התקציב: התקציב עדיין לא ידוע בגלל שאני לא יודע מה טווח המחירים בעיקרון..
השימושים של המחשב: המחשב מיועד להרצת משחקים בסגנון FAR CRY, HL2, Counter-Strike: Source וכו'
המחשב מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, קריאה מרובה): כן, בעיקרון שימוש בדפדפן גוגל כרום.
המחשב מיועד למשחקים, אילו משחקים: כנ"ל
המחשב מיועד לתוכנות, אילו תוכנות: תוכנות צריבה, BitTorrent וכולי, למרות שאין צורך בהתמקדות בנושא הזה.
אתה מתכנן OC (המהרת חלקים במחשב): זה נחוץ? אני מניח שלא.
האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך(שני כרטיסי מסך או יותר) - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - כרגע או בעתיד?(מיועד לתקציבים גבוהים): לא.
בכל מחשב יש דיסק קשיח, גודלו קובע כמה מקום יהיה לכם במחשב.
ציין בכמה מקום אתה מעוניין ב GB: יש לי כבר שני כוננים קשיחים מהמחשב הנוכחי, שניהם ביחד מכילים 170GB... אני חושב שזה מספיק, אפשר להעביר אותם לא?
האם הקונה זקוק לכונן אופטי: יש לי כבר... שוב, אפשר להעביר אותם נכון?
ציוד הקפי: אני רוצה אוזניות עם מיקרופון (חושב על SIBERIA V2) והמסך שלי הוא 19" 4:3, LCD של AOC.
קנייה ותשלום:
האם יש חנות מועדפת שהינכם מעוניינים לקנות ממנה: אין
איפה אתם גרים: מודיעין
האם הקונה זקוק להרכבת המחשב ע"י החנות (הרכבת החומרה): לא
האם יש לך בקשות מיוחדות? שיריץ את המשחקים על 1280X1024 בהגדרות הגבוהות בלי לעשות בעיות של FPS בעיקרון..
האם יש אפשרות לשדרוג עתידי: לא
אם כן, תוך כמה זמן ואת מה אתם מתכוונים לשדרג:
סמן פה
אחר:
כיתבו פה את שאר הדברים שאתם מעוניינים בהם ולא ציינתם מקודם
מקום לכתיבה חופשית: תודה רבה למי שיעזור, לגבי מערכת הפעלה, אני מעדיף מאד XP, והטכנאי מחשבים שלי כנראה יתקין לי את זה עם אנטיווירוס NOD32 ESET Business version, ולגבי התקציב -- אתם יכולים להמליץ לי על מפרט אידיאלי ואני אברר אם זה מתאים.
שוב, תודה רבה!

ציטוט ההודעה