טוב חזרתי ממסיבה היה בן זונה פתחתי סטים ללא הפסקה סגרתי KC, איזה 4 מספרים ומלא פייסבוקים, פתחתי בכל דרך אפשרית ישירה, עקיפה, נג'ים וכו' אבל יש משהו שקרה לי שאני חייב לשאול איך להתמודד איתו.
הייתה באמצע שיחה עם חבר שלי ואז בלונדינית מדהימה hb9 עברה עם 3 חברות שלה, אז הוא עושה לי וואי תראה איזה כוסית אמרתי לו כבר חוזר, התחלתי איתם שיחה פתחתי בנג, הכל זרם פתאום הגיעו עוד 4 חברות שלהם, ברגע הזה של השיחה כמעט עפתי מהסט כי התשומת לב עברה אל חברות שלהן אבל מהר משכתי את הארבע חברות שלהם ואמרתי לה שתציג לי את חברות שלה, הם היו ממש חמודות כולן נראות טוב והם היו מחו"ל אז ידעתי שהם הרבה יותר זורמות ויהיה קל איתם, בנתיים עזבתי את הסט הראשון והמשכתי עם הסט השני שמדברות אנגלית הוא פשוט זרם בצורה מדהימה הבנות היו ממש בעניין וצחקו כל שניה ואז פתאום הגיע איזה אחד והתחיל לרקוד לידם בצורה אגרסיבית וחסם את הגוף שלי ולאמר כזה "english english" כמו בן זונה, איכשהו פתח איתם שיחה לפני שהספקתי לסיים את המשפט, מהר ניסיתי לפנות דווקא לגברים ולהתחבר איתם אבל הם ממש התעלמו ממני וידעתי שאני כבר מחוץ לסט והלכתי, להם לא הלך וראיתי אותם הולכים אחרי 2 דקות בערך..
קיצר איך אני מתמודד עם סיטואציה כזאת? תודה..

ציטוט ההודעה