קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אתר כמו לוקרז רק עם סיכוי יותר גבוה לזכות *חם*
    על ידי orrie.r בפורום אתרי מתנות חינם
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-01-2011, 23:34
  2. [פרסום] אתר כמו לוקרז רק עם סיכוי יותר גבוה לזכות *חם*
    על ידי orrie.r בפורום כסף ברשת
    הודעה אחרונה: 26-01-2011, 22:27
  3. [שאלה] יש מעבד יותר חזק משלי ?
    על ידי sansubulbulles בפורום מפרטי מחשב
    הודעה אחרונה: 15-08-2010, 23:03
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-04-2009, 21:12
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

חברה עם "ערך" יותר גבוה משלי.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    בויקה!!!
    לייקים
    5
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    I Can't Stop

ברירת מחדל חברה עם "ערך" יותר גבוה משלי.

יש לי חברה, לא בזכות הפיקאפ שאני שם אותה פה כ... HB 8.5. ואני מרגיש שהיא שולטת בי.. אני מרגיש שהערך שלה יותר גבוה משלי.

דוגמא: היא יכולה להגיד ליד החברים שלי מה שהיא רוצה עליי, כשהיא מתבאסת ואני בא לנחם אותה היא מעיפה אותי לפעמים וכשאני מבואס ואני לא רוצה שהיא תבוא.. היא נוטרת לי טינה על זה שבועיים לא מדברת איתי לא כלום! עד שאני אומר את הדבר הנכון שזה.. סליחה.

אני רוצה רק מהמערכת יחסים איתה זה שהיא תעשה דברים שאני אוהב כמו להתחרמן הרבה חחח...

ואמני פיקאפ שלא תחשבו שלא ניסיתי לדבר איתה על זה. אני במערכת יחסים הזאת האישה והיא הגבר רק לי יש פה תזין ולה יש תשדיים וכוס

אז... מה לעשות? איך אני מתקן את זה? אין אני גורם לה להיות איך שאני רוצה ושהערך שלי יהיה יותר גבוה?

הא כן ושכחתי לציין שתמיד אחרי שאני והיא רבים היא מדברת עם כללללללל הידידים שלה לא חשוב מי בידיעה שהם ינסו לקחת אותה ממני וכל החרטא הזה מה שגורם לי לקנאות.. ומה אני עושה? מדבר עם חבר על מה שהיא עשתה וזהו...

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

כנראה שיהיה לך קשה לסדר את זה, כי המערכת בינכם כבר נבנתה בצורה מסוימת, ואם היא תשתנה אז יכול להיות שהיא כבר לא תמשך עליך
    מפריע לך עד כדי כך... תפרד ממנה, רוב הסיכויים היא תחזור עליך, ואם לא, גם ככה אתה סובל במערכת יחסים הזאת, הדבר היחיד שאתה רוצה פה זה מין, אתה אפילו לא נהנה מחברתה, ומין אתה יכול להשיג לא רק ממנה... בשביל זה יש את אומנות הפיתוי שיהיו לך אפשריות
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי בויקה Boyka צפיה בהודעה
    יש לי חברה, לא בזכות הפיקאפ שאני שם אותה פה כ... HB 8.5. ואני מרגיש שהיא שולטת בי.. אני מרגיש שהערך שלה יותר גבוה משלי.

דוגמא: היא יכולה להגיד ליד החברים שלי מה שהיא רוצה עליי, כשהיא מתבאסת ואני בא לנחם אותה היא מעיפה אותי לפעמים וכשאני מבואס ואני לא רוצה שהיא תבוא.. היא נוטרת לי טינה על זה שבועיים לא מדברת איתי לא כלום! עד שאני אומר את הדבר הנכון שזה.. סליחה.

אני רוצה רק מהמערכת יחסים איתה זה שהיא תעשה דברים שאני אוהב כמו להתחרמן הרבה חחח...

ואמני פיקאפ שלא תחשבו שלא ניסיתי לדבר איתה על זה. אני במערכת יחסים הזאת האישה והיא הגבר רק לי יש פה תזין ולה יש תשדיים וכוס

אז... מה לעשות? איך אני מתקן את זה? אין אני גורם לה להיות איך שאני רוצה ושהערך שלי יהיה יותר גבוה?

הא כן ושכחתי לציין שתמיד אחרי שאני והיא רבים היא מדברת עם כללללללל הידידים שלה לא חשוב מי בידיעה שהם ינסו לקחת אותה ממני וכל החרטא הזה מה שגורם לי לקנאות.. ומה אני עושה? מדבר עם חבר על מה שהיא עשתה וזהו...
    הבחורה בלי שום ספק שולטת בך.
    כשהיא עושה משהו כזה , אין שום סיבה שתשב ותשתוק. מה אתה סמרטוט?

אני רואה פה 2 דרכים עיקריות , אני חושב..
    הראשונה - היא אגרסיבית ? תהיה גם אתה כזה ! היא מתבאסת? אל תבוא לנחם אותה. היא עושה לך סרטים? תחזיר לה סרטים בחזרה.
    היא מדברת עליך ליד חברים שלך? דבר עליה ליד חברות שלה.
    'יחס גורר יחס' , מכיר? או 'מירורינג' בשפת הפיקאפ. או איך שתרצה.
    אתה משקף את ההתנהגות שלה.
    מה שהיא עושה.. אתה עושה. אולי זה ישים להתנהגות שלה סוף , ואולי זה ישים סוף לחברות ביניכם.
    בכל אופן - זה יביא לשינוי.

השנייה - תיפרדו. לפי מה שזה נראה , כנראה ששניכם לא בדיוק 'הזוג המושלם'. יותר בכיוון של יזיזים , ואולי גם עדיף שככה זה יהיה.

בהצלחה !
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    בויקה!!!
    לייקים
    5
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    I Can't Stop

אוקיי תודה רבה על העצות הן באמת טובות אבל יש לי 2 בעיות...

1. אם אני "אתנקם" בה.. אני יודע שהיא תתנקם בי הרבה הרבהה יותר חזק בגלל שהיא כוסית היא יכולה לעשות כנראה הכל.. (בתזונה)

2. אם אני אפרד ממנה ואני ארצה לחזור לפיקאפ.. פה יש לנו בעיה.. תמיד אחרי שאני והיא נפרדים יורד לי הבטחון ואין לי מוטיבציה זה למה שעלה לי רעיון לחזור לפיקאפ כשאני במערכת יחסים כשהבטחון עוד גבוה. אבל יש לי בעיה... אני לא יודע מאיפה להתחיל כל כך

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

תשיג מישהי או כמה בנות על אש קרה (זה אומר טלפונים פעם ב ולשמור על משיכה ועניין שלהן בך)
    זה יגרום:
    1.לחברה שך לקנא
    2.שיהיה לך אפשרויות נוספות אם תיפרד ממנה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

אין הרבה מה לעשות, כמה שזה נשמע כואב עכשיו, תיפרד ותשכח ממנה ולך להתאמן עם כמה שיותר אחרות.
    סיכוי טוב שאח"כ היא גם תחזור אליך.

"אל תהיה אובססיבי לגבי בחורה ספציפית. תשכח מהבחורה שמעסיקה אותך בשלושת החודשים האחרונים. אתה זקוק לאימון לפני שיהיה לך סיכוי איתה" מיסטרי

בהצלחה

מנהל האקינג ואבטחת מידע
    משתמש כבוד

שם פרטי
    יוסי
    לייקים
    95
    נקודות
    200

סבא שלי תמיד נהג להגיד לי..
    "אדם הוא עץ השדה.
    האדם הוא בדיוק כמו עץ, כשהוא קטן - אפשר לכוון אותו באיזו צורה שהוא יגדל, ישר או עקום.
    אבל כשהוא כבר גדול, אי אפשר ליישר אותו."
    יוסי ברנס | Yossi Baranes
    מתכנת | פיתוח אפליקציות | אבטחת מידע
    HTML.co.il

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

ציטוט נכתב במקור על ידי בויקה Boyka צפיה בהודעה

שמע נשבע לך אתה נשמע בדיוק כמוני מלפני חודשיים
    באמת שזה מזה סבל זה על הפנים... בוא אני יגיד לך ככה

היינו זמן ארוך ביחד הקשר היה באמת טוב וזה היינו אחד הזוגות לאט לאט זה נהרס ונהיה לכמו שאמרת
    נשבר לי הזין! היא לא הייתה מתקשרת, לא שולחת הודעות בקיצור שמה זין.
    פעם אחת הלכתי אליה ופרקתי הכול ואחרי שבוע שוב הכול חזר והיה חרא
    החלטתי להפגש איתה ולהיות גבר פעם בחיים שלי ולגמור את זה... לא רוצה לסבול! נפרדתי ממנה ותאמת הרגשתי הרבה יותר חרא שהייתי איתה מאשר עכשיו שלא... זתומרת יש תחושת ריקנות כזאת אבל בכל זאת... עדיף ככה
    תעשה מה שאתה חושב באמת חחח "בצומת של חייך תלך אחרי הלב"

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

איך אתם מגיעים למצב כזה?!
    איך אתם נותנים לאנשים ועוד יותר גרוע לחברה שלכם, בת הזוג שלכם להתייחס אליכם ככה?
    היחס שלהן הוא לא הבעיה אלא צורת ההתנהגות שלכם שהובילה אותן להתייחס אליכם ככה
    מישהו אמר "זכויות הגבר במשפחה"?!

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    איך אתם מגיעים למצב כזה?!
    איך אתם נותנים לאנשים ועוד יותר גרוע לחברה שלכם, בת הזוג שלכם להתייחס אליכם ככה?
    היחס שלהן הוא לא הבעיה אלא צורת ההתנהגות שלכם שהובילה אותן להתייחס אליכם ככה
    מישהו אמר "זכויות הגבר במשפחה"?!
    תכלס !
    רשמתי פה לא מזמן באחת התגובות , ברגע שאפשרתם לה מההתחלה יותר מדי , היא התרגלה שמותר לה.
    ברגע שפעם אחת היא טיפה לכלכה עליך ליד חברים , ולא עשית כלום - היא מבינה שזה בסדר...... וזה לא !
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 26-10-2011 בשעה 20:57.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    59
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין לא יכול, יש לא רוצה!

ציטוט נכתב במקור על ידי Yoske צפיה בהודעה
    סבא שלי תמיד נהג להגיד לי..
    "אדם הוא עץ השדה.
    האדם הוא בדיוק כמו עץ, כשהוא קטן - אפשר לכוון אותו באיזו צורה שהוא יגדל, ישר או עקום.
    אבל כשהוא כבר גדול, אי אפשר ליישר אותו."
    הייתי עושה לך לייק אבל לא מגיע לך: (

משתמש מתחיל
    לייקים
    13
    נקודות
    50

החברה הקודמת שלי הייתה כזאת בדיוק!!!
    גבר...אני בחיים לא מעודד פרידות$@#$%#^$%
    אבל תיפרד ממנה ותעיף אותה לעזאזל,וכשזה יקרה אתה תצחק לה מול הפנים בפרידה כמו שאני צחקתי...
    ולא תצחק בכוונה...תצחק כי תיראה היא עצובה ואתה מאושר רצח,וסבבה לך עם זה שנפרדתם !
    כן,צחקתי לה מול הפנים וזה היה בטעות...כי לא הבנתי למה היא בוכה בכלל אחרי שהיא כזאת מגעילה...
    בקיצור אחי תיפרד ממנה נשבע יהיה לך יותר טובה !
    קיבלת עצה מאחד שעבר אתזה מלפני כמה זמן...תשתמש בה

הרבה אנשים יגידו שאתה צריך לעמוד על שלך, אם היא יורדת עליך תבהיר לה שאסור לה, כי אתה הגבר.
    זה לדעתי קצת מעוות איך באמת כדאי לחשוב.
    לחשוב מה היא עושה רע זה שגוי. לא, זה שהיא קוראת לך "טיפש" מול חברים שלך לא אומר שאתה הולך לזרוק אותה.
    אתה צריך לחשוב אם טוב לך איתה. אחרי שהחלטת מה באמת קורה, תגיב לפי שיקולך, בין אם זה להעיר או זה בעצם יאזן אותך:
    לא תתחיל להעניש אותה על כל שטות, מצד שני ברגע שתרגיש שמשהו לא בסדר תדע להגיב על זה.

ההבדל בין דרכי החשיבה קטן, אך משמעותי. במקום לחשוב עליה, אתה חושב ישר על עצמך (אגואיסטי משהו חח). אתה לא מגיב על פי מה שהיא עושה, אתה מגיב על פי איך שאתה מרגיש.
    זה גם אומר שהיא יכולה להיות מלאכית כלפיך, אבל מה לעשות משהו לא עובד איתה.
    זה גם אומר שיש גברים שאוהבים שהאישה שאיתם דומיננטית כמו במקרה שלך, ולא יפעלו כנגד זה.

לפי מה שקראתי, רע לך איתה... אני הייתי עוזב אותה ומנסה להתחיל מחדש עם אחת אחרת, כשהגישה היותר שוויונית כלפיך וכלפיה אצלך בראש.

משתמש מתחיל האוואטר של DochaStyle
    שם פרטי
    עידו
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פרק ב'

השימוש ביסודי הוא - כוח, אתה חזק אתה שולט היא רוצה משהו שתבוא ותעשה בשבילך משהו כדי לקבל אותו.
    אני מציע לך להשתמש בקלף מיקוח כמשחק וזה בדרך כלל משהו מיני, אם אתה גורם לבחורה לגמור ממך או להתחרמן ממך די בקלות
    אתה מסוגל לקחת את זה כקלף מאוד חזק לפעם הבאה.
    היא לא תרצה לריב איתך או לתת לך להרגיש "נשלט" כי אז היא תפסיד את הקלף ! (:

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

על מה אתם מדברים?!
    זאת פאקינג ח-ב-ר-ה-ש-ל-ו-!-!-!
    המילה מערכת יחסים אומרת פה למישהו משהו?!
    זה השלב שבו מפסיקים עם המשחקים - קאט דה בולשיט!
    אתם מבינים איזה עלוב זה נשמע שמישהו צריך לתת נגים לחברה שלו כדי לקבל ממנה יחס?!

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,574 | הודעות: 8,174,161 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect