עליתי על משהו ותגידו לי אם אני צודק
הפיק-אפ נועד לאנשים חסרי ביטחון נקודה
מי שיש לו ביטחון יכול להתחיל עם בנות ולהשיג אחלה תוצאות בלי ללמוד את "אומנות הפיתוי" יעני לא צריך פיקאפ בשביל להשיג בנות פשוט צריך ביטחון.
ברור שלא יהיה לו 100% הצלחה אבל גם מי שלומד פיק אפ אין לו 100% הצלחה חוץ מאנשים כמו מיסטרי וסטייל או אפילו גם להם יש כשלונות לפעמים לא ככה? ואם תשימו לב כל ה"אומני פיתוי" למיניהם נראים חנונים זאת אומרת זה תחום של חנונים יעני?
צריך להגיע למצב מסויים,להגיע לנקודת השפל כדי להחליט שאתה לומד פיק אפ בן אדם בלי ביטחון/חיי חברה אבל בן אדם עם ביטחון שיודע מה הוא שווה לא צריך פיק אפ ואת כל המושגים והשיטות פשוט בא נקי יודע מה הוא רוצה להשיג ומשיג אותו בלי הרבה בילבולי מוח הרצאות מאמרים וספרים
(עכשיו נזכרתי אפילו שסטייל בספר שלו אמר שהוא הגיע לשפל המדרגה כשהוא החליט ללמוד פיקאפ או שאני מתבלבל עם מישהו אחר...)
לא ככה?יש כאלה שלא צריכים את זה ונכנסים לזה בטעות בואו נאמר ופשוט דופקים לעצמם את המוח וזה חבל אני רואה את חברים שלי בלי פיק אפ ביטחון נטו ומשיגים אחלה תוצאות.
אז מה אתם אומרים?

ציטוט ההודעה
]. לפני זה לא היו לי שום בעיות של בטחון עצמי, שום בעיות עם בנות ושום חרטא אחרת, פשוט מספר ההצלחות מתוך מספר הנסיונות היה קטן יותר, הפיקאפ פשוט עזר לי להבין דברים שלא ידעתי קודם, שמן הסתם לא קשורים רק בבנות אלא בכל האורח חיים שלי. אז כן, נכון להיום הנושא הזה מעסיק אותי ממש אבל זה הכול בגלל חתירה לידע, אני לא מנסה ליצור פה אלטר אגו או גיבור על שיהיה הצד המגניב והבעל בטחון שלי פשוט כי אין לי צורך בזה, אני סה''כ מנסה להשתפר איפה שצריך. אני בטוח שיש עוד מקרים כמוני כי סה''כ הפיקאפ משליך למלא תחומים אחרים בחיים ובהצלחה חברתית, וכולנו רוצים להוציא את המיטב מעצמנו.