היום ככל הנראה אני הולך לשכב עם מישהי בפעם הראשונה. אין לי שום ניסיון אבל יחסית לאחד שאין לו שום ניסיון יש לי אינר גיים לא רע ומבחינתה אני זיין מטורף שהיה עם מיליון בנות. ואני גם יודע ממנה שהיא בתולה, נפתחה אלי. היא נתנה המון רמזים לזה שהיום נשכב אצלי בחדר. אני בן 20 עוד מעט היא גדולה ממני בחצי שנה.
אתמול התחרמנו בטירוף במקום ציבורי באיזה חוף והיא קצת גנחה ועשתה תנועות של האגן בזמה שהיא שכבה עלי, ליקקתי אותה בכל הגוף בערך והיא נתנה לי סטירה בתחת.
זה רקע על מנת שתדעו איפה אני עומד.
מה אני רוצה?
אני רוצה שהיא תגמור היום. נכון, שאפתני מאוד אבל אני אלפא ואני שואף לטוב ביותר מבחינתי. אני צריך טיפים לזה, מקסימום לא תגמור שלפחות אני יהיה שפיץ. צריך אווירה סקסית? אני רוצה לקחת אותה לים ולעוד מקום שקט שאני מכיר, שתהיה אווירה חזקה ושאני אחמם אותה עוד לפני, שתהיה רטובה קצת. ושנגיע אלי כבר הכל יקרה.
מה אתם מציעים לעשות לפני ובזמן הסקס. זה ממש חשוב לי, תפרטו כמה שיותר, ממש את התנועות עצמן, טיפים, הכל. אני רוצה להפציץ היום ואני יודע שכנראה נשכב אלא אם כן היא תתקפל פתאום. וגם אם כן, זה יקרה מתישהו בקרוב מאוד.
גם לגבי המיקום עצמו. שהחדר יהיה חשוך, צריך קצת אור? מה נראה לכם?
תתחשבו בזה שהיא בתולה, אבל יש לה כבר ניסיון של אקטים מיניים יחסית כמו אצבעות וכאלה.כמה שיותר מהר אשמח לעזרה,
תודה!

ציטוט ההודעה