קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חדשות וספוילרים לתאריך 10.04
    על ידי Desire בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 11-04-2006, 14:20
  2. חדשות וספוילרים|01.04.06|המוןן חדשות טובות
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 02-04-2006, 15:32
  3. חדשות וספוילרים אדירים לתאריך 27.03.2006!!!
    על ידי Desire בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 29-03-2006, 21:53
  4. חדשות וספוילרים 21.3
    על ידי IdaN.RoX בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-03-2006, 19:55
  5. חדשות וספוילרים של ה20.1-מעניין תיכנסו
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 22-01-2006, 16:02
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

חדשות וספוילרים!!

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

Wink חדשות וספוילרים!!

שבת שלום חברים יקרים.

באין אין הסל שיתקיים ביום ראשון הודיעו הwwe שכול המתאבקים יהיו באירוע אפילו שרובם יהיו מאחורי הקלעים בגלל המתיחות של הקרבות המעניניים.אפילו וינס מהקמאן יהיה שם להשגיח שהכול יהיה כשורה.

סטון קולד סטיב אוסטין מדבר על אלברטו דל ריו ואומר שלפי דעתו אלברטו דל ריו הוא מתאבק טוב אך עדיין לא בשל להיות אלוף וגם לא לאורך זמן הוא אומר שלדל ריו יש עוד הרבה מה לשפר בזירה ובטח לשנות את ההתנהגות שלו מאוחרי הקלעים.

לאחר ההודעה של זאק ריידר שהתוכנית שלו לא תרד בסופו של דבר הוא הדהים את כולם שוב שהוא הודיע שהתוכנית שלו תלך לאינטרנט ביוטוב שם הוא רוצה שהריטינג יעלה עוד יותר זה יהיה מעניין אני רוצה לתת לתוכנית יותר מודעות לכול סוגי הקהל גם אים צעירים ילדים ומבוגרים (בהצלחה זאק).

באין איל הסל קופי קינגסטון ואוון בורן יגנו על אליפות הזוגות נגד גק סוואגר ודולף זיגלר אים זיגלר וסוואגר יזכו יהיה לזיגלר שני תארים אלופי הזוגות ואליפות ארצות הברית. זה יכול להיות מעניין הקרב הזה.

לאור המצב הקיים של מאט הארדי נראה כי החזרה שלו לזירה הולכת ומתרחקת בגלל המצב האישי והבריאותי שלו.

כול הקרבות הערב של סמקדאון הם הכנה לאירוע של יום ראשון הקארד של סמקדאון הערב ללא תוצאות.
    שימוס נגד קודי רודס על אליפות הבין יבשתית.
    מארק הנרי נגד קאלי.
    קלי קלי .(אישתי) נגד נטליה.
    אוון בורן מחצית מאלופי הזוגות נגד גק סוואגר.
    רנדי אורטון נגד כריסטיאן.

לאחרונה רואים את וינס מקהמאן לחוץ מאוחורי הקלעים הוא רוצה שהכול יהיה מוכן לאירוע ויעבור בשלום בלי שום בעיות טכניות או בעיות אחרות.

סטיסי קיבלר מדברת על חזרה אפשרית לwwe אני מאוןד ישמח לחזור לבית שגידל אותי יש שם אנשים חמים ואוהבים שיש לי שם חלק שאני בקשר איתם אני מאוד שמחה על מה שסי אם פאנק עושה בשבילי אני והwwe יושבים ומדברים שיחות ראשונות אני מקווה מאוד שנגיע להבנות ומהר.

גרגורי הלמס (זוכרים?).כתב בטיוטר שלו שהוא מעונין לעשות עוד קרב אחד בwweלפני פרישה סופית.

נטליה הודיעה וכתבה בטיוטר שלה שאחרי היל אין אסל היא רוצה קרב על האליפות הדיוות (ספוילר?).

האחים אוסו הודיעו שאחרי אין הל אסל בראו הם יודיעו שהם מרגישים מקופחים ותקועים ויבקשו לראות את מצבם בwwe אחרת הם ירגישו שלא רוצים בחברה.

גי אר כותב בבלוג שלוג שבאין אין אסל הקרב שמסקרן אותו באמת זה סין קארה נגד סין קארה זה קרב עים הכי הרבה אטלתיוט והוא יהיה מעניין מאוד.

תשמרו על עצמכם חברים יקרים אוהב אותכם שבת שלום.
    הוספתי את סמאק
    בקישור הבא : http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=788477
    הפרק המלא !
    נערך לאחרונה על ידי -Edge-; 01-10-2011 בשעה 09:50.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של goku81
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

תודה אחי על החדשות !אין אין הסל? זה לא היה ממש ברור בהתחלה הייתה צריך לכתוב לפחות הל אין אסל או לוותר ולרשום בקיצור HIAC.

סמקדאון היה מעולה חוץ מהME שלא ממש אהבתי, לא יודע למה אבל כרטיסיאן ממש לא מעניין אותי בזירה ועוד שמדובר בסופר רנדי אז בכלל לא...כול הקטע של רנדי, סינה זה מה שמושך אותי לראות יותר TNA כי בTNA מתאבקים גדולים מורידים מעצמם יותר בשביל מתאבקים בסולם הנמוך יותר ולא עושים צחוק מכול אחד שנמצא איתם בזירה.
    נערך לאחרונה על ידי goku81; 01-10-2011 בשעה 19:52.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,611 | הודעות: 8,200,204 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect