סרברים בקונטר תמורת כסף בפייפל זול מאוד! המקסימום שאני נותן חודשיים איזה מודים שאתם רוצים על כל מוד כבר ניסתדר מוכר בזולל מאודד
יש לך סקייפ אחי?
תראה בפרטי אחי שלחתי לך skype:galbarami123
upppppצ'ייי
נכתב במקור על ידי Galbarami123 upppppצ'ייי איך חודשיםם!! עם הבאתי לך אותו לפחות בשבועיים!! ו1900 סלוטים בימקום 400 סלוטים.
זה לא שלך מה אתה רוצה יא רמאי תחזיר את ה 20 דולר יא שקרן סרבר אחד לא פתחתי איכסס יא שקרןן מגעייל תחזיר את ה 20 דולרר
נכתב במקור על ידי Galbarami123 זה לא שלך מה אתה רוצה יא רמאי תחזיר את ה 20 דולר יא שקרן סרבר אחד לא פתחתי איכסס יא שקרןן מגעייל תחזיר את ה 20 דולרר חחחחחחחחחחחחח מה אתה משחק אותה ההית איתי בשיחה שהוא נתן לנו תריסיילר ושינית סיסמא וחסמת אותי אתה לא יכול לדבר על אף אחד
כן אבל לא הצלחתי ליבנות שרת ומה לעבוד עלייך אתה סך הכל קניתה שרת לא ריסלייר אתה שילמת דולר אני שילמתי 25 אז זה היה אמור להגיע אליי
נערך לאחרונה על ידי Galbarami123; 01-10-2011 בשעה 23:29.
נכתב במקור על ידי Galbarami123 כן אבל לא הצלחתי ליבנות שרת ומה לעבוד עלייך אתה סך הכל קניתה שרת לא ריסלייר אתה שילמת דולר אני שילמתי 25 אז זה היה אמור להגיע אליי אני גם קניתי ריסיילר ובזכותי החזירו לנו ההית יכול להמשיך לבכות על הדולרים שלך עוד שנתיים ולא היה מזיז לאפחד
חוקי הפורום