הWWE במחווה לאנדרטייקר
הWWE פרסמו באתר שלהם גלריה של אנדרטייקר בקרבות HIAC:
http://www.wwe.com/superstars/smackd...ell-in-a-cell-...
סרטונים של TNA
הפרומו לקרב של קורט אנגל נגד רוברט רוד בBFG:
ראיון עם מאט מורגן:
הייפ של רוברט רוד לקראת BFG:
הDVD של אדג'
ג'ים רוס אישר שהWWE עובדים על DVD של אדג' ושאדג' התראיין ב26/9 בשביל הDVD.
בנוסף לאדג' הWWE גם ראיינו את ריינו וטריש סטראטוס בסמאקדאון בקנדה לפני מספר שבועות ומספר מתאבקים התראיינו לDVD במהלך RAW האחרון.
קעקוע חדש לפאנק
CM פאנק עשה קעקוע חדש של דג מת על הכתף:
לא יודע מה איתכם, אבל אני אהבתי. במיוחד את הX על הסנפיר.
המתאבקים הכי פופולאריים באינטרנט
האתר פאן פייג' ליסט עשה רשימה של המתאבקים עם הכי הרבה מעריצים בפייסבוק ובטוויטר, ג'ון סינה במקום הראשון עם 9,655,416, דה רוק במקום השני עם 5,321,786 ובמקום השלישי ריי מסטריו עם 3,246,611.
את הרשימה המלאה אפשר למצוא כאן:
http://fanpagelist.com/category/athl...st/sort/total/
שופטים בTV
ג'ים רוס נשאל מה דעתו על כך ששמות של שופטים לא מוזכרים בTV, במיוחד עם האנגל האחרון שמערב שופטים. התשובה של JR הייתה:
"זה מעצבן אותי ששמות של שופטים גדולים לא הוזכרו כבר כמה שנים. פשוט, מדיניות של החברה."
אלכס ריילי
אלכס ריילי פרסם בטוויטר שהוא יקבל את החולצה והבובה הראשונה שלו בקרוב. הבובה של ריילי תבוא ביחד עם בובה של מיז.
רייטינג וזמן של האבקות
בRAW האחרון היו 31 דקות ו11 שניות של האבקות.
ארגון הגמדים של האלק הוגאן, MCW עשה רייטינג של 0.69.
הרייטינג של אימפאקט היה 1.1.
NXT
לאט לאט, בלי ששמנו לב, העונה הנוכחית של NXT נמשכת כבר 30 שבועות, טוב שלא הגזימו...
העתיד של פאנק
הפוש של CM פאנק צפוי להמשך לפחות עד סוף השנה. התוכניות הנוכחיות הן שהוא יתחיל פיוד יחידים עם אלברטו דל ריו לאחר HIAC.
באטל רויאל של 41 איש+איחוד של DX?!
ככל הנראה הפרק של סמאקדאון שישודר ב14/10 יהיה סופרשואו. מה שמפורסם להקלטות שיתקיימו ב11/10 נכון לעכשיו:
ג'ון סינה נגד אלברטו דל ריו על אליפות הWWE
מארק הנרי נגד רנדי אורטון על אליפות הWHC
הבאטל רויאל הגדול בהיסטוריה-באטל רויאל של 41 איש עם מתאבקי RAW וסמאקדאון
הופעה מיוחדת של DX.
ההקלטות יתקיימו בדלאס, טקסס.
מיז נגד השונאים שלו
מיז צפוי להופיע בתוכנית הטלוויזיה H8R, שזו תוכנית שבה מפורסמים מתעמתים עם אנשים שלא אוהבים אותם. זה בטח יהיה מצחיק...
סיפורי הMMA של אנגל...
קורט אנגל אומר לאנשים שהוא היה קרוב להלחם נגד לוחם הMMA קימבו סלייס. אנגל ידוע כשקרן בקטע הזה אז אני לא אאמין עד שמישהו כמו סלייס עצמו יאשר את זה.
הHIAC בRAW
נאמר שהWWE בזבזו הרבה מאוד כסף על הכנסת הHIAC לRAW. אין מידע על הסכום המדוייק אבל הוא גדול... מאוד.
שחרור מפתיע מהפיתוח
הWWE שחררו את ווס בריסקו, בנו של חבר הHOF ג'רלד בריסקו מחוזה הפיתוח שלו. הרבה אנשים מופתעים מהשחרור.
וינס כבר לא ביליונר
נראה שוינס מקמה'ן כבר לא כל כך עשיר. בגלל נפילת המניה של הWWE לוינס יש כרגע רק כ400 מליון דולר.
הסרט הבא של סינה
פרד 2 בכיכובו של ג'ון סינה צפוי לצאת ב2/10. הסרט הראשון היה הדבר הכי נורא שראיתי בחיים שלי, למה הם בכלל משקיעים בעוד אחד?!
הDVD שיוצאים בחודשים הקרובים:
11/10-WWE-המיטב של קרבות הסולם 2
11/10-ראיון שוט עם שיין דאגלס על ECW בשנת 1994
18/10-TNA-המיטב של ג'ף הארדי 2
25/10-WWE-היריבויות הגדולות בהיסטוריה: שון מייקלס נגד ברט הארט
11/11-ראיון שוט עם צ'יינה
29/11-WWE-הDVD על סטיב אוסטין.
לוק רובינסון חוזר
הנה הקרב הראשון של לוק רובינסון מאז TE בארגון האינדי IHW:
עדכון מאט הארדי
נראה שלמאט הארדי לא הייתה ממש ברירה בקשר לגמילה.
לאחר המעצר שלו ב14/9 נאמר להארדי שהוא ישוחרר רק אם יסכים ללכת לגמילה. במידה ומאט לא היה מסכים הוא היה נשאר במעצר ומשוחרר רק בעבור מליון דולר.
החוזה של מי נגמר בקרוב?
החוזה של חצי מאלופי הזוגות של TNA, הרננדז צפוי להסתיים בעתיד הקרוב. השאלה בבאקסטייג' כרגע היא לא 'האם הרננדז יחתום על חוזה חדש?' אלא 'האם TNA צריכים להציע לו חוזה?'. TNA לא מרוצים במיוחד מהרננדז מאז שחזר ממקסיקו בפברואר.
דולף זיגלר על השוואה למר. פרפקט
דולף זיגלר ענה על כמה שאלות באתר הרשמי שלו, אחת מהן הייתה "מה השאלה הכי מעצבנת שאתה תמיד מקבל?" הנה התשובה של דולף:
"'האם אני בונה את עצמי אחרי מר. פרפקט?'-התשובה היא לא! הוא היה מדהים וכמובן שהייתי מעריץ מושבע. לשנינו יש שיער מקורזל ואנחנו אתלטים מצויינים, הוא בHOF ואני מנסה להגיע לשם! אני פיתחתי אישיות משלי ואוהב להראות אותה, אבל בגלל השיער שלי ובגלל שהשיר שלי נקרא 'שלמות', אני חיקוי של מר. פרפקט!"
ג'רי לולר בHIAC
JR פרסם בטוויטר את ההודעה הבאה בנוגע לצוות השדרנים לHIAC:
"רק בשביל להבהיר את הדברים, אני לא בטוח שהמלך יהיה בניו אורלינס לHIAC. אני 'מקווה' שהוא יהיה שם. אני מתרגש שאני אהיה."
גייל קים מוסרת מהאתר
אחרי הרבה זמן, הWWE הסירו את הפרופיל של גייל קים מהאתר שלהם. הסיבה לאיחור היא שהWWE לא שחררו את קים רשמית אלא הכריחו אותה להשאר עד סיום החוזה שלה, מה שקרה בשבוע שעבר.

ציטוט ההודעה