אני בבעיה אני צריך להתקשר לאיזה מישהי לקבוע איתה משהו אבל רק מלחשוב על זה הדופק שלי מואץ וסתם אני לחוץ
ומה שמונע ממני להתקשר זה שאני לא רוצה לגמגם בשיחה איתה (למרות שאני אף פעם לא מגמגם)וסתם לצאת אפס ושתדחה אותי
לא שאכפת לי מדחייה יותר אכפת לי מזה שאני כן רוצה להצליח איתה לא דיברתי איתה איזה חודשיים ואז דיברתי איתה כמה דקות רק מלשמוע את הקול שלה הרגשתי מה זה טוב סוג של טיפה מאוהב בה אפילו אפשר להגיד
אם בנות אחרות זה לא קורה לי אני שם זין כי אלו בנות שרק הכרתי ככה שלא אכפת לי מהן מקסימום נתחיל עם מישהי אחרת וננסה איתה
אבל עם זאת יש לי עבר טוב סוג של ... הייתי דלוק עליה בתיכון ויש מצב שגם היא עלי לפי "הרשימות סימני עניין" מהלנקייה ושל מיסטרי היא הייתה בקטע שלי הרבה פעמים יעני בקטע שלי ואז לא ואז עוד פעם... אל תשאלו אותי למה לא עשיתי כלום הייתי פשוט אידיוט ונזכרתי לפעול מאוחר מדי
מה אתם ממליצים לי לעשות כדי להרגיע את עצמי ואך לפעול?יעני בשיחה איתה לשאול מה נשמע ואז ישר להגיד לה מה את עושה מחר בערב? או שנדבר קצת? אשכרה חושב עליה וממש שוכח הכל בלאק אווט כמו שאומריםאל תחסכו בתשובות כמו שאמרתי אני חושב עליה ויש לי סוג של מחסום בראש פיתאום ואני לא יכול לחשוב על כלום שוכח את כל מה שלמדתי מהפיק אפ
הדבר היחיד שאני שמתי לב זה שזה אותו דבר שהיה קורה לי כשרק הייתי מתחיל ב"תחום" כאילו רק התחלתי להתחיל עם בנות אז הייתי לחוץ כיום זה כבר לא ככה אבל איתה כן וזה פשוט מתסכל
אה ואל תחסכו ב"אהבה קשוחה" אם צריך אדם צריך מדי פעם את הכפות התעוררות האלו

אל תחסכו בתשובות כמו שאמרתי אני חושב עליה ויש לי סוג של מחסום בראש פיתאום ואני לא יכול לחשוב על כלום שוכח את כל מה שלמדתי מהפיק אפ 
ציטוט ההודעה
) - שאל אותה מה קורה, מה המצב.