קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בעיה גדולה עם ילדה :(
    על ידי OzzY בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 07-12-2005, 22:38
  2. עזרה עם ילדה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-11-2005, 20:41
  3. הידעתם שלג'נט ג'קסון יש ילדה בת 19?
    על ידי EriK בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 24-10-2005, 11:12
  4. איזה ילדה דפוקה LOL - לוגים
    על ידי Marlboro בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 19-10-2005, 17:51
  5. אני רק ילדה
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 14:28
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

ילדה בתסביכים..

ברירת מחדל ילדה בתסביכים..

שלום.. יש ילדה שהכרתי לפני חודש, היה בינינו קליק ונראה שהיא גם היתה בעניין, לקחתי מספר בצורה הכי ישירה , נפגשנו יום אחרי זה זרם טוב בהתחלה אך לקראת הסוף היא נלחצה ונראיתה מהוססת, אני בן 20 והיא בת 17. דיברנו יום אחרי זה בפייס והיא אמרה שהיא צריכה להגיד לי משהו מפה לשם שיכנעתי אותה להגיד מה זה והיא אמרה שבגלל שאני בצבא זה מבאס לחכות כל השבוע שאני אחזור והיא גם עסוקה בסופ"ש, שיכנעתי אותה שאם היא בעניין זאת לא תהיה בעיה להפגש והיא אמרה שכנראה היא לא באמת בעניין וסיכמנו שנישאר "ידידים".

במהלך השבוע שלחתי לה הודעה והיא לא ענתה, כמה ימים אחרי זה שלחתי לה עוד פעם הודעה אם היא רוצה להפגש וזאת היתה הודעה כשאני מבחינתי הנמכתי ציפיות ולא ציפיתי לתגובה ואמרתי על הזין מה שיהיה... להפתעתי היא ענתה שסבבה ומתי.. נפגשנו והיא התחילה להפתח ולדבר יותר וכו' , היה הרבה יותר טוב מהפגישה הקודמת ושנינו נהנינו , מה גם שסיימתי את הפגישה בשיא.

בפעם השלישית כבר זה לא היה סתם ישיבה כמו בפעמיים הוקדמות אלא לקחתי אותה לסרט ומשם ישבנו לבד, ניסיתי לנשק אותה והיא דחתה אותי ואמרה שחשבנו שסיכמנו שאנחנו ידידים, עידנתי אותה כשאמרתי לה כל מיני מילים יפות [והתכוונתי אליהן] , בסוף היא נראיתה בעניין והתנשקנו. שאלתי אם אנחנו רישמית חברים והיא אמרה שזה לא רישמי.

יום אחרי זה התקשרתי אליה והיא אמרה שיש לה משהו להגיד לי ושאני ידבר איתה עוד שעתיים כי היא לא היתה בבית, כשהתקשרתי היה כבר מאוחר והיא אמרה שהיא עייפה ורוצה ללכת לישון שאלתי אותה מה היא רצתה להגיד לי היא אמרה שום דבר.

דיברנו איזה 10 דקות יום אחרי זה והשיחה הכי זרמה והיא ממש נראיתה בעניין, ואתמול דיברנו והיא אמרה שהיא לא רוצה , שהיא ניסתה ושזה לא זה.

עכשיו אני מצידי חושב שהיא מדחיקה רגשות או באמת המרחק עושה לה רע והיא לא רוצה להתאהב במישהו שנמצא רחוק ממנה רוב השבוע. מה אתם אומרים כדאי לעשות? אני די דלוק עליה ואני די בטוח שיש לי עוד סיכוי איתה אבל אני לא רוצה לצאת נידי.. חשבתי לתת לה שבוע שבועיים ספייס ואז לחזור..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

שניה אני רוצה להבין -
    הבחורה לא רוצה להמשיך את הקשר בגלל שהיא לא רואה אותך לעיתים תקופות, ובתגובה לכך אתה רוצה לא לדבר איתה או לפגוש אותה במשך שבועיים?
    אוקי, עכשיו זה נשמע הגיוני.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

היא עכשיו במצב שהיא מדחיקה רגשות, היא לא רוצה לראות אותי כדי לא להפגע, יש לה משהו אליי, עכשיו אם אני ימשיך לחפור לה אני יעשה רק נזק, מה שאני צריך לעשות לדעתי זה לתפוס ממנה מרחק שבוע ואז לחזור ככה שאני לא יצא חופר ומדצ שני היא לא ראתה אותי שבועיים.. אם זה לא יצליח אז אני יעשה מה שאני מנסה לעשות כבר עכשיו - לגרום לה לקנא , אין דבר יותר טוב במקרה הזה מלהפעיל את רגש הקנאה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,157 | הודעות: 8,203,750 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect