שלום אני רוצה לפתוח אתר באקס ואני רוצה לדעת מה צריך בישביל זה?
גם אני רוצה לדעת איך מרוויחים מזה? ממה שיוכל לעזור לי שירשום בפרטי תSKYPE שלו
שלום אני רוצה לפתוח אתר באקס ואני רוצה לדעת מה צריך בישביל זה?
גם אני רוצה לדעת איך מרוויחים מזה? ממה שיוכל לעזור לי שירשום בפרטי תSKYPE שלו
|
|
פרסומות הם מקבלים ונותנים לך חלק מהכסף כאילו
בשביל לפתוח אתר באקס אתה צריך:
אפשר להשיג את הכל בחינם, אבל אז האתר יהיה מאוד לא איכותי. אם אתה רציני, מאוד מומלץ להשקיע כסף.
- סקריפט לאתר באקס
- הוסטינג לאתר
- דומיין
- פרסום
סקריפט - חפש בגוגל "bux script". יש שם הורדות. גם בחינם וגם שעולות כסף. אם אתה רציני, כדאי לך להשקיע, העיצוב והסקריפט מאוד מראים על רצינות של אתר. אם תסתכל על אתר עם סקריפט חינמי, זה נראה כבר חרוש ויש הרבה סיכויים שהוא יהפוך לסקאם. לעומת זאת, ברגע שאתר משקיע וקונה סקריפט (במיוחד אם זה אחד שעוצב במיוחד בשבילו), רואים שהוא רציני.
הוסטינג ודומיין - אין לי יותר מדי מה להסביר, לא מתעסק בנושא יותר מדי. לעוד פרטים פנה לקטג' תכנות ובניית אתרים.
פרסום - מן הסתם תצטרך לפרסם את האתר שלך. פרסם בפורומים, באתרי PTC אחרים, תציע הטבות בחינם ל-X משתמשים הראשונים שירשמו\יעשו פייאאוט\ישקיעו כסף באתר וכו'. ככל שהאתר יהיה יותר מפורסם, יותר משתמשים ייכנסו ויראו את המודעות, אולי ישקיעו כסף בשביל לקנות פרימיום. יותר אנשים יפרסמו באתר, ותרוויח יותר כסף מהפרסומות.
אם אתה לא מתכוון להשקיע כסף באתר - עדיף כבר לעזוב. נכון שאת הכל אפשר להשיג בחינם, אבל אם לא תשקיע - הסיכוי שהאתר יצליח יהיה אפסי. בהצלחה
עריכה: שכחתי להוסיף, אתה תרוייח כסף גם מאנשים שיפרסמו באתר שלך מודעות וגם מאנשים שיקנו פרימיום ומופנים.
כאן אתה יכול לפתוח BUX (בתשלום כמובן).
אתה מרוויח מפרסום בבאקס שלך.
בברכה,.Mishel - מנהל כסף ברשת.