קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 19-08-2011, 13:54
  2. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 29-07-2010, 15:33
  3. [כדורגל] מוקדמות הליגה האירופית: מכבי תל אביב נגד מוגרן | 21:00 | 15.7
    על ידי YARlN בפורום שידורי ספורט
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 16-07-2010, 00:16
  4. [דיון] מוקדמות הליגה האירופית: מכבי תל אביב 2 - מוגרן 0
    על ידי YARlN בפורום כדורגל
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 14-07-2010, 21:43
  5. [כתבה] מכבי תל אביב מתחילה לחשוב על העונה הבאה
    על ידי YARlN בפורום כדורסל
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 27-04-2010, 15:25
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

מחר; מכבי תל אביב מתחילה את הליגה האדריאטית.

משתמש מתחיל
    לייקים
    10
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תמיד אתם בתחרות נגד המקרר שאם תצליחו לשים משהו במקרר לפני שהמקרר יסגר.

ברירת מחדל מחר; מכבי תל אביב מתחילה את הליגה האדריאטית.

ג'יימס: תהיה פה רוטציה, צריכים להתחיל בניצחוןמכבי יצאה לסלובניה לפני פתיחת הליגה האדריאטית מחר ב-19:00 מול נובו מסטו. אליהו: "שיגידו בארץ מה שרוצים, לא יהיה קל". בלאט: "עונה לא פשוטה"

העונה העמוסה של מכבי תל אביב תיפתח מחר (שבת) ב-19:00, כאשר יפגשו הצהובים את נובו מסטו בפתיחת הליגה האדריאטית. דייויד בלאט וחניכיו המריאו לסולובניה לקראת המשחק במחזור הראשון במפעל החדש עבורם בו ישחקן השנה, יחד כמובן עם היורוליג ועם ליגת לוטו.
    על מכבי עבר קיץ עמוס בהחתמות, כאשר לקבוצה הצטרפו: ג'ורדן פארמר, תאודורוס פפאלוקאס, דווין סמית', ג'ון שאייר, שון ג'יימס ויוגב אוחיון.
    מאמן הקבוצה, דייויד בלאט אמר לפני ההמראה: “אנחנו עומדים בפני עונה לא פשוטה ולא קלה, אך יחד עם זאת עונה מאוד מעניינת ומאתגרת. אני מקווה שנוכל לעמוד בצפיות ובמטרות שלנו. נשתמש בהרכבים שונים, בשל כמות המשחקים ובהתאם לסוגי הליגות בהן נשחק. ננסה לעשות זאת מבלי לרדת באיכות שאנו מציגים. כך התאמנו לאורך כל תקופת ההכנה וכך אני גם מקווה שנצליח במשחקים. כרגע אני מרגיש שהסגל שלי מספיק עמוק בשביל הרוטציות ונראה מה יהיה בהמשך. אנחנו תמיד רוצים להתחיל עם ניצחון".
    בלאט: ראיתי את נובו מסטו בווידאו, לא יהיה קל
    מאמן מכבי ת"א דיבר באימון המסכם לפני הטיסה לסלובניה והמשחק בשבת: "נשתמש במשחקים באדריאטית גם כהכנה לשלבים המאוחרים יותר בעונה"

הפורוורד, ליאור אליהו הוסיף: “הולכת להיות עונה ארוכה וחשוב להתחיל אותה ברגל ימין. פה בארץ האנשים יכולים להגיד מה שהם רוצים, אבל נובו מסטו בחוץ זה משחק לא קל. אנחנו צריכים לבוא בכל הכח, להתחיל את העונה ברגל ימין ואני מאמין שנעשה את זה".
    אליהו המשיך: "יש לנו שלושה משחקים השבוע, אבל יש לנו עומק עם 13-14 שחקנים טובים, כולם יכולים לשחק ולתת את הטון במשחק. העומס יתחלק בין כולם, אין ספק שזה שינוי באווירה, רוב השחקנים לא חוו את כמות המשחקים, את המהירות והטיסות בין משחק למשחק, אולי רק ג'ורדן פארמר חווה את זה ב-NBA. אנחנו צריכים לתת את כל מה שיש".

קרדיט לאתר http://www.one.co.il/Article/187885.html

מה אתם חושבים?איך יהיה העונה של מכבי תל אביב בליגה האדריאטית???
    נערך לאחרונה על ידי _IDAN_; 30-09-2011 בשעה 17:22.

2. קישורים ממומנים

תודה רבה
    ציטוט נכתב במקור על ידי _IDAN_ צפיה בהודעה
    ג'יימס: תהיה פה רוטציה, צריכים להתחיל בניצחוןמכבי יצאה לסלובניה לפני פתיחת הליגה האדריאטית מחר ב-19:00 מול נובו מסטו. אליהו: "שיגידו בארץ מה שרוצים, לא יהיה קל". בלאט: "עונה לא פשוטה"

העונה העמוסה של מכבי תל אביב תיפתח מחר (שבת) ב-19:00, כאשר יפגשו הצהובים את נובו מסטו בפתיחת הליגה האדריאטית. דייויד בלאט וחניכיו המריאו לסולובניה לקראת המשחק במחזור הראשון במפעל החדש עבורם בו ישחקן השנה, יחד כמובן עם היורוליג ועם ליגת לוטו.
    על מכבי עבר קיץ עמוס בהחתמות, כאשר לקבוצה הצטרפו: ג'ורדן פארמר, תאודורוס פפאלוקאס, דווין סמית', ג'ון שאייר, שון ג'יימס ויוגב אוחיון.
    מאמן הקבוצה, דייויד בלאט אמר לפני ההמראה: “אנחנו עומדים בפני עונה לא פשוטה ולא קלה, אך יחד עם זאת עונה מאוד מעניינת ומאתגרת. אני מקווה שנוכל לעמוד בצפיות ובמטרות שלנו. נשתמש בהרכבים שונים, בשל כמות המשחקים ובהתאם לסוגי הליגות בהן נשחק. ננסה לעשות זאת מבלי לרדת באיכות שאנו מציגים. כך התאמנו לאורך כל תקופת ההכנה וכך אני גם מקווה שנצליח במשחקים. כרגע אני מרגיש שהסגל שלי מספיק עמוק בשביל הרוטציות ונראה מה יהיה בהמשך. אנחנו תמיד רוצים להתחיל עם ניצחון".
    בלאט: ראיתי את נובו מסטו בווידאו, לא יהיה קל
    מאמן מכבי ת"א דיבר באימון המסכם לפני הטיסה לסלובניה והמשחק בשבת: "נשתמש במשחקים באדריאטית גם כהכנה לשלבים המאוחרים יותר בעונה"

הפורוורד, ליאור אליהו הוסיף: “הולכת להיות עונה ארוכה וחשוב להתחיל אותה ברגל ימין. פה בארץ האנשים יכולים להגיד מה שהם רוצים, אבל נובו מסטו בחוץ זה משחק לא קל. אנחנו צריכים לבוא בכל הכח, להתחיל את העונה ברגל ימין ואני מאמין שנעשה את זה".
    אליהו המשיך: "יש לנו שלושה משחקים השבוע, אבל יש לנו עומק עם 13-14 שחקנים טובים, כולם יכולים לשחק ולתת את הטון במשחק. העומס יתחלק בין כולם, אין ספק שזה שינוי באווירה, רוב השחקנים לא חוו את כמות המשחקים, את המהירות והטיסות בין משחק למשחק, אולי רק ג'ורדן פארמר חווה את זה ב-NBA. אנחנו צריכים לתת את כל מה שיש".

קרדיט לאתר http://www.one.co.il/

מה אתם חושבים?איך יהיה העונה של מכבי תל אביב בליגה האדריאטית???
    בברכה
    Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,115 | הודעות: 8,173,702 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect