קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

הבלונדה המתוסבכת

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל הבלונדה המתוסבכת

גם כי משעמם לי וגם כי אני חולה על הפורומים האלה החלטתי לספר לכם על קשר שלי עם איזה ילדה.
    היא בת 15 בערך ואני בן 18
    בלונדינית, עיניים כחולות.....בדיוק הטעם שלי!
    הכל התחיל כשחבר שלי וחברה שלו שאלו אותי אם אני רוצה להכיר מישהי...אמרתי "בכיף"...כמובן ראינו אחד את השני בפיסבוק קודם ובלה בלה בללה
    קבענו להיפגש מתחת לבית שלי אני והבלונדה וחבר שלי וחברה שלו....מין דאבל דייט כזה...
    בהתחלה חבר שלי וחברה שלו הסתומים האלה עשו לנו פאדיחות...זתאמרת הלכו לצד השאירו אותנו לבד חזרו ושאלו "איך מתקדם?"
    בכל מקרה השיחה נתקעה פה ושם והיה גם רגעי שקט מביכים כאלה..אבל חוץ מזה שיחה דיי נחמדה...
    אח"כ היא וחברה של חבר שלי הלכו הביתה...
    יותר מאוחר חברה של חבר שלי אמרה לו שהבלונדה מרוצה ממני ושבא לה להיפגש עוד פעם..
    אז ככה עברו להם שבוע שבועיים נפגשנו כמה פעמים אני היא חבר שלי וחברות שלה....היה דיי כיף....כל הזמן הזה ידעתי שהיא בקטע שלי....גם אני הייתי קצת בקטע שלה...אבל משום מה שמתי לב שהיא נלחצת ממני ופחדה להיות איתי לבד....(גם ביום הראשון שנפגשנו זה היה ככה)
    עשיתי כמה בירורים וגיליתי שלא היה לה חבר בחיים ולא שום קשר רציני.
    אמרתי: "סבבה אז אני יהיה הראשון שלה".
    עברו עוד שבוע שבועיים נפגשנו פה ושם....אבל מה שמעצבן שכל פעם חברות שלה היו תקועות שם ולא יכלתי לדבר איתה עלינו...
    היא סיפרה לי שהיא נוסעת לח"ול ל3 חודשים ....אני ישר אמרתי "וואייי תהני איזה כיף לך אני יתגעגע"
    עברו עוד יום יומיים ובדיוק לילה לפני הטיסה ישבנו אני היא חברות שלה וחבר שלי לאכול במסעדה...ככה לחגוג לה לפני שהיא עוזבת.

אז אמרתי לי לעצמי: "על הז** שלי, אין מצב שאני אתן לה לנסוע בלי להגיד לה שאני רוצה איתה יותר מידידות, מה שיהיה יהיה"
    לקחתי אותה לצד....היא כבר ידעה במה מדובר ובקיצור אמרתי לה שאני רוצה יותר מידידים.....ואני הייתי בטוח שהיא אומרת כן,נשיקה וסוגרים תסיפור.
    כל השיחה היא התביישה ברמות מטורפות האדימה...לא ידעה מה להגיד....בסוף איכשהוא הצליחה להוציא מהפה: "לא".....

אני יגיד לכם תאמת הייתי מאוכזב אבל לא מי יודע מה....חחחח כי גם ככה יום אחרי זה התחלתי עם כל החברות שלה...
    אבל עיצבן אותי הקטע שהיא הייתה מתה לראות אותי כל הזמן וחברות שלה אמרו לי שהיא דלוקה עליי וכל הזמן אמרו לי : "קח אותה כבר לצד"

כאילו תחליטי מה בא לך!! מזה המשחקים האלה!

ואני בנאדם שלא אוהב ידידות....אני מעדיף או מיטה או קשר רציני או כלום...
    אז ניתקתי תקשר לכמה חודשים טובים, לא ראיתי אותה גם אחרי שהיא חזרה מחו"ל והיא התבאסה עליי.

אחרי הכמה חודשים האלה הייתה לחברה של חבר שלי יומולדת והיא הזמינה אותי.
    הלכתי וידעתי שהבלונדה תהיה שם אבל זרקתי זין ואמרתי לעצמי נתחיל עם חברות שלה..
    בהתחלה הייתה פאדיחה מטורפת ובקושי דיברנו ואנשים קלטו את זה...
    ואז היא ניסתה לדבר איתי פה ושם ובאמצע השיחה היא דפקה לי מבטים ועשתה לי עיניים....
    קלטתי שהיא משחקת בי עוד פעם התעצבנתי ופשוט תקעתי תשיחה.....לא עניתי לה....והיא פשוט הפסיקה לדבר איתי התבאסה והלכה לחברות שלה לשאול אותן מה יש לי...
    בשלב הזה פשוט התחרפנתי!
    רציתי לדפוק לה סטירה!
    זתאמרת מישהי דלוקה עליך רוצה אותך ובסוף אומרת לך לא ואח"כ מנסה להתחיל איתך שוב?!!?
    הלקח שלי מכל הקשר הזה ומעוד כמה בנות, שבנות בגיל ההתבגרות פשוט דפוקות מבולבלות ולא יודעות מה הן רוצות מעצמן....חלק מהן קצת בוגרות לגילן אבל הרוב פשוט מתוסבכות....!

מה אומרים חברה??

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

קודם כל, במקום לראות אותה רק שאתה עם חברות שלה או החבר שלך וחברה שלו זה כבר טעות, היית צריך לקבוע איתה דייט נורמלי, אמיתי, רק שניכם, בלי בלבולי ביצים.
    עוד טעות שלך זה שעשית איתה כאילו את "השיחה" שאתם רוצים כאילו לדעת מה קורה אתכם הלאה וזה, אבל עד עכשיו לא קרה כלום, מה אתה בן 8 מציע לה חברות? בשלב כזה מוקדם לא מדברים על הקשר.
    היית צריך לקחת אותה לכמה דייטים, אני מאמין שבדייט הראשון מקסימום השני הייתם מתנשקים, משם אתם כבר "ביחד" ואז תחליטו אם זה משהו לקשר רציני או סתם סטוץ.

וגם אם הרגשת ממש שהיית צריך את השיחה הזאת, לפני שהיא טסה לחול?! מה רצית שהיא תגיד לך "כן אנחנו ביחד, תחכה לי ואני אחכה לך"?
    היא לא רוצה להתחייב למשהו שעוד לא קרה, בטח ובטח שהיא טסה ל3 חודשים.
    היא לא יודעת מה יהיה איתה ב3 חודשים האלה, ובטח שהיא לא יודעת מה יהיה איתך...
    וגם מה אתה צריך את זה? פתאום תזיין מישהי אחרת כשהיא בחו"ל והחברה של החבר תגיד לה משהו על זה וסתם נשרפת...

אם היית משתף בפורום לפני כמה חודשים, כשזה רק התחיל, אני מאמין שהיית יכול לצאת פה עם משהו בידיים.
    חבל

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

חחחחחחחחחחחח לא נורא מטעויות לומדים.... יש הרבה דגים בים

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ל"קח אותה לצד" יש משמעויות שונות
    זה תמיד די טיפשי לדבר על קטע רומנטי או מיני במושגים הגיוניים
    במקום להסביר שאתה רוצה משהו מעבר, (שהתשובה היא בד"כ "לא") היית צריך להראות אתה רוצה משהו מעבר
    כלומר לא לדון בזה שתתנשקו אלא פשוט לנסות לנשק אותה וזהו... ככה יש יותר סיכוי לכן אם היא נמשכת אבל ל"לא" יש בדיוק את אותה המשמעות
    וגם אתה יוצא יותר גבר, כי שיחות של "אני לא רוצה להיות רק ידידים" הם די גיי
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

אתה עונה על ההגדרה AFC פשוטו כמשמעו
    בחור מתוסכל ממוצע מן המניין

ממליך לך ללמוד קצת, ולשנות את צורת החשיבה שלך

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

דבר ראשון אני מסכים עם רוב מה שאנדריוד אמר
    אני במקומך הייתה שם לב או משנה את התפיסה שלי לגבי שתי דברים
    דבר ראשון זה (וגם אמרתה את זה) שבנות בגיל ההתבגרות וגם בגיל יותר מבוגר לא יודעות מה הם רוצות זה למה אתה צריך ליהיות זה שמוביל אבל בצורה שתגרום לה ליהיות בנוח ולא מפוחדת

דבר שני אני מבין למה אתה מתעצבן החוסר היגיון של בנות זה דבר שמתסקל בהתחלה אבל מה שאתה צריך להבין (ויש הסבר מאוד מפורט לזה בספרים של מיסטרי) זה שבנות הם שפוטות לרגשות שלהם ושרגשות אלו נועדו כדי להגן אליהם בזמנים קדומים (אותו דבר עם בנים ופחד גישה)
    זה לא אשמתה שהיא מרגישה ככה ובטח ובטח שלא שהיא מרגישה מפוחדת שכל הסביבה שלה מפעילה אליה לחץ להיות עם מישוהא שכלכך הרבה יותר מבוגר ממנה (כולל הגבר עצמו)

זה הלקח שנראה לי צריך ללמוד
    בקשר למה שהייתה יכול לעשות שונה זה להרחיק אותה מהמציאות המלחיצה הזאת לדוגמה באמצאות דייטים אבל בלי לחץ ולא לעשות לה שיחה שבה היא צריכה להיתחייב למשהוא לא ידוע מקווה שעזרתי ושתצליח יותר בהמשך אולי גם יעזור לך לחפש בחורות יותר מבוגרות טיפה כי גם לך וגם להן יהיה יותר כיף ונוח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,824 | הודעות: 8,205,417 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect