כל הדברים האלה לא טובים למערכת יחסים, זה סתם מוסיף אלמנטים ריגשיים מיותרים אם את שואלת אותי.
פעם בשנה יש יומולדת, או שנה ביחד זה גם יכול להיות נחמד, לא צריך להגזים ולמצוא כל פעם דברים חדשים.
כי היום זה חודש ביחד ומחר הוא עובר מבחן גדול ומחרתיים הוא סיים טסט בהצלחה ועוד כמה ימים הוא מוציא רישיון ועוד שבוע הוא ככה וככה..
לשעבר 'Like
המתנה הכי טובה שהוא ישמח לקבל זה סקס
אבל גם מתנה נוספת לא תזיק
קני לו בושם, כי יוקר מראה הרבה פעמים גם על השקעה, לכי על משהו של boss יש לזה את הריח הכי טוב!!! (אפילו שזה איזה 300 שקל)
ובקשר למשהו קיטשי, תדפיסי חולצה עם תמונה שלכם ביחד, תמונה מצחיקה או רומנטית אחת מהשתיים כי אלה הכי קטיצ'יות.
אם יש לכם שיר ביחד (הריי אתם זוג קיטצ'י... חייב להיות לכם) תשמיעי אותו, שיהיה בפלאפון או איפשהו. ואם אין אז זה הזמן לבחור איתו ביחד!
נ.ב.
אתם ממש קיטצ'יים??? כי יש במידה מסויימת, ויש כבר דביק.
אני סתם שואל כי אני לא יכול לחיות ב-"דביק"
חחחחח אתה יודע איזה קיטצ'י הייתי פעם, יותר נכון לא ממש אני אלא האקסית שלי, היא הדביקה אותי בזה.
עד שהבנתי שהיא אובר קיטצ'ית וניפרדתי ממנה.
לפותחת האשכול אני נותן לך טיפ מניסיון שאובר קיטצ'יות זה לא טוב, זה לא בריא למערכת יחסים שלכם.
להכניס פה ושם אלמנטים כאלה זה סבבה, זה רומנטי, זה מרגש, זה נחמד, זה כיףףף אני יודע !!!
אבל לא צריך להגזים.
בקשר למתנה עניתי לך כבר.
לשעבר 'Like