מי לדעתכם הארץ שמייצרת הכי הרבה כוכבים (לא נוצצים אלא שחקנים טובים) כיום?
אחת הבעיות הגדולות והנפוצות בכדורגל בעולם הוא שקבוצות ממהרות מדי לשחרר שחקנים ולכן הם יוצרים מצב שהשחקנים לא רגילים עדין לרמה הגבוהה ולכן הם מאבדים מהיכולת שלהם ומתחלשים.
הדעה שלי היא שצריך להשאיר אותם עוד איזה שנה~שנתיים (כמו שעושים עם ניימאר כרגע שלא ממהרים לשחרר אותו) ואז לתת להם ללכת אם הם רוצים
אני אגיד את הנבחרת שאני חושב וגם אפרט.
ארגנטינה
כמובן כמובן שיש את ארגנטינה שמייצרת שחקנים פנטסטים
כמובן שיש את מסי הארגנטינאי המצויין שהוא השחקן הטוב בעולם
כמו כן הוא יודע להביא כדור אדיר במדי ברצלונה אבל בנבחרת הוא קצת מפשל (כנראה שהצמד צ'אבי ואיניסטה לא איתו הוא לא רגיל)
בכל מקרה מסי אחד מהשחקנים הגדולים בעולם (אם לא ה-שחקן) אבל אני אישית עדיין לא מחשיב אותו כ-הכי טוב ובטח ובטח שלא מראדונה עד שאני לא יראה תוצאות בנבחרת או הישיגים שמראדונה עשה.
אבל בד"כ אני לא הולך על שחקן אחד לכן אני אביא עוד כמה
אריק לאמלה/Erik Lamela אחד הכדורגלנים המבטיחים של הדור הזה בעיקר בכך שהוא רק בן 19!
על אף שאיכזב בריבר במחזורים האחרונים ובסופו של דבר היא הפסידה במחבנים וירדה ליגה, אבל הוא עשה עבודה נהדרת במונדיאליטו והיה אחד הכוכבים הבולטים בנבחרת ארגנטינה.
עכשיו הוא משחק ברומא כאשר נרכש מריבר תמורת 12ME פלוס בונוסים.
(בדיוק הבעיה שציינתי בהתחלה) על אף שזו רומא ואני אוהד אותה אין קשר לכך שאני חושב שמשחררים מוקדם מדי שחקנים ונותנים להם ישר ללכת על הרמות הגדולות שהם לא רגילים אליהם
חאבייר פאסטורה/Javier Pastore
ואיך אפשר לשכוח את אחד ה-שחקנים הכישרונים של הדור הזה.
אחרי עונה נפלאה בפאלרמו עבר לפ.ס.ז' הצרפתית ששם הוא גם מככב ועושה עבודה פנטסטית.
ובוא לא נשכח גם כמה שחקנים אחרים פחות או יותר בגילאים האלה:
פרננדו גאגו,טבז,מסצ'ראנו,היגואין.
על אף שאני גם נוטה יותר לכיוון של הולנד שיודעת לייצר שחקנים גדולים (בעיקר איאקס) אבל בחרתי בכל זאת בארגנטינה כדוגמא.
מי לדעתכם מייצרת השחקנים הטובה כיום?
אני מבקש גם הסבר למה אתם חושבים ככה לא יעזור לי רק תשובה חדה וחלקה תפרטו.
ואל תביאו לי קבוצות שמייצרות שחקנים פעם ב... ורק בגלל שחקן אחד (ניקח דוגמא את פורטוגל) שבגלל שרונאלדו שם זה אומר שהיא יודעת לייצר שחקנים.

ציטוט ההודעה

ספוילר: