24 שעות ביממה הרי אני עוקב אחר הצביעות בכנסת ומשום מה כמעט בכל וועדה אני רואה את חנין זועבי המחבלת ימח שמה וזכרה שוב פעם ,שוב פעם,שוב פעם ,שוב פעם Again And Again!
איך שהיא מגנה את מדינת ישראל הגזענית,את בינימין נתניהו הדיקטטור ואת השלטון ההאפרטהיידי של צה"ל בזמן שממשיכה להגן
ולחזק את משטר החמאס בעזה ,לקרוא לאינטיפדה שלישית ולרצח אלפי יהודים וישראלים.
כמובן שאני מכבה באותו רגע את הערוץ כי באמת כל פעם שאני רואה אותה אני רוצה להקיא ואוזני לא מוכנים לשמוע אותה נואמת
כל פעם מחדש.
זה לא אוכל אותכם מבפנים כל פעם לעלות את סוגיית החרידים מחדש?
הרי מתי שכהנא לפי מיטב ידעתי פעל באותה דרך כמו שטענה מערכת המשפט הוא ותנועתו נפסלו לאחר
שהאשימו אותם בבגידה במערכת החוק,בניצול החלש,בטרור ובהרג "אזרחים חפים מפשע".
זועבי ימח שמה ומפלגתה נהגו באותה מידה בדיוק,היא השתתפה במשט טרור בזמן שלקחה חלק בדקירת
טירונים מסכנים שרק לפני רגע יצאו מהקופסא ועוד אחר כך היא אמרה שהיא גאה להיות חלק משחרור עמה,בושה
וחרפה.
תפסיקו להתמקד כל הזמן בחרידים ותתחילו להתייחס לדברים שבאמת פוגעים בבטחון המדינה והורסים את החברה שלנו
מבפנים,למה בזמן שנרצחים 2 ישראלים חפים מפשע בזמן נסיעתם על ידי שליחת אבנים על ידי ערבים,הרי זה עבר,יופי עבר לו אז למי אכפת,סוגיית החרידים הכי חשובה הרי,לא?
לרצח משפחת פוגל היו צריכים להקדיש מינימום שנה בזמן שגם אתם עברתם על הנושא כאילו כלום,ממש כלום,אני יודע שהרבה
מחברי הפורום השתתפו בצערה של המשפחה ואני בהחלט מחזק את זה אבל היו עוד כאלה שהעיזו לומר"הם לא היו צריכים לגור
שם מההתחלה" בלי בושה.
למה אני לא רואה כאן אפילו לא התייחסות אחת לחדירה והשחטת הרחוש בחברון בזמן שאני גינתי בחריפות את שריפת המסגד?,
תתביישו לכם,אני לא מבין איך אתם עוד בלי בושה ממשיכים 24 שעות ביממה כל הזמן להתלונן על החרידים.
איפו אתם בזמן שאנשי תקשורת קוראים מדי שבוע למלחמת אחים?,צביעות
אז בבקשה,תבינו כבר שבסוף השנאה הזאת תביא להפרדה עמוקה יותר בחברה ,בינינו וטיפת האחדות האחרונה שנשארה לנו
עוד על ידי שנאת האויב הערבי גם היא תעלם לה.
אשמח לקבל ממכם תגובות,שבת שלום|:.

ציטוט ההודעה