אני בכיתה י"א ובכיתה יש עוד ילדה שניראת טוב אפילו טוב מאוד,
עכשיו אני והיא בקשר הדוק ויצאנו כמה פעמים אבל תמיד החשבתי אותה כידידה ולא יותר מזה (רציתי חברה שלה ולכן היא נהפכה לידידה),
בסופו של דבר היא התחילה לדבר איתי יותר מאותה מטרה והתחלנו להתחבר ממש - הגענו למצבים שהיא סתם אומרת לי חתיך שלי, נסיך שלי, אהובי וכ'ו - היא מגיבה יפה.
בעיה איתה, היא לפעמים יכולה להיות מאוד קרירה בשיחות שלה אם זה בפייס ואם זה במציאות.
אז ככה לפני כמה ימים היתה לי מסיבת יום הולדת והיא ממש עזרה כלומר היא אירגנה טרנזיט שהיא תוכל להגיע, היא דיברה עם כל האנשים שמוזמנים והכל והיא סידרה הסעות וזה אפילו שזה בכלל לא היום הולדת שלה,
עוד פרט שולי: אנחנו תמיד מתכננים ללכת לסרט אבל זה לא יוצא לנו.. לא יודע למה.
עכשיו במסיבה וזה אנחנו רוקדים בכיף בסבבה, עכשיו רציתי ממש להגיד לה תודה כאילו על כל העזרה וזה, אז עכשיו המוח שלי עשה משהו שלפי דעתי היה גאוני, התקרבתי אליה עם הפנים כמו שראיתי הגוף שלה טיפה נרתע אבל גם היה כזה הסכמה כאילו קירוב ושהיה נדמה לה שאני הולך לנשק אותה בפה, הסתובבתי ונישקתי אותה בלחי (לא מזדרז, לא נואש).
מאז היא טיפה קרירה אליי, כאילו עשיתי מעשה רע - אבל החלטתי שאני הולך עליה בכל הכוח.
עכשיו מה אני עושה? איך אני מקדם תעיניינים? אני לא יודע מה לעשות כי כלומר אף פעם לא מסתדר לנו סרט ואי אפשר פשוט לבוא ולדפוק לה נשיקה בפה בלי סיבה בבצפר.
מה לעשות ?.