נכתב במקור על ידי
Fuck The What
אוקיי חברים, אז למי שלא זוכר ולא קרה את הקודם הינה:
שמי סאן בכל מקרה, ועשיתי מה שרובכם ייעצתם הלכתי לדבר איתה שיחה שהמטרה שלה היא לגרום לה להגיד מה יש לה על הלב ולא להרפות עד שתספר!
אז פשוט אמרתי לה כמה שאני אוהב אותה. סיפרתי לה איך אני מרגיש, שהיא הדבר הכי יפה וטוב בחיים שלי (למרות שאני אומר לה את זה כל שעה עגולה והיא יודעת את זה טוב מאוד!)
ואז שוב היא התחילה לבכות, נסיתי לנחם אותה ואמרתי לה שאני משתגע מזה שיא בוכה, אני מבולבל ורוצה לדעת מה או מי עושה לה רע. היא פשוט עשתה לא עם הראש.
אז נסיתי להצחיק אותה ושרתי "שאת בוכה את לא יפה, את לא יפה..." ואז היא אמרה לי שאני מקסים ושאני מלך ולא מגיע לי רע.
היא ביקשה ממני שאני ישמע עד הסוף מה שיש לה להגיד ואחר-כך שהיא תסיים אני ידבר. והתחננה לזה ממש, אמרתי לה "בסדר גמור מאמי, אני תמיד מקשיב לך, תשפחי הכל"
ואז היא סיפרה לי שהיא יצאה לבלות בפעם אחת שלא התחשק לי לבוא עם חברים וידידות. והיא הכירה שם איזה מישהו שהוא כל הזמן דיבר איתה והתחיל איתה ובשלב מסויים היא פשוט נמשכה לזה. ואז הם דיברו על משהו והיא התנשקה איתו וזה פשוט קרה לה!
אני ישר נכנסתי להלם. כאילו לקחו סכין קטנה ותקעו לי אותה בלב לאט. הסתכלתי עליה והתרוצצו לי בראש אלף מחשבות ולא האמנתי שזה קורה לי.
התרחקתי ממה מיד, פשוט לא דיברתי. היא ניסתה לחבק אותי ולמשוך אותי ולהסביר לי שהיא הייתה מאוד מבולבלת, ושזה פשוט קרה והיא לא התכוונה שזה מה שייצא.
אבל פשוט העפתי אותה ממני יצאתי מהר מהבית שלה. התחפפתי משם והיא רצה אחריי. ואז פשוט צרחתי עליה שתעוף ממני ופשוט עמדו לי לדמעות וכמעט שבכיתי לה מול הפנים.
הלכתי ברגל כל הדרך הביתה מתוסכל ממה שקורה עם החיים שלי. למה ה' מנחיט עליי את כל המכות האלה בבת אחת???
את החבר הכי טוב שלי שלא מוכן לראות אותי (ועוד כמה חברים בעקבות זה)
את הגירושין של הוריי עם האבא שלי שהוציא בתהליך הגירושין את אמא שלי בלי כלום ומזונות של גרושים וברח לארצות הברית
את הלימודים האלה שלא משנה כמה אני מתאמץ פשוט לא הולך לי!!!
ועכשיו זה, ואני לא יודע פשוט מה עשיתי רע שזה מגיע לי?
אני מטורף עליה אני פשוט משוגע עליה היא.. כבר לא יודע איך לתאר במילים מה שאני מרגיש.
עכשיו מצד שני היא בגדה באמון שלי וכמה שהיא נסתה לשכנע אותי, היא לא הזכירה פעם אחת את המשפט "זה היה חד פעמי" פשוט לא אמרה אותו (לא ששאלתי)
הייתם מקבלים בחזרה את חברה שלכם אחריי דבר כזה? אתם אוהבים אותה עד קלות נשמתכם אבל היא פשוט בגדה בכם (פעם אחת או מס' פעמים)