שבת שלום חברים יקרים.
באין אין הסל שיתקיים ביום ראשון הודיעו הwwe שכול המתאבקים יהיו באירוע אפילו שרובם יהיו מאחורי הקלעים בגלל המתיחות של הקרבות המעניניים.אפילו וינס מהקמאן יהיה שם להשגיח שהכול יהיה כשורה.
סטון קולד סטיב אוסטין מדבר על אלברטו דל ריו ואומר שלפי דעתו אלברטו דל ריו הוא מתאבק טוב אך עדיין לא בשל להיות אלוף וגם לא לאורך זמן הוא אומר שלדל ריו יש עוד הרבה מה לשפר בזירה ובטח לשנות את ההתנהגות שלו מאוחרי הקלעים.
לאחר ההודעה של זאק ריידר שהתוכנית שלו לא תרד בסופו של דבר הוא הדהים את כולם שוב שהוא הודיע שהתוכנית שלו תלך לאינטרנט ביוטוב שם הוא רוצה שהריטינג יעלה עוד יותר זה יהיה מעניין אני רוצה לתת לתוכנית יותר מודעות לכול סוגי הקהל גם אים צעירים ילדים ומבוגרים (בהצלחה זאק).
באין איל הסל קופי קינגסטון ואוון בורן יגנו על אליפות הזוגות נגד גק סוואגר ודולף זיגלר אים זיגלר וסוואגר יזכו יהיה לזיגלר שני תארים אלופי הזוגות ואליפות ארצות הברית. זה יכול להיות מעניין הקרב הזה.
לאור המצב הקיים של מאט הארדי נראה כי החזרה שלו לזירה הולכת ומתרחקת בגלל המצב האישי והבריאותי שלו.
כול הקרבות הערב של סמקדאון הם הכנה לאירוע של יום ראשון הקארד של סמקדאון הערב ללא תוצאות.
שימוס נגד קודי רודס על אליפות הבין יבשתית.
מארק הנרי נגד קאלי.
קלי קלי .(אישתי) נגד נטליה.
אוון בורן מחצית מאלופי הזוגות נגד גק סוואגר.
רנדי אורטון נגד כריסטיאן.
לאחרונה רואים את וינס מקהמאן לחוץ מאוחורי הקלעים הוא רוצה שהכול יהיה מוכן לאירוע ויעבור בשלום בלי שום בעיות טכניות או בעיות אחרות.
סטיסי קיבלר מדברת על חזרה אפשרית לwwe אני מאוןד ישמח לחזור לבית שגידל אותי יש שם אנשים חמים ואוהבים שיש לי שם חלק שאני בקשר איתם אני מאוד שמחה על מה שסי אם פאנק עושה בשבילי אני והwwe יושבים ומדברים שיחות ראשונות אני מקווה מאוד שנגיע להבנות ומהר.
גרגורי הלמס (זוכרים?).כתב בטיוטר שלו שהוא מעונין לעשות עוד קרב אחד בwweלפני פרישה סופית.
נטליה הודיעה וכתבה בטיוטר שלה שאחרי היל אין אסל היא רוצה קרב על האליפות הדיוות (ספוילר?).
האחים אוסו הודיעו שאחרי אין הל אסל בראו הם יודיעו שהם מרגישים מקופחים ותקועים ויבקשו לראות את מצבם בwwe אחרת הם ירגישו שלא רוצים בחברה.
גי אר כותב בבלוג שלוג שבאין אין אסל הקרב שמסקרן אותו באמת זה סין קארה נגד סין קארה זה קרב עים הכי הרבה אטלתיוט והוא יהיה מעניין מאוד.
תשמרו על עצמכם חברים יקרים אוהב אותכם שבת שלום.
הוספתי את סמאק![]()
בקישור הבא : http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=788477
הפרק המלא !

ציטוט ההודעה