שלום , גמר חתימה טובה, וצום קל
אז רציתי לשאול איזה משהו
כן אני יודע שרובכם לא ממליצים להתחיל עם מישהי בפייסבוק ובצדק
אבל יש איזה מישהי דיי חמודה , שנדלקתי עליה קצת , היא גדולה מימני באיזה חצי שנה - 8 חודשים
עכשיו , מה שבטוח שהיא לא בתולה , והבנתי שהיא מהזרומות אז זה הופך את זה ליותר קל אבל
נדבר תכלס כשהייתי ילד בן 13-14 הייתי טוב בלהתחיל עם בחורות במקושרים חחחח ,היו לי 200-300 בנות שאני הכרתי דרך המקושרים
והיה קטעים , ואני לא בא בקטע של להתלהב אני רק אומר שעם השנים איבדתי את זה לגמרי , מאז חשבתי שלהתחיל עם בחורה באינטרנט זה דבילי , ואני הייתי יותר שמח להתחיל עם אותה בחורה במציאות היה לי יותר קל , הבעיה היא שכמעט אין דרך להביא אותה אלינו
לחבורה , ככה שנשאר רק הפייסבוק
עכשיו אנחנו חברים בפייסבוק , אני אל מכיר אותה ,סה"כ חברים שלי מכירים אותה וזה , ופשוט אין לי מושג איך להתחיל לפתח איתה משהו דרך שם , ואז להביא אותה לבחוץ ....
אני לא רוצה לצאת איזה ערס שרואים עליו שהוא בא להתחיל איתה כי אז זה אבוד , ובגלל זה אני פונה אלכם , כי יש פה אנשים באמת גדולים
שיש להם ידע וניסיון ועזרו לי אין ספור פעמים , וחשבתי אולי תוכלו לייעץ לי איך משלב א' , עד השלב שאני מוציא אותה לבחוץ ,מה עושים בידיוק
אשמח לעזרה , תודה ויום טוב לכולם

ציטוט ההודעה

.. היא התחילה לצחוק , דיברנו שנינו בציניות , הרבה צחוקים , אווירה טובה. ומשם התחילה שיחה והכל התגלגל.