פעם ראשונה שאני מדווח לכם , כי אני לא איזה שפיץ על שסוגר על ימין ועל שמאל..
כל הקטע הזה של לגשת לבחורה ולהתחיל איתה , הוא ממש קשה לי.. מאוד מוזר בשבילי..
אז המקרים היחידים שיש משהו - הם כשזה לא בא במתוכנן.. וגם זה - פעם ב..
בקיצור , בלי לחפור יותר מדי - לדיווח :
קיבלתי איזשהו זימון מהצבא , הייתי צריך להגיע לתל אביב , והרכבת שלי הייתה לעוד שעה.
היה לי קצת זמן לשרוף בעיר , אחי הקטן היה בדיוק בטיפול אצל הרופא , אמרתי נקפוץ - נראה מה איתו.
ישבנו בתור - אני , אבא שלי ואחי הקטן , נכנסת מישהי יפה ויושבת לידי.
אני אדיש אליה , לא ממש מתייחס , מדבר עם חבר בטלפון , אחרכך טיפה עם אבא ועם האנשים שמסביב
קולט שהיא כל הזמן מסתכלת עליי ומגניבה מבטים..
שאלתי איזה אחד אם עדיף להגיע למקום שהיה לי את הזימון באוטובוס או ברכבת , היא מתפרצת ועונה לי במקומו.
מפה לשם , מתחילים לדבר טיפה צבא ושטויות , היא שאלה מתי אני מתגייס , סיפרה לי שזה נופל בול על היום הולדת שלה ושהיא קיבלה צו ראשון , בגלל זה היא אצל הרופא.
קצת דיבורים מפה לשם , מקבל סמס "תקתק אותה , קח מספר"
אני לא רגיל לזה , באמת שלא..
כל העסק הזה מלחיץ אותי , חדש לי.. לא מתאים לי /=
(לפני שאתם עונים , תנו לי לסיים את הסיפור)
עוד קצת דיבורים , אני מצהיר שאני חותך לזימון שלי , היא מאחלת בהצלחה ואני מבקש את המספר שלה 'למקרה שאני אתקע ואסתבך עם המקום של הזימון'
(כי היא הסבירה לי איך מגיעים עם הרכבת והאוטובוסים וזה)
עוד לפני שהספקתי לסיים את המשפט , היא כבר התחילה להכתיב לי "05..."
לקחתי את המספר , והלכתי.
לא התקשרתי...(כן , אני יודע.. אני אידיוט)
לשימור :
1. קיבלתי מטרה - לסגור מספר , וכשקמתי , לקחתי את התיק ובאתי ללכת - עברה לי כבר המחשבה של 'עזוב , לא הלך. פעם אחרת'
אבל במקום לקום וללכת , כן ביקשתי את המספר. ורק אז הלכתי.
2. לא נלחצתי יותר מדי ולא עברו לי מחשבות של 'וואי מה אני אומר לה עכשיו'. פשוט אמרתי מה שעולה לראש (כמו שראיתי שהמליצו כאן)
3. לבוש וטיפוח. באתי יפה. זה אולי חלק ממה שגרם לה לפנות מראש. זה מה שמשך את תשומת הלב שלה
לשיפור :
1. כבר לקחתי מספר.. למה לא התקשרתי ? סתם עוד מספר כזה זה סתם תופס מקום בזיכרון.. אין לזה שום שימוש אם לא מתקשרים... (ד"א כל הדיווח הזה קרה אתמול)
2. הלחץ לקראת הסגירה עלה.. התחלתי לגמגם.. פאקינג התנשפתי
יש דברים שלא אמרתי לה כי אשכרה לא יכולתי
חבר'ה , דיווח ראשון.. אני מפרסם אותו כי אני צריך עזרה שלכם בכמה דברים ..
1. מה הייתי אמור לעשות בקשר לטלפון? בדרך לזימון , חשבתי להתקשר לשאול אותה איך מגיעים.. אבל זה סתם דפוק. אמרתי נתקשר אחרי הזימון , נספר לה איך היה ונדבר ככה בקטנה. רק בשביל השיחה. שיהיה לה את המספר. שנעבור את השלב של 'לדבר דרך הטלפון'.
אבל לא עשיתי את זה , כי הייתי ממש גמור (לא תרוץ). נרדמתי להם שם בבסיס בתור לזימון , הגעתי הביתה ישנתי איזה 17 שעות..
הייתי ממש לא במצב לזה
2. מה אפשר לעשות בשביל לשפר את כל העסק הזה של להתחיל עם בחורות?
אני טוב (בערך) - רק כשהבחורה עצמה פונה אליי.. ובינינו.. כמה זה כבר קורה?
אני מנסה לשפר את זה בכל דרך.. יוצא לתל אביב ל"ניסיונות" כאלה.. אבל אי אפשר , לא הולך..
צריך שיהיה מישהו איתך.
שידרבן אותך. שידריך אותך. שיעזור לך.
דוגרי , אם לא הייתי מקבל את הסמס , לא יודע אם הייתי סוגר..
אם יש לכם עוד טיפים או משהו.. אני אשמח
תודה !

ציטוט ההודעה