מישהו יודע כמה עולה קורס אצל המומחים של פיקאפ
ושאני אומר ןמומחים אני לא מתכוון לסניה אלא לתותחים הכבדים כמו מיסטר וכו'..
מישהו יודע כמה עולה קורס אצל המומחים של פיקאפ
ושאני אומר ןמומחים אני לא מתכוון לסניה אלא לתותחים הכבדים כמו מיסטר וכו'..
|
|
בזמנו ראיתי מחיר של 3 אלף דולר ל3 ימים אצל ניק סאבוי (כבד כמעט כמו מיסטרי) .
כשעוד היו מפרסמים בלי להכניס את האימייל, ראיתי 2000 דולר לסופש עם אדם ליונס בארה"ב.
בפעם האחרונה שראיתי 500 יורו לבן אדם עלו יומיים של "קורס" בלונדון - וגם זה עם המדריכים של PUATRAINING,
ולאו דווקא עם גאמבלר או אדם בעצמם.
היום המחירים בטח שונים קצת, אבל שום הדרך הכי קלה זה לשאול - הם מפרסמים את הבוטקאמפים שלהם,
ויש אחד כל שבוע - שבוע וחצי בערך.
זה מיועד לאשנים עם מלא כסף. והאמת כשאתה נמצא עם אנשים כמו מיסטרי, די אפשר להשתפר, לפחות לשאוף מלא מוטיבציה ולבנות לאן לכוון.
אתה שואל את השאלה הלא נכונה. תחשוב שאת כל המידע שהיית צריך לחפש במשך שעות ולסנן באינטרנט היו דוחפים לך + דוגמאות חיות + תיקונים בלייב תו"כ שאתה עושה את הדברים - והיו נותנים לך את זה ב3 ימים.
את המידע היית מקבל, את הנסיון אתה אוסף באופן עצמאי אחר"כ, אבל ב3 ימים אפשר בהחלט להגיע למקום שבו הגישה שלך נכונה, אתה מבין מה אתה צריך לעשות כשאתה ניגש לדבר עם מישהי ומה היו הטעויות הכי גדולות שלך + איך לתקן אותם.
בסופו של יום ברור שבאינטרנט יש יותר מידע, אבל לא תמיד יותר זה יותר טוב.
חחחח הלוואי עלי...
אם יצא לך..בבקשה ספר
תבוא אליי , נעשה לך מחיר.
הייתי פה.
לצערי גם זה לא העניין.
מידע אתה יכול להשיג, גם אימונים בשטח ופרקטיקה ומשוב על טעויות אתה יכול להשיג בקלות, קח לעצמך חבר ותרביץ גיים.
הבעיה האמיתית מתחילה כשאתה יודע מה אתה לא עושה בסדר, אתה יודע אילו מחשבות בראש שלך מעכבות אותך, אתה יודע מה עליך לעשות בשביל להצליח עם בנות... אבל אינך מסוגל לעשות את זה.
כאן נכנס הנעלם X שהוא עד כמה המאמן (במקרה הזה מיסטרי או כל שאר הגימיקים) יכול לתת לך כאפה מספיק חזקה בשביל לנער אותך היטב ולגרום לך לעשות דבר שונה אשר אין ביכולתך לעשות בעצמך.
בקטע הזה, לדעתי לפחות, מיסטרי לא כזה מועיל.. כי יש לו עוד אלף תלמידים עם הבעיות שלך אז הוא יצר סוג של סינון והוא מחפף. אופיר בייגל ההוא שלמד אצל מיסטרי העיד שמיסטרי ביקש ממנו לעשות איזה תרגיל, הוא ניסה ולא הצליח.. וכל מה שלמיסטרי היה לומר לו בתגובה זה "תנסה שוב"... וכמובן שהוא עדיין לא הצליח לעשות זאת. לדעתי סוג אימון שכזה, אצל בן אדם שכבר הפך למותג וזורמים אליו אלפי גברים, זה פחות אפקטיבי למי שרוצה שינוי מהותי.
תחפש את המאמנים כאן בישראל שהם רק בתחילת דרכם, רוב הסיכויים שהם יתנו את כל-כולם בשביל שתצליח ותשתנה מכיוון שכל הטירונים בעסק חייבים לתת מעל ומעבר בשביל להצליח בשוק הזה ולתפוס שם, אחר כך כשהם מצליחים הם מרשים לעצמם לחפף.. מאפי ודון זואן הם הפכים מצויינים בקשר לזה.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 21-09-2011 בשעה 14:29.
חח פרשת למכונים בארץ?שללת את דון זואן?
גם בארץ המחירים לא פיקניק ויכולים להגיע לכמה אלפי שקלים לקורס עם מדריך, שסביר להניח שאף פעם לא שמעת עליו.
לא אומר שזה רע, ויש הרבה אנשים עם הרבה שכל וכישרון שיכולים לצוץ פתאום בתור מדריכים באחת החברות, אבל עדיין הימור.
נראה לי כשאגדל אעשה לאנשים קורסים של 1:1 כאלה, רק בסכומים יותר עדינים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח