APOLLO DISCOVERY-אופני ראלי
אופני הראלי APOLLO DISCOVERY הם אופניים נהדרות יחסית לאופני ראלי שהם פחות טובות מאופני bmx מקצועיות אבל האופניים האלה הם טובות,עמידות,חזקות,ונוחות לרכיבה ולפעלולים עבודת הצבע בהם יפה מאוד והאופניים באות בכמה גווני צבע מחירם בישראל עומד בין600-1000 ש"ח שלדעתי זה מחיר הגיוני לאופניים אלה .
מפרט האופניים :
האופניים מתנהגות די טוב בשטח למרות שכשנוחתים מקפיצה מרגישים זעזוע קל .
שלדה - השלדה של האופניים היא די טובה היא מתנהגת כראוי לשלדה טובה ולא מזדעזעת יותר מידי,
אורך השלדה הוא 91 סנטימטרים (כמעט מטר)
צמיגים - הצמיגים הם בקוטר של 51 סנטימטרים והם ברוחב של 6.5 סנטימטר
גלגל השיניים - עשוי ממתכת חזקה כל הנראה אלומיניום (אני לא יודע בדיוק) והוא בקוטר של 9 סנטימטרים
כידון - הכידון הוא ברוחב של 66 סנטימטרים והא די נוח לאחיזה
הם מתפקדות טוב והמושב נוח לישיבה גם אם תרכב כל היום
הרגליות שבאות עם האופניים בדרך כלל מאוד נוחות לנשיאת והרכבת אדם והם רחבות כך שיש מספיק מקום לעמוד (אני יודע כי נתתי לחבר להרכיב אותי חחח)
הם עומדות בזעזועים כי הצמיגים ה"מפלצתיים" האלה עוזרים לבלום כוח רב מהזעזועים
חוות דעת אישית
אני אישית מאוד נהניתי מהאופניים האלה כי כשקנו לי אותם לפני כמה חודשים טובים אני עליתי עליייה מפלצתית איתם ובקושי התאמצתי אישית אני מאוד אוהב לרכב עליהם אם כי הבעיה היחידה היא שהאופניים באות עם חיפוי שרשרת מעצבן מפלסטיק כך שאם השרשרת נופלת לך קצת קשה לשים אותה חזרה על הגלגל שיניים אבל אם אתם רוצים להוריד את החיפוי שרשרת הזה פשוט תבקשו מהמוכר שיעשה לכם את זה ונראה לי שהוא יסכים להוריד לכם את זה אם תרצו !
כאן מסתיים הסיקור הראשון שלי אז בבקשה תהיו נחמדים ...
אה ולמטה יש כמה תמונות שאני צילמתי של האופניים שלי סליחה על האיכות פשוט זה ממצלמת אייפוד 4![]()

)
ציטוט ההודעה