נכתב במקור על ידי
R0Y
שמע, אני יגיד לך איך אני מתאמן על רוטינות שאני רוצה לעשות, אני רושם לי באייפון מילה שתזכיר לי את הרוטינה וכשאני בשטח אני מעיף מבט מסתכל על כל הרוטינות ובוחר משהו והולך לנסות אותו, אפילו באמצע השיחה אפשר לשלוף את האייפון כאילו קיבלת אסאמס ולהיזכר.
עכשיו בקשר לנוסחת הקסם שבנית פה, אל תבנה על התגובה של הבחורה, בוא אני אתן לך דוגמה לאיזה משהו שקרה לי:
היה איזה משפט פתיחה שרציתי לנסות, ניסיתי אותו על כמה סטים ואני אתן לך 3 תגובות בולטות שקיבלתי.
1.באתי לסט אמרתי את המשפט, הם צחקו והשיחה נפתחה.
2.באתי לסט אחר אמרתי את אותו המשפט, הבחורות נתנו תירוץ והלכו.
3.באתי לעוד סט (ופה ממש הופתעתי) אמרתי את המשפט, הבחורה פשוט באה וחיבקה אותי (היא בדיוק דיברה עם חברה שלה על זה - מורכב)
אז מה שאני מנסה לאמר לך שהסיכוי שהכל יעבוד לך לפי התוכנית הוא ממש לא גבוה בגלל שכל בחורה תגיב אחרת במיוחד שזה סארג' ראשון שלך ויש סיכוי לא רע שתילחץ ותבלבל, יש לך פה כמה רוטינות, אני מציע לך לרשום אותם כמו שאמרתי לך ואפילו רוטינות אחרות שאתה יכול להכניס במצבים שונים, בתקווה שלא תישבר אחרי הבחורה הראשונה שתנסה את זה עליה אתה תראה שתקבל המון תגובות שונות מאותו המשפט בדיוק, אתה פתאום תשים לב שהמעבר בין הרוטינות יכול להיות חריף מדי ושזה לא יהיה נכון לאמר את הרוטינה הבאה הספציפית שאתה מתכנן באותו רגע ולכן תצטרך לאמר משהו אחר אז במקום לחשוב כל השיחה על מתי אני הולך להכניס את הרוטינה הבאה תקשיב למה שהבחורה אומרת לך ותשתמש בזה כדי להמשיך את השיחה.
שיהיה בהצלחה