קונה יאאלה עמלה עליי! לשנות את הכותרת ל 5!
נערך לאחרונה על ידי L0L; 06-10-2011 בשעה 21:01.
נכתב במקור על ידי L0L יאאלה עמלה עליי! לשנות את הכותרת ל 5! פחח טוב שלא הגזמת...זה זול מידי אנשים רק מפסידים מזה...אני קונה ב-8$ עמלה עלי רק שיהיה מישהו שימכור ואני ישר קונה...!
נכתב במקור על ידי as1998 פחח טוב שלא הגזמת...זה זול מידי אנשים רק מפסידים מזה...אני קונה ב-8$ עמלה עלי רק שיהיה מישהו שימכור ואני ישר קונה...! אני קונה לא מוכר ידפוק
נכתב במקור על ידי as1998 פחח טוב שלא הגזמת...זה זול מידי אנשים רק מפסידים מזה...אני קונה ב-8$ עמלה עלי רק שיהיה מישהו שימכור ואני ישר קונה...! נכתב במקור על ידי L0L אני קונה לא מוכר ידפוק אני מוכר ב 12$ עמלה עליכם (לPP) אם אתם רוצים, בפרטי.
נכתב במקור על ידי .Eliran אני מוכר ב 12$ עמלה עליכם (לPP) אם אתם רוצים, בפרטי. תתחבר למסן אני ידבר איתך שם...! נכתב במקור על ידי L0L אני קונה לא מוכר ידפוק אני יודע אני אמרתי שאף אחד לא ימכור לך במחיר כזה תקרא טוב!!!
נכתב במקור על ידי as1998 תתחבר למסן אני ידבר איתך שם...! אני יודע אני אמרתי שאף אחד לא ימכור לך במחיר כזה תקרא טוב!!! אני מחובר, שלח הודעה.
נכתב במקור על ידי .Eliran אני מחובר, שלח הודעה. זה מראה לי שאתה לא מחובר תנסה שניה להתנתק ולהתחבר שוב...!
נכתב במקור על ידי as1998 זה מראה לי שאתה לא מחובר תנסה שניה להתנתק ולהתחבר שוב...! איך קוראים לך ? ותגיב לי בפרטי, אנחנו יוצרים פה ספאם.
חוקי הפורום