כשאני מדליק את המחשב אני שומע צפצוף מתמשך והתהליך נעצר לפני שהוינדוס עולה. בבדיקה שלי הצפצוף הפסיק אחרי שניתקתי את הכבל עם 4 פינים של הספק שמתחבר לוח אם ליד המעבד. השאלה אם הבעיה בספק, לוח אם או מעבד?
תודה מראש : )
כשאני מדליק את המחשב אני שומע צפצוף מתמשך והתהליך נעצר לפני שהוינדוס עולה. בבדיקה שלי הצפצוף הפסיק אחרי שניתקתי את הכבל עם 4 פינים של הספק שמתחבר לוח אם ליד המעבד. השאלה אם הבעיה בספק, לוח אם או מעבד?
תודה מראש : )
אני אוהב אותך בית"ר !!!!
|
|
יכול להיות שהכרטיס מסך שלך לא בסדר או הסלוט שמחבר את הלוח לכרטיס נדפק או מלוכלך.
ויש עוד דבר שיכול להביא לצפצוף, כרטיס זיכרון לא בסדר או כמובן הסלוט שלו נדפק או מלוכלך.
השאלה : הצפצוף רצוף או כמה ציפצופים?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תוציא את כל החיבורים ותכניס חזרה. שהמחשב לא בחשמל
אם לא עזר תבדוק לפי מיספר הצפצופים
קודים בציפצופים של הביוס
http://www.bioscentral.com/beepcodes/mylexbeep.htm
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
הצפצוף רצוף. ניסיתי להוציא הכל ולהכניס - אותה בעיה. ניסיתי גם לנתק דבר דבר ולהדליק את המחשב הצפצוף המשיך עד שניתקתי את הכבל קטן (4 פינים) של הספק - כשהוא היה מנותק הצפצוף הפסיק אבל המחשב בכל זאת לא העלה את הוינדוס.
אני אוהב אותך בית"ר !!!!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
בדוק את הבעיה על פי הרשימה
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
1 long DMA controller 0 failure: The DMA controller IC for channel 0 has failed. If possible, replace the IC.
זה לפי הרשימה אבל לצערי זה לא אומר לי הרבה
אני אוהב אותך בית"ר !!!!
מ א ו ש ר
ic זה גוק זה אומר שהגווק שמעביר אינפורמציה עם המעבד תקוע על מצב 0 זאת אומרת לא פועל
מצב עובד זה 0 ו 1 זה באלקטרוניקה ספרתית
אז הבעיה היא בלוח אם בגוק הזה
אני לא בטוח לגבי אמינות הציפצופים אבל זה מה שזה אומר
במידה וניסת להוציא חיבורים ולהכניס אולי תנסה להוסיף ספריי מגעים או זזקל WD40 אני בספק אם זה יעזור לך אבל שווה לנסות
נערך לאחרונה על ידי nissimezra; 28-09-2011 בשעה 03:56.
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
מ א ו ש ר
שים לב,
ברשימה שאלי הביא לך (פראגער) תבדוק את הצפצוף בהתאם ללוח אם שלך.