גם כי משעמם לי וגם כי אני חולה על הפורומים האלה החלטתי לספר לכם על קשר שלי עם איזה ילדה.
היא בת 15 בערך ואני בן 18
בלונדינית, עיניים כחולות.....בדיוק הטעם שלי!
הכל התחיל כשחבר שלי וחברה שלו שאלו אותי אם אני רוצה להכיר מישהי...אמרתי "בכיף"...כמובן ראינו אחד את השני בפיסבוק קודם ובלה בלה בללה
קבענו להיפגש מתחת לבית שלי אני והבלונדה וחבר שלי וחברה שלו....מין דאבל דייט כזה...
בהתחלה חבר שלי וחברה שלו הסתומים האלה עשו לנו פאדיחות...זתאמרת הלכו לצד השאירו אותנו לבד חזרו ושאלו "איך מתקדם?"
בכל מקרה השיחה נתקעה פה ושם והיה גם רגעי שקט מביכים כאלה..אבל חוץ מזה שיחה דיי נחמדה...
אח"כ היא וחברה של חבר שלי הלכו הביתה...
יותר מאוחר חברה של חבר שלי אמרה לו שהבלונדה מרוצה ממני ושבא לה להיפגש עוד פעם..
אז ככה עברו להם שבוע שבועיים נפגשנו כמה פעמים אני היא חבר שלי וחברות שלה....היה דיי כיף....כל הזמן הזה ידעתי שהיא בקטע שלי....גם אני הייתי קצת בקטע שלה...אבל משום מה שמתי לב שהיא נלחצת ממני ופחדה להיות איתי לבד....(גם ביום הראשון שנפגשנו זה היה ככה)
עשיתי כמה בירורים וגיליתי שלא היה לה חבר בחיים ולא שום קשר רציני.
אמרתי: "סבבה אז אני יהיה הראשון שלה".
עברו עוד שבוע שבועיים נפגשנו פה ושם....אבל מה שמעצבן שכל פעם חברות שלה היו תקועות שם ולא יכלתי לדבר איתה עלינו...
היא סיפרה לי שהיא נוסעת לח"ול ל3 חודשים ....אני ישר אמרתי "וואייי תהני איזה כיף לך אני יתגעגע"
עברו עוד יום יומיים ובדיוק לילה לפני הטיסה ישבנו אני היא חברות שלה וחבר שלי לאכול במסעדה...ככה לחגוג לה לפני שהיא עוזבת.
אז אמרתי לי לעצמי: "על הז** שלי, אין מצב שאני אתן לה לנסוע בלי להגיד לה שאני רוצה איתה יותר מידידות, מה שיהיה יהיה"
לקחתי אותה לצד....היא כבר ידעה במה מדובר ובקיצור אמרתי לה שאני רוצה יותר מידידים.....ואני הייתי בטוח שהיא אומרת כן,נשיקה וסוגרים תסיפור.
כל השיחה היא התביישה ברמות מטורפות האדימה...לא ידעה מה להגיד....בסוף איכשהוא הצליחה להוציא מהפה: "לא".....
אני יגיד לכם תאמת הייתי מאוכזב אבל לא מי יודע מה....חחחח כי גם ככה יום אחרי זה התחלתי עם כל החברות שלה...
אבל עיצבן אותי הקטע שהיא הייתה מתה לראות אותי כל הזמן וחברות שלה אמרו לי שהיא דלוקה עליי וכל הזמן אמרו לי : "קח אותה כבר לצד"
כאילו תחליטי מה בא לך!! מזה המשחקים האלה!
ואני בנאדם שלא אוהב ידידות....אני מעדיף או מיטה או קשר רציני או כלום...
אז ניתקתי תקשר לכמה חודשים טובים, לא ראיתי אותה גם אחרי שהיא חזרה מחו"ל והיא התבאסה עליי.
אחרי הכמה חודשים האלה הייתה לחברה של חבר שלי יומולדת והיא הזמינה אותי.
הלכתי וידעתי שהבלונדה תהיה שם אבל זרקתי זין ואמרתי לעצמי נתחיל עם חברות שלה..
בהתחלה הייתה פאדיחה מטורפת ובקושי דיברנו ואנשים קלטו את זה...
ואז היא ניסתה לדבר איתי פה ושם ובאמצע השיחה היא דפקה לי מבטים ועשתה לי עיניים....
קלטתי שהיא משחקת בי עוד פעם התעצבנתי ופשוט תקעתי תשיחה.....לא עניתי לה....והיא פשוט הפסיקה לדבר איתי התבאסה והלכה לחברות שלה לשאול אותן מה יש לי...
בשלב הזה פשוט התחרפנתי!
רציתי לדפוק לה סטירה!
זתאמרת מישהי דלוקה עליך רוצה אותך ובסוף אומרת לך לא ואח"כ מנסה להתחיל איתך שוב?!!?
הלקח שלי מכל הקשר הזה ומעוד כמה בנות, שבנות בגיל ההתבגרות פשוט דפוקות מבולבלות ולא יודעות מה הן רוצות מעצמן....חלק מהן קצת בוגרות לגילן אבל הרוב פשוט מתוסבכות....!
מה אומרים חברה??

ציטוט ההודעה