קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] [בקשה] זיהוי סרט
    על ידי srulikg בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-01-2010, 11:50
  2. [בקשה] זיהוי סרט
    על ידי .Yoni. בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-09-2009, 23:43
  3. [בקשה]זיהוי סרט שיצא לי לראות פעם טריילר
    על ידי rinat1l בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-08-2009, 09:54
  4. [בקשה] זיהוי סרט של THEROCK
    על ידי Ace in Race בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 10-12-2008, 19:10
  5. בקשה|זיהוי סרט
    על ידי _ors_ בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 22-11-2008, 22:55
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

[בקשה] זיהוי סרט

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    tal
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל [בקשה] זיהוי סרט

שלום לכולם
    אני מנסה במשך הרבה זמן לזהות סרט שאמור להיות דיי פשוט לזיהוי אבל משום מה לא מצליח. זה המידע שלי עליו:
    עלילה: העלילה מספרת על בחור חנון שחוסך 1000$ על מנת לקנות טלסקופ ובאותו יום כשהוא הולך לקניון בשביל לקנות את הטלסקופ מלכת השכבה גם שם והשמלה שלה לנשף נקרעה והיא צריכה חדשה והוא מציע לה שהוא יקנה לה את השמלה שעולה 1000$ בשביל שהיא תעמיד פנים שהיא חברה שלו. ומשם העלילה מתגלגלת ככה שהמעמד החברתי שלו מתהפך מקצה לקצה ובסופו של דבר הוא נהיה הכי מצליח (מבחינה חברתית) בשכבה וכאלה. סרט ענק
    אני דיי בטוח ששון פן משחק בו, אבל הסתכלתי בפילמוגרפיה שלו ולא מצאתי את הסרט.

קצת פרטים נוספים:
    ראיתי אותו לפני ~4 שנים בטלויזיה (HOT Movies או משהו כזה) והשם היה "כסף לא קונה אהבה". הגיוני שהשם לא מדוייק, אבל עדיין, אני לא מצליח למצוא פרטים על הסרט הזה.
    הסרט, לפי מה שהיה רשום באינפורמיישן היה יחסית ישן, שנות השבעים-שמונים-גג תשעים. אם אני זוכר נכון הוא בשחור לבן, אבל אני לא בטוח לגביי זה.

בקיצור כל פיסת מידע תעזור לי מאוד.

תודה רבה!

2. קישורים ממומנים

AS Roma io non vivo senza te האוואטר של Erik Lamela
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    AS Roma io non vivo senza te.

ציטוט נכתב במקור על ידי TalEphrat צפיה בהודעה
    שלום לכולם
    אני מנסה במשך הרבה זמן לזהות סרט שאמור להיות דיי פשוט לזיהוי אבל משום מה לא מצליח. זה המידע שלי עליו:
    עלילה: העלילה מספרת על בחור חנון שחוסך 1000$ על מנת לקנות טלסקופ ובאותו יום כשהוא הולך לקניון בשביל לקנות את הטלסקופ מלכת השכבה גם שם והשמלה שלה לנשף נקרעה והיא צריכה חדשה והוא מציע לה שהוא יקנה לה את השמלה שעולה 1000$ בשביל שהיא תעמיד פנים שהיא חברה שלו. ומשם העלילה מתגלגלת ככה שהמעמד החברתי שלו מתהפך מקצה לקצה ובסופו של דבר הוא נהיה הכי מצליח (מבחינה חברתית) בשכבה וכאלה. סרט ענק

קצת פרטים נוספים:
    ראיתי אותו לפני ~4 שנים בטלויזיה (HOT Movies או משהו כזה) והשם היה "כסף לא קונה אהבה". הגיוני שהשם לא מדוייק, אבל עדיין, אני לא מצליח למצוא פרטים על הסרט הזה.
    הסרט, לפי מה שהיה רשום באינפורמיישן היה יחסית ישן, שנות השבעים-שמונים-גג תשעים. אם אני זוכר נכון הוא בשחור לבן, אבל אני לא בטוח לגביי זה.

תודה רבה!

אהבה בתשלומים
    נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 30-09-2011 בשעה 02:28.
    Erik Lamela 8

משתמש משקיע האוואטר של MosheSee
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    521
    נקודות
    -131
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי TalEphrat צפיה בהודעה
    שלום לכולם

קצת פרטים נוספים:

תודה רבה!
    ננעל ענו לך..
    נ.ב השם שלו באנגלית- love dont cost a thing

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,838 | הודעות: 8,201,431 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect