התחלתי עם מישהי בשם קורל [בדוי] HB 8 בת 17 לפני שלוש שבועות, הייתי איתה מאוד ישיר ישר נדלקתי על המראה שלה ומנגד היה בינינו קליק, ניצלתי את זה ולקחתי מספר טלפון, במהלך השבוע דיברנו איזה פעם או פעמיים בטלפון וקבענו שניפגש.
ביום שבת לפני שבועיים נפגשנו ולא כ"כ זרם, היא בקושי דיברה ואני דיברתי הרבה שטויות מהלחץ כמו שפיתחתי ציפיות לגביה ושאני מעוניין בה, דברים שבד"כ אני לא אומר ובטח לא בדייט ראשון, בהתחלה היא נראיתה מתלהבת אך בסוף מהוססת.
כמה ימים אחרי זה שלחתי לה SMS והיא לא חזרה אליי, במצב כזה הייתי מוותר אבל יום שישי שלחתי עוד SMS אם בא לה להפגש ופה כבר לא ציפיתי ממנה לכלום , להפתעתי היא הגיבה בחיוב.נפגשנו לקחתי אותה למקום פסטורלי רומנטי כזה, השיחה הרבה יותר זרמה היא נפתחה בפניי, והרגשתי שהיה שם משהו , קטעתי את הערב בשיא ובסוף אפילו לא ניסיתי לנשק אותה כדי שישאר לה טעם של עוד למרות שנראה כי היא ציפתה לזה.
אתמול נפגשנו שוב, לקחתי אותה לבאולינג, הפעלתי קצת קינו כשהראיתי לה איך משחקים, החזקתי לה את הידיים אחרי נקודות טובות שלה ואין ספק זה בהחלט עבד, שבר את הקרח מצוין וזה היה מהנה מאוד. לאחר מכן לקחתי אותה למקום מבודד קניתי לה שתייה והשיחה הלכה ככה:
אני: "די אני לא יכול איתך יותר את מלחיצה אותי!" עם חיוך כמובן
היא: "למה מלחיצה? בשלב הזה זה אמור לעבור נראה לי לא?"
אני: "כן אבל מה אני אעשה ...אבל אני חושב שיש לי פיתרון"
היא: "מה?"
אני מסתכל לה בעיניים ומתקרב לאט, היא ישר מתרחקת ואומרת:
"דיברנו על זה, חשבתי שאתה יודע את זה שאנחנו רק ידידים"
אני: "כן אבל אני מרגיש שאנחנו מפספסים פה משהו"
התחלתי לשכנע אותה פה שיש המון בנות שאני מכיר אבל אף אחת לא הפילה אותי כמו שהיא, שרק איתה אני באמת יוצא ולא סתם מפלרטט ושזה שהייתי ישיר ולא באתי בעקיף מוכיח את זה כי היא לא סתם בשבילי, בקיצור נראה לי שהמילים האלה עבדו מאותו רגע היא הניחה עליי את הראש, ואמרה שקר לה והתקרבה אליי וישבנו מחובקים [IOI ענק], התחלתי לדגדג אותה ו"לחנוק" אותה אחרי שאמרה מילים יעני לא במקום [קינו קינו קינו] , ואז התחלנו וויכוח מה יותר טעים ענבים או אבטיח אני אמרתי ענבים היא אבטיח איזה 5 דקות אני אומר ענבים והיא אבטיח חח אני מתקרב אליה לאט לאט ועושה את הצעד, הפעם היא לא נרתעה, סגרתי KC עם בחורה מדהימה ואיכותית.
נקווה להמשך טוב איתה![]()

ציטוט ההודעה