יש לי מחשב של פוג'יטסו אני מדליק תמחשב וזה נשאר על מסך שחור כזה איפו שרשום תשם שלהם ולמטה כתוב
F12-BOOT Menu
F2- BIOT Settings
בבקשה תעזרו לי המחשב שלי לא פועל
אם פתחתי תאשכול במקום לא טוב תומרו לי איפו לכתוב
(תצטטו אותי בבקשה)
יש לי מחשב של פוג'יטסו אני מדליק תמחשב וזה נשאר על מסך שחור כזה איפו שרשום תשם שלהם ולמטה כתוב
F12-BOOT Menu
F2- BIOT Settings
בבקשה תעזרו לי המחשב שלי לא פועל
אם פתחתי תאשכול במקום לא טוב תומרו לי איפו לכתוב
(תצטטו אותי בבקשה)
|
|
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
אני לא יודע איך בודקים דגם של מחשב, אבל הוא מחשב חזק כל המשחקים עובדים אצלו וזה פעם ראשונה שהוא לא נידלק יש לו וינדוס 7 וזה מחשב חדש חדש לפני חצי שנה קניתי אותו יום שליפניי הפעלתי איזה תוכנה למשך 3 שעות זאת תוכנה קטנה ששוקלת 73 קילובייט בשביל לפרוץ לאימייל שלי כי שחכתי תסיסמא(אבל האנטי וירוס שלי לא זיהה שיש שמה וירוס(Norton)מתיי שכיביתי תתוכנה הזאת אז רציתי להיכנס לפיירפוקס וזה עשה לי משך כזה קטן ששאול אותי להפעיל אותו במצב בטוח(בחיים לא היה לי דבר כזה) ואז מזערתי אותו למטה וסתם לחצי על אייקון שיש לי בשולחן העבודה וזה כעילו בחר כמה אייקונים באותה שורה וכשלחצתי על כלום בשביל להוריד כעילו תבחירה הזאת זה לא יצא וזה נשאר עדיין צבוע בקיצור המחשב השתגע או משהו כזה ואז רציתי להפעיל מחדש ואז הייתה תבעיה הזאת וזה לא מעלה הינה חזרתי מבית ספר ועדיין יש תבעיה
נתק את המחשב מהחשמל, חכה כ-5 דקות ובסיום בצע את הפעולות הבאות:
- נתק את הכונן הקשיח מהמחשב - הן את חיבור החשמל והן את חיבור המידע [MOLEX או SATA POWER ו-IDE ATA או SATA (גם על לוח האם) בהתאם לסוג הכונן].
- נתק את הזכרונות (RAM), נקה את המגעים בעזרת מחק או ספרי אלקטרוניקה במידה ויש. החזר אותם למקומם בסיום.
- הוצא את סוללת ה-BIOS למשך כחצי דקה והחזר אותה בסיום על מנת לאפס את ה-BIOS. מדריך וידיאו:
הפעל מחדש את המחשב ובדוק אם יש שינוי.