יצירת תנועה לאתר/בלוג שלכם זה נושא מאוד חשוב שאתם חייבים לדעת אותו כדי להרוויח כסף באינטרנט או אם אתם סתם רוצים שהאתר/בלוג שלכם יהיה מפורסם.

אתם בטח שואלים את עצמכם: 'למה לי לדעת את זה אם אני יכול להשיג תנועה בתשלום או דרך אתרים אחרים אשר מציעים זאת בחינם?'

התשובה היא כמו לכל דבר אחר בחיים. ואני מצטט: "אם אתה רוצה שמשהו יעשה כמו שצריך עשה אותו בעצמך..." - נפוליאון בונפרטה

אז הנה מספר טיפים שיעזרו לכם לקדם את הבלוג שלכם (חלקם גם לאתרים). כמובן שאם אתם מעוניינים להוסיף טיפים משלכם אל תהססו. כמו שגוגל אומרת - שיתוף זה סוד ההצלחה...

* ככל שתפרסמו לעיתים קרובות כך תקבלו יותר תנועה לבלוג שלכם. מנועי החיפוש אוהבים את זה - כמובן שהתוכן חייב להיות איכותי ומשכנע. אתם חייבים לדעת למה אנשים ירצו לבקר בבלוג שלכם, ברגע שתיתנו להם את מה שהם רוצים התנועה לבלוג שלכם תגדל באופן אוטומטי.
יש לעדכן את הבלוג בחומר עדכני וחדשני פעמיים שלוש בשבוע.

תוכן איכותי ועדכני של הבלוג - זה מה שבאמת עושה את ההבדל.

* תמיד תוסיפו בתוכן לינקים לאתרים מוכרים בעלי תנועה גבוהה.

* הוסיפו תמונות וקטעי וידאו לבלוג שלכם. כך שהמבקרים שלכם יבינו ביתר קלות במה מדובר, מה שיוסיף גם 'צבע' לבלוג שלכם.

* חתימה - הוסיפו חתימה עם לינק שמפנה לבלוג שלכם בכל מקום שאתם מגיבים. אם אתם נוהגים ליצור קשר עם ה'לקוחות' שלכם דרך האימייל, הוסיפו את WiseStamp לחתימת המייל שלכם - תוכלו להוסיף שם כפתורי עידכוני RSS, לינק לפייסבוק, טוייטר וכד' (חשוב לציין שזה כרגע עובד רק על פיירפוקס, כרום וסאפרי).
למי שאין לו מושג מה זה WiseStamp - וידאו שמסביר הכל:

* "הכו" את הרשתות החברתיות. תפתחו עמוד בפייסבוק/טוייטר שקשור לבלוג שלכם ושתפו אותו עם כל החברים שלכם. הצטרפו לאלו אשר יש להם נושא דומה לשלכם,
תהיו פעילים בדפים אלו - קדמו את הבלוג/האתר שלכם דרך דפים אלו.

* הוסיפו 'כפתורי שיתוף' (פייסבוק, טוייטר וכד') לבלוג/אתר שלכם. אני ממליץ בחום להוסיף לבלוג שלכם את SexyBookmarks (כן,,,אני יודע איך זה נשמע...)
זה הפופולרי שביניהם אבל יש עוד סוגים כגון StumbleUpon, Raddit, Digg וכדומה.
למי שעדיין לא מכיר או שמכיר אבל לא יודע איך משיגים את זה:

* שימו לב לכותרת של הבלוג. בדרך כלל מספרים מושכים מבקרים רבים, גם משפטים כמו "איך ל-" מושכים תנועה טובה.

חלקכם מכיר פה כבר הכל אבל חלקכם לא, זה היה המטרה של הפוסט הזה - שיתוף!

הבנה של טכניקות אלו מאוד חשובה להצלחת הבלוג שלכם, וכמובן שישנם עוד טכניקות רבות, אבל זה לפוסט אחר... - כמו שאמרתי קודם - אל תסמכו על מנועי החיפוש או
על אתרים מסויימים שיקדמו את הבלוג שלכם, עשו זאת בעצמכם, זאת הדרך שכל המצליחים נוקטים בה...

מקווה שמצאתם פוסט זה מועיל,

להצלחה שלכם....

שון שקד