קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 27-03-2008, 18:54
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14-07-2007, 23:10
  3. [שאלה] בקשר לאיפה לפתוח נושא ם_O
    על ידי Sapaki בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 04-01-2007, 21:41
  4. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 26-12-2005, 17:59
  5. לא רציתי לפתוח הודעה אבל נדפק לי המחשב..
    על ידי zvovon בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 26-11-2005, 15:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

רציתי לפתוח נושא שמאוד כואב לי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל רציתי לפתוח נושא שמאוד כואב לי

יצא לי להיות בהרבה מאוד אימונים של ילדים ונערים, במשך 90 דקות של אימון, נמצאים להם שני שחקנים שעומדים במשך 80% מהאימון ללא מעש, אני מתאר לעצמכם שהבנתם את הרעיון, הכוונה שלי היא לשוערים.
    אני בתור מאמן שוערים מסתכל על כל דבר קטן ורואה המון ליקויים בשוערים שלנו, הבעיה היא שלאף אחד פה לא ממש אכפת.
    לי הנושא מאוד כואב, עד מתי לא ניקח את הכדורגל בארץ ברצינות?

פתחתי את הנושא הזה כדי לראות מה האנשים באמת חושבים על מה שקורה בארץ בכדורגל, אני אשמח אם תתמקדו גם בשוערים שזה הנושא המועדף עליי.

תודה

2. קישורים ממומנים

בלאי
    להתראות נעורים, שלום אהבה.
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ
    וזה שבתי כנסת פתוחים בשבת זה פייר?

ציטוט נכתב במקור על ידי danrhcp צפיה בהודעה
    יצא לי להיות בהרבה מאוד אימונים של ילדים ונערים, במשך 90 דקות של אימון, נמצאים להם שני שחקנים שעומדים במשך 80% מהאימון ללא מעש, אני מתאר לעצמכם שהבנתם את הרעיון, הכוונה שלי היא לשוערים.
    אני בתור מאמן שוערים מסתכל על כל דבר קטן ורואה המון ליקויים בשוערים שלנו, הבעיה היא שלאף אחד פה לא ממש אכפת.
    לי הנושא מאוד כואב, עד מתי לא ניקח את הכדורגל בארץ ברצינות?

פתחתי את הנושא הזה כדי לראות מה האנשים באמת חושבים על מה שקורה בארץ בכדורגל, אני אשמח אם תתמקדו גם בשוערים שזה הנושא המועדף עליי.

תודה
    חבר שלי הוא שוער פותח בנוער ( אחד לפני בוגרים ) בבני יהודה , ואני יודע שעושים להם אימון שוערים ארוך מאוד עם הרבה תרגילים .

כמו שאני יודע , שוערים צריכים לעשות תרגילי כושר , ריצה , פסים ובעיטות כמו שאר השחקנים , ולאחר מכן אימון שוערים נוסף .
    אם זה לא קורה אצלך בקבוצה אז כנראה שיש פאק בקבוצה שלך .
    מתוך: כלכליסט
    ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

קבוצות נוער בליגה הלאומית בדרך כלל עושים אימוני שוערים, לא מדובר פה בגילאים האלה, אלא בגילאים הצעירים יותר ששם צריך לשים דגש על טכניקה נכונה, מה שלא קורה בהרבה מאוד מקומות.
    דבר שני שוער צריך כושר ספציפי, שלא עובדים עם שחקנים אמרים, דוגמא כוח מתפרץ נטו, קפיצות למיניהם, זינוקים, קימות מהירות, זה דברים שלא מתאמנים עליהם עם שחקני שדה, הדבר היחידי שחשוב בעצם לעבוד עם שוערים שעובדים גם עם שחקני שדה זה משחק רגל, הבעיה היא במנהלי קבוצות שלא לוקחים ברצינות את העניין הזה שקוראים לו שוער, מביאים מאמן שוערים פעם בשבוע בשביל להגיד יש לנו מאמן שוערים ולמשוך עוד ילדים למועדון, אבל בפעם בשבוע השיפור יהיה מאוד מינורי ולא אפקטיבי, אתה אולי מלמד את הטכניקה אבל אתה לא שפר אותה מאוד, ואתה גם ל מספיק לשים דגש על על מאפיינים שונים כמו כח מתפרץ, זריזות, זמן תגובה ועוד...

בלאי
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ

קבוצות נוער בליגה הלאומית בדרך כלל עושים אימוני שוערים, לא מדובר פה בגילאים האלה, אלא בגילאים הצעירים יותר ששם צריך לשים דגש על טכניקה נכונה, מה שלא קורה בהרבה מאוד מקומות.
    דבר שני שוער צריך כושר ספציפי, שלא עובדים עם שחקנים אמרים, דוגמא כוח מתפרץ נטו, קפיצות למיניהם, זינוקים, קימות מהירות, זה דברים שלא מתאמנים עליהם עם שחקני שדה, הדבר היחידי שחשוב בעצם לעבוד עם שוערים שעובדים גם עם שחקני שדה זה משחק רגל, הבעיה היא במנהלי קבוצות שלא לוקחים ברצינות את העניין הזה שקוראים לו שוער, מביאים מאמן שוערים פעם בשבוע בשביל להגיד יש לנו מאמן שוערים ולמשוך עוד ילדים למועדון, אבל בפעם בשבוע השיפור יהיה מאוד מינורי ולא אפקטיבי, אתה אולי מלמד את הטכניקה אבל אתה לא שפר אותה מאוד, ואתה גם ל מספיק לשים דגש על על מאפיינים שונים כמו כח מתפרץ, זריזות, זמן תגובה ועוד...
    כי שמע , הכדורגל בנערים מתמקד הרבה יותר במשחק כדורגל עצמו ולא בעניין ספציפי כמו שוער . אני לא אומר שזה נכון , אבל זה מה שקורה בפועל .
    המטרה המרכזית לצערי בילדים זה שחקני השדה , ותוסיף לזה את העובדה שאין כמעט תקציב לילדים , ככה שמסתדרים עם מה שיש - וזה אימון שוערים פעם או פעמיים בשבוע .
    מתוך סקרנות , באיזה קבוצה אתה מאמן , אם זו קבוצה קטנה זה מוכיח פחות או יותר את מה שאני אומר , אין תקציב => אין מאמן שוערים .
    ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני חייל כרגע, אז אני עובד באופן פרטי, אבל אני הולך להרבה אימונים של בוגרים ואקדמיות נוער כדי ללמוד, מדבר עם המאמנים, רואה את הרמה של הילדים ובאמת שהם ברמה נמוכה מאוד, הייתי באימון של מכבי תל אביב בנערים והייתי במחנה אימון של מאמן שוערים בשם עופר בסון, ההבדל שראיתי בין שני האימונים פשוט אדיר, השוערים במכבי תל אביב פשוט ברמה מאוד נמוכה לעומת השוערים שעובדים עם עופר, דרך אגב השוערים שעבדו עם עופר היו במחנה של 12 מפגים סך הכל, לא יודע מי עובד איתו באופן פרטי או לא

בלאי
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ

אני חייל כרגע, אז אני עובד באופן פרטי, אבל אני הולך להרבה אימונים של בוגרים ואקדמיות נוער כדי ללמוד, מדבר עם המאמנים, רואה את הרמה של הילדים ובאמת שהם ברמה נמוכה מאוד, הייתי באימון של מכבי תל אביב בנערים והייתי במחנה אימון של מאמן שוערים בשם עופר בסון, ההבדל שראיתי בין שני האימונים פשוט אדיר, השוערים במכבי תל אביב פשוט ברמה מאוד נמוכה לעומת השוערים שעובדים עם עופר, דרך אגב השוערים שעבדו עם עופר היו במחנה של 12 מפגים סך הכל, לא יודע מי עובד איתו באופן פרטי או לא
    ספציפית במכבי אני יודע שמגיל הנוער יש להם אימוני שוערים , ועד אז עובדים איתם בעיקר על הטכניקה ועבודת רגליים .
    ברור שאלו שעובדים עם מאמן שוערים צמוד יתאמנו יותר טוב ויותר יעיל , אבל היי, למה לבזבז כסף ?

משתמש מכור האוואטר של L0L
    שם פרטי
    David
    לייקים
    37
    נקודות
    219

השוערים בארץ סוסים!

משתמש משקיע האוואטר של avior011
    שם פרטי
    אביאור
    לייקים
    76
    נקודות
    136
    משפט מחץ
    1+1=11 ^*^

אחי אתה ממש צודק בגלל זה חצי מהושערים בליגה לא ישראלים , מצב פשוט מבייש
    צריך להתחיל להתמקד איתם באימון כמו שאתה אומר כבר בגיל צעיר מאוד וללמד אותם מההתחלה
    כדי שיהיה לנו שוער על רמה , וכן גם דודו אוואט עם כל הכבוד שוער מעולה , אבל למדינה של 7
    מיליון חייב להיות שוער אחד ברמה עולמית !!!

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    1

הכל עניין של תקציב, חוסכים בכסף על מאמני שוערים בגילים הצעירים יותר.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,126 | הודעות: 8,198,719 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect