איך לשכנע הורים לפגוש חברה מהאינטרנט?
אנחנו מצאנו מקום נטרלי אנחנו צריכים לשכנע את ההורים שיקחו אותנו לשם איך משכנעים אותם
איך לשכנע הורים לפגוש חברה מהאינטרנט?
אנחנו מצאנו מקום נטרלי אנחנו צריכים לשכנע את ההורים שיקחו אותנו לשם איך משכנעים אותם
|
|
אתה בטוח שהיא אמיתית?
בן כמה אתה?
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 30-09-2011 בשעה 02:37.
עוד מעט 13 וגם היא אמיתי 100000000 אחוז אני מדבר איתה בטלפון סקייפ הכול אתה חושב שאני מדמיין?
נערך לאחרונה על ידי Lahav1; 30-09-2011 בשעה 02:44.
יש סיפור קלאסי בכל הקטע הזה של פגישות מאתר אינטרנט . בחור בן 17 נסע לראות ידידה שדיבר איתה באינטרנט ובפלאפון , ובסוף התברר שזאת ערבייה וחברים שלה דפקו בו 11 כדורים לראש ... סיפור אמיתי .
בפורום הקודם שהייתי בו גם לי הייתי פגישה אחת עם הרבה חבר'ה בגיל שלי שאני מכיר אותם 3 שנים ויותר , ולקח לי מלא זמן לשכנע אותם ... אז לך שאתה בן 13 ? :|
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
דיי להפחיד ת'ילד, אני הכרתי גם מישהי דיי מזמן באינטרנט היא מאזור ירושלים ואני גם מאזור השרון.
היום ? אני בקשר איתה כבר 3 שנים וכמעט כל חופש ומידי פעם בשבתות וחגים היא באה אליי אני אליה וכו..
אני מציע לך לבוא עם חבר ושהיא תבוא עם חברה.
את ההורים אתה לא חייב לשכנע, תגיד להם אני נוסע לחבר, עלה על אוטובוס וסע לשם זה מה שאני עשיתי פעם ראשונה כי היה ברור לי שהם לא יסכימו לי להיפגש איתה.
הייתי במצב כמו שלך, אם אתה צריך עוד קצת ייעוץ, עזרה, שאלות וכו.. אל תתביש
לשעבר 'Like