לדעתי אחד השאלות שתמית שואלים..
איזה חברה יותר טובה TNA או WWE
הרוב הכן מכירים את WWE אבל TNA זה החברה שלוקחת את כל האנשים שבאמת היה הכי כיף לראות אותם בWWE והופכת אותם למשו גדול יותר אסקטרימי יותר ויפה יותר D:
אני אישית רואה רק TNA
דיון מהנה !
|
|
ראיתי TNA וזה נראה כל כך חובבני שאין חשק לראות , WWE לא רואים את TNA מקילומטר רק חבל שאת המתאבקים הגדולים כמו האלק הוגן,סטינג וקורט אנגל אי אפשר לראות בWWE יותר
אני התחלתי לראות TNA בלוקדאון 2009 כשבובי לאשלי עשה שם את הדיביוט שלו ופשוט היה לי מוזר לראות TNA כי זה היה נראה לי חובבני ולא מגיע לרמה של הWWE מכול הבחינות (כמו שאמרו מעלי) אבל התחלתי לאהוב את זה לא לאט כי זה הראה לי צד אחר ומהמעבר לPG ב2008 פשוט מזכיר איך המוצר צריך להיות אפילו שחסר להם מוח יצרתי יותר וטוב, אבל הכיוון נכון והמוצר שהם רוצים לספק הוא מה שאנחנו רוצים.
בשורה התחתונה המתאבקים בTNA הרבה יותר מעניינים בכמה רמות משל הWWE אבל הם לא מצליחים לתת מה שהWWE תמיד נתנו בזמנים ההם. לTNA יש מבחר די רחב וטוב לאלופי עולם בכול זמן נתון ואילו בWWE תמיד הבררת מחדל זה סינה ורנדי ובכול השאר הם לא ממש בטוחים.
לTNA יש את : רוד, RVD,סטינג, הנדרסון,אנגל,הארדי,סמואה גו'.
מאט מורגן ורוד אופציה לעתיד ואני לא צריך לפרט על כול המתאבקים המעולים האחרים שעושים את TNA ואת האקס דווישן שלה.
נערך לאחרונה על ידי goku81; 05-10-2011 בשעה 20:04.
את האמת השאלה ממש קשה מצד אחד הWWE שאני מאוד מאוד אהבתי ועכשיו קצת פחות כי קשה לי לראות איך הם הורסים את המוצר שנבנה במהלך כלכך הרבה זמן , וTNA על התוכנית הראשונה שראיתי אותה באמת שזה היה כיף לראות איך הם נותנים את עצמם עזבו את התיפורה המגעילה שלא מגיעה לWWE .. עזבו את הכניסות היבשות של המתאבקים השונים , סתכלו איך הם מתאבקים .
לי נמאס לראות את דולף זיגלר אלוף , מצד אחד יש לו גוף של אתלט אבל הוא בכלל לא מנצל את זה . אני לא רואה בו משהו מיוחד .
בTNA מנצלים כל מתאבק ומתאבק ובWWE את ג'ון מוריסון אחד המתאבקים היותר טובים בWWE שהיו איי פעם לא ראה אליפות מרכזית בחיים שלו ..
לסיכום WWE עדין מוצר יותר טוב ,לTNA יש עוד קצת זמן לילמוד אבל אני מאמין שבעוד שנתיים בערך TNA תהיה יותר טובה מי WWE כי הם צריכים עוד לצבור נסיון וידע .
וMosheSee ברוך הבא לקטוגריית WWE אתה מוזמן לפתוח דיונים ולהשתתף בדיונים ובקיצור להנות גם מהקטגוריה ולהתעדכן מהחדשות שלי שגם יש את הTNA ואולי גם תוכל קצת לעתדכן בקשר לWWE![]()
נערך לאחרונה על ידי -Edge-; 05-10-2011 בשעה 21:01.
אני רואה WWE אבל מעדיף את TNA....
אני יותר אוהב WWE לדעתי יותר מהנה יש יותר אקשן לדעתי TNA לא מגיעה לקרסוליים של WWE