יש לי פתיח שאני בדרך כלל משתמש בו :דעה לגבי סרט בדייט ראשון..
אבל נגיד עכשיו בחורה אמרה לי זה לא טוב בלה בלה...לא יכולתי להמשיך אם זה.רעיונות?
ואיך ממצב עמידה שאני פוגש ופותח אנחנו הולכים לשבת או לסגור פלאפון?
יש לי פתיח שאני בדרך כלל משתמש בו :דעה לגבי סרט בדייט ראשון..
אבל נגיד עכשיו בחורה אמרה לי זה לא טוב בלה בלה...לא יכולתי להמשיך אם זה.רעיונות?
ואיך ממצב עמידה שאני פוגש ופותח אנחנו הולכים לשבת או לסגור פלאפון?
|
|
טעות ראשונה - פתיח קבוע. קשה לך לחשוב על משפטים? לא צריך להיות גאון, לא כל משפט חייב להצחיק אותה או לגרום לה להתרגש...
וגם אם בא לך להצחיק אותה או לגרום לה להתרגש, תנסה דברים חדשים.
גם אם אותו משפט עבד לך על 100 בחורות, ועל אחת הוא לא עבד ונתקעת, פה הפסדת.
הרי המוח שלך כבר בנה לעצמו שיטה, טקטיקה, דרך פעולה מסויימת. ברגע שהרגלת את המוח לדבר אחד, והוא נתקע, יהיה לו קשה לחשוב על משהו חדש.
ואני חושב שאני הבנאדם ה3597 שאומר את זה פה, אבל מספר טלפון הוא לא מטרה הוא אמצעי!
מספר טלפון לא סוגרים, מספר טלפון לוקחים בשביל לשמור על קשר, אחרי שהראית לה מי אתה, מה אתה, ונתת לה טעם להתקשר.
תיכנס לפה Get Her Number ותראה קצת סרטונים.
אין ספק שאלה אחלה חבר'ה, והם טובים בכל התחום של הפיק-אפ, והם הסריטו את כל אלה רק בשביל הצחוקים, ואני בטוח שהם לא באמת יתקשרו לכל הבחורות האלה.
אבל זה נראה לך כמו משהו נורמלי? לדבר עם בחורה 2 דקות ברחוב ולהשיג מספר טלפון?!
ממה אתה מנסה לברוח? הרי אתה לא תתקשר ותגיד לה "זוכרת אותי? נפגשנו ברחוב, בואי אליי לדירה"
מתישהו יבוא השלב הזה של לשבת, להכיר, להצחיק אותה, להקסים אותה, לרגש אותה. אז למה לדחות אותו?
לא הבנתי את הבעיה הראשונה שתארתה גם עם היא אמרה שזה טוב וגם אם לא הרוטינה נגמרה לא? בכל מקרה ברגע שרוטינה נגמרה עוברים לאחת אחרת או שעם מרגישים נוח אפשר לזרום
עם השאלה שלך זה מה עושים אחרי שפותחים זה משהוא אחר
בקשר לעניין העמידה זה מאוד תלוי איפה אתה נמצא וליד מה אבל לכל דבר יש פתרון
עם הים ליד בר או משהוא שאפשר להישען אליו תשען גם אתה עם אין מקום אז דרך רוטינה של לקחת לה את היד ולבקש ממנה לעשות סיבוב תגנוב את המקום שלה (באופן קליל ומשעשע לא בכוח או דווקאיות)
עם אין מקום נוח בסיביבה המידית אתה יכול לנסות משהוא כגון
אתה: אני רוצה להראות לך משהוא מדליק (מושיט לה את הידיים שלך כדי שהיא תיקח אותם)
היא: או שמקימה או שהיא צריכה עוד קצת שכנוע
אתה: תעקבי אחרי (מזיז את הידיים לאט לאט למתה ולמעלה בזמן שהידיים שלה עוקבות ) שים לב kino escalation + compliance test
וככה אתה מתחיל לקחת אותה למקום ישיבה קרוב (לא לקחת אותה יותר מדי רחוק מאיפה שנפגשתם אלה עם זה חלק מאותו מקום כדי שהיא לא תרגיש כאילו אתה מבודד אותה כדי לעשות לה משהוא)
אחרי שאתם מיתיישבים ועוזבים ידדים היא שואלת מה זה היה
ואתה אומר משהוא כמו ראית איזה מדליק רק נגעת לי בידיים ופתאום אנחנו כבר יושבים במקום יותר נוח אגב יש לך משהוא בשיער *נג*
זו סתם דוגמא ששלפתי אבל גם עם אתם עומדים ומדברים קצת עד שרמת הנוחות מאפשרת לך להציע לה לשבת איפהשהוא בלי שהיא תסרב זה בסדר כל עוד וזה חשוב אתה בעלל המיקום או התנוחה הנוחה יותר כדי שאתה תיהיה בעלל "עליונות חברתית" בסיתואציה לא רק כדי שהיא תרגיש שאתה המנהיג כאן אלה גם כל מי שיראה אותך (סטים עתידיים) יבין זאת
מקווה שעזרתי
עמדנו באמצע הרחוב ..היה פארק בסביבת מקום
אבל לא יכולתי להגיד לה אחרי הרוטינה "ואי את נישמעת בבחורה לעניין בא לך לשבת קצת?"
אולי אני אצא בור אבל להגיד לה "היום עבדתי מX עד Y / הלכתי הרבה / סתם אני עייף - בואי נמצא מקום לשבת" זה לא עולה על הדעת?
לאנדרויד: כן לפעמים קשה לחשוב על משפטים טובים תוך כדי בגלל הלחץ זה לגמרי נורמלי לתרגל כמה סיםורים או רוטינות עד שהלחץ נעלם
ללאון: במקרה זה היה אלול ליהיות מוזר לקחת אותה לפארק אחרי 2 דקות שיחה (מה שהמשתמש האנונימי כתב אלול לעבוד אחרי טיפה יותר זמן) מה שכן הייתה יכול עשות זה להישען על עמוד פנס רחוב או ביניין או כל דבר כדי שרמת הנוחות שלך תיהיה גבוהה משלה
אני אתן דוגמא קיצונית ולא הגיונית בכוונה כדי להדגיש את הנקודה עם עם שתיכם נפגשים בפיסגה של צוק ויש מקום אחד שבוא יש 50% סיכוי ליפול מהצוק (במקום 80% בשאר המקומות) אז אתה צריך להיות במקום של ה50%
נכון לא כל מקום שניפגשים בו זה בעמצא גקוזי עם ריפוד משי אבל העיקר שלך נוח לפחות כמו שלה עם לא יותר
עד שתשתפר אתה יכול לרשום לך בפלאפון כל מיני דברים שיזכירו לך רוטינות, וככה כשאין לך מה לגיד להסתכל בפלאפון ולעבור לרוטינה הבאה..
נכון, בגלל שזה לא הגיוני לקבל הודעות ביימינו...
תן לה גם תירוץ, תגיד לה שזה היה המגדת עתידות שלך שאמרה לך שתפגוש מישהי חמודה באותו היום.
תמשיך עם זה שתגיד שהיא טועה ועדיין לא מצאת (בצורה שהיא תבין שזאת בדיחה. או שתזמין אותה לחפש
איתך ביחד ולשאול אם היא מכירה אחת כזות.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
אתה שם לב מה קורה פה?
אתה רץ ישר לסגירה.
עוד לא התחלת , ומה שאתה חושב עליו זה 'איך אני פותח...ואיך אני סוגר'.
בדיוק מהסיבה הזאת , אני רואה הרבה מתחילים שמגיעים למצב שיחה שבנוי משהו כזה:
"היי.. יש לך המלצה לשמפו שכדאי לי לקנות? תודה. מה המספר שלך?"
חלאס להיות רובוטים
סבבה , אתה מפחד לגשת.. אז כמה שורות מחץ טובות כאלה תמיד טוב שיהיה לך בממורי ,אבל לא להתבסס רק על זה.
תהיה בנאדם.
יש משהו שבאמת מעניין אותך לשאול את בנות המין השני? (ולא ,לא 'מי משקר יותר' או 'אבא שלך גנן')
אם כן , שאל. תשתמש בזה כבסיס לפתיחת שיחה. שיחה שתוכל לתרום לה ולפתח אותה יותר מ3 דקות.
שיחה שיהיה לה התחלה-אמצע-וסוף !
אתם רצים מההתחלה ישר לסוף.. פלא שהבחורה מסרבת ואתם מקבלים דחייה?
ואחרי זה אתם קוראים לזה ביץ' שילד....![]()
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 21-09-2011 בשעה 03:14.
הייתי פה.