חדשות WWE
המיז מתעמת עם אוהד
היום צפוי לשודר פרק של סדרת הריאטלי הנקראת "H8R".
הקונספט של התוכנית הוא שמעריצים מקבלים הזדמנות להתעמת עם סלבריטיז, והערב המיז צפוי להופיע בתוכנית.
מתגלה כי רק הדברים שקורים בתוכנית הם מזוייפים, וה"מעריצים" הם שחקנים.
הנה טעימה מהפרק, בו המיז עושה פרומו קטלני על הבן של פונאקי וסמואה ג'ו:
...
ה-WWE סוגרים אתר בגלל תמונות פורנו
ה-WWE סגרו אתר שלהם, שמשווק אירועי האוס שואו.
מתגלה כי באתר יש סוג של פורום המאפשר למעריצים לכתוב תגובות וגם להעלות תמונות שהמעריצים צילמו במהלך האוס שואוז.
היום בבוקר, מישהו העלה לאתר תמונת פורנו של דיוות ה-WWE לשעבר, טיפאני. התמונה צולמה לפני מספר שנים, כאשר טיפאני הצטלמה לפלייבוי.
התמונה יצרה סערה רצינית, והורים מיהרו לזעום על ה-WWE שנתנו לתמונה הזו להגיע לאתר, מאחר וילדיהים נכנסים לאתר גם כן, והם ראו את תמונת הפורנו החושפנית.
אבל נראה שזה לא הסתיים בסערה של ההורים, נראה כי משתמשים אחרים החלו לעלות בתגובה תמונות פורנו חושפניות של מתאבקות אחרות כמו צ'יינה ועוד כמה (היו שם אפילו מתאבקות של TNA).
לאחר שהעניין יצא משליטה, והאתר הפך להיות סוג של שרשור-פלצת של פורנו ותגובות זועמות, ה-WWE החליטו לסגור את הבאסטה, והאתר נסגר.
כרגע אם נכנסים לאותו אתר (www.wwelivetour.com), אתם ישר מופנים לאתר הרשמי של ה-WWE.
מתגלה כי ב-WWE הולכים לנקוט בצעדים שימנעו מקרה שכזה, וכנראה לא יאפשרו יותר לעלות תמונות לאתרים שלהם.
הרוק ב-RAW?
ה-WWE משווקים שהרוק יופיע ב-RAW שיתקיים ב-14/11 (בחודש הבא).
התוכנית צפויה להיות ספיישל של 3 שעות.
סין קארה חייב להסתובב עם המסכה
מתגלה כי וינס מקמן מחייב את שני הסין קארות להסתובב עם המסכה במקומות ציבוריים, מאחר והוא חושש שיעלו לרשת תמונות פאפרצי של השניים ללא מסכה.
הייל וינס?
שימווס הוא הפייס הראשי החדש?
למרות שזה כבר פחות או יותר ברור:
נראה כי שיימוס צפוי להמשיך לקבל פוש רציני בתור הפייס הראשי של סמאקדאון, ויש כבר תכנונים לעשות פיוד שיימוס נגד מארק הנרי בזמן הקרוב על החגורה.
ב-WWE מאמינים שכרגע שיימוס מאוד אובר, וצריך לשים עליו את החגורה.
קודי רודס והמסכה
מתגלה כי בקרוב מאוד הסטוריליין של קודי רודס והמסכה המגנה שלו יתסיים, והוא יחזור להסתובב בלי מסכה (למרות שכנראה גם בלי מגני ברכיים).
האם ברודוס קליי מקבל פוש?
מתגלה כי ה-WWE מתכוננים לתת לברודוס קליי פוש, ורוצים לבנות אותו בתור מפלצת שהורסת את כל מי שבדרך שלו.
רגע זה לא מה שהם עשו עם מארק הנרי לאחרונה?
ג'יליאן הול הותקפה
ג'יליאן הול פרסמה בטוויטר שהיא הותקפה ע"י חתול עצבני במיוחד, ששרט ונשך אותה באכזריות, וגרם לה לדמם חזק מאוד. הול אמרה שכעת בכל מקום שיש בו שריטה או נשיכה, יש נפיחות.
עדכון מצב של ריי מיסטריו
ריי מיסטיריו העלה סרטון ליוטיוב בו הוא מעדכן על מצבו:
...
רייטינג RAW
הרייטינג של RAW השבוע הוא 3.1 עם 4,270,000 צופים.
חדשות TNA
קורט אנגל לכלא?
מתגלה כי בעקבות המעצר של אנגל לפני כחודש, הוא בסכנה ללכת לכלא.
נראה שעקב האישומים שלו, הוא יכול לקבל עונש של שנה שלמה בכלא, ובנוסף לשלם כנס של כמה אלפי דולרים.
חדשות נוספות
מתאבק מקסיקני מואשם ברצח?
מתגלה כי המתאבק המקסיקני ג'וזי אלברטו ליורה (הידוע גם בשמות וולטג' ואל וולטג') נעצר אמש בחשד שהוא חבר בכנופיית פשע, שגרמה למותם של 52 אנשים, לאחר שאלה הציתו קזינו.
מתגלה כי בסוף אוגוסט, ליורה ו3 פושעים נוספים בכנופייה, נכנסו לקזינו במקסיקו, וגרמו לדלקה במקום. במקום היו 52 חפים מפשע, שנהרגו עקב השריפה.
פאנק, שלא נכח בהצבעת אי האמון בטריפל אייץ' ב- RAW האחרון, הביע את עמדתו בנושא בטוויטר:
"אני חושב שהרבה אנשים מפספסים את העניין פה. גם אוהדים וגם מי שעובד לצידי. שביתה זה מעשה של פחדנים (pussy) והיא שונה לגמרי ממה שאני עשיתי. אני רציתי שינוי אבל לא יכלתי לעשות שום דבר דרך הכורסא שלי. אני נלחמתי עבור השינוי הזה. אתם יכולים להפגין, באלימות וגם בדרך שקטה, מבלי שתצטרכו להופיע, אבל לפתוח בשביתה זה לא פיתרון ולפחות לא אחד שאני ראיתי שעבד אי פעם. תחזיקו אותם, תגרמו להם להשתנות, אל תברחו או סתם תשכבו. תילחמו, ואני מתכוון בזה גם לאוהדים: משועממים? נמאס לכם מג'ון סינה? רוצים לראות יותר את זאק ריידר? שיראו וישמוע אתכם. אל תהיו כוסיות ורק תכתבו על זה בטוויטר.
אני רוצה שינוי ואני אצא ואילחם על זה גם אם אהיה לבד. וממש לא אכפת לי אם יאהבו את זה או לא. תדחפו לכל מקום את הדעה שלכם. מעשים מדברים חזק יותר ממילים, חוץ מהמילים שלי, המילים שלי היו ממש מגניבות. אל תחשבו יותר מדי, פשוט תילחמו ואני מקווה שתשיגו את מה שאתם רוצים."

ציטוט ההודעה