למי ששם לב פירסמתי קישורים של סמאק ושל סופארסטארס
סמאק - http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=790544
סופארסטארס- http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=790537
שבוע טוב חברים יקרים וגמר חתימה טובה.
ביום שני בראו הקרוב טריפל איץ יהיה בזירה ויגיב על מה שקרה בשבוע שעבר על הצבעת אי האמון תגובתו על זה שאף מתאבק לא רוצה להגיע למנדי נייט ראו עד שהוא יפסיק להיות מנכל הוא אומר אני לא חושב שזה עד כדי כך קיצוני מידי אני יבקש הסברים אני רוצה להגיד שזה יהיה פתח לסטרולין חדש.(מעניין).
הWWE מוצאים בקרוב משחק וידאו חדש והוא יכלול את סין קארה עים תעללוים חדשים ומאתגרים יהיה מעניין סין קארה בתגובה זה כייף שאני מצטרף למשחק אולי אני בעצמי ילמד שם משהו.
הWWE הולכים להופיע בסוף השבוע ביפן שם כולם מצפים להם ומקווים לעזור לעלות שם חיוך והWWE רוצים שהמופע שם יצליח.
השבוע בראו יהיה כולו מוקדש לאירוע וונגס וכול הרוסטר יהיה שם כולל המתאבקים הבריכים אבל יש דיבורים שסי אם פאנק יעדר מסיבות אישיות (לא בטוח).
יש דיבורים בתקופה האחרונה להחזיר את מריה לWWE ומריה בתגובה אין לי בעיה לחזור הביתה וינס אומר מצב הפיסיות בכי רע בחברה ומריה היא אופציה אפשרית חזרה מאוד רצינית מריה מרוצה מהעניין ומקווה לחזור.
מלינה תלחם לראשונה לא בליגת הWWE בסוף השבוע הזה.
סטפני מגיבה לראשונה על מה שקרה ואומרת אני לא יודעת מה קרה למה כולם ככה טריפל איץ מנהל את החברה בצורה הכי טובה שיכולה להיות ואבא שלי (וינס) רק מברך אותו חלק מסטולין?? אני לא בטוחה אבל הוא ימשיך בכך מי שלא רוצה שילך הביתה אין בעיה נבדוק את כול העניין שם בראו (זה כנראה אומר שגם סטפני תהיה שם).
קולט קבנה אומר שהWWE נתנו את ההזדמנות הכי טובה בחיים שנתנו להיות בזירה.
גי בי אל מדבר על הWWE ואומר טריפל איץ מנהל בצורה טובה את הWWE על חזרה אפשרית הוא אומר אין מה לדבר אני את שלי עשיתי.
זוכרים את טורניר הבהלה לזהב מי ילחם נגד אחד האלופים אז לאור העניין הטורניר הWWE מתכוונים להחזיר אותו רק לא יודעים מתי.
אורטון מדבר על הצבעת האי אמון בטריפל איץ ואומר אני מכבד אותו ואני חושב שאני ילך בדרך שלו כי זה יפה שהוא מחבר בין שני הבראנדים זה מביא יותר ענין.
ריי מיסטריו יעדר בהופעה של WWE במקסיקו בגלל שהפציעה עדין מפריעה לו.
גי אר כותב בבלוג שלו שיהיה מענין לראות פיוד בין מיסון ריין למארק הנרי זה הקרב שיכול לעלות את מיסון ריין לטופ.
ערב טוב שבוע טוב חברים יקרים ושוב וגמר חתימה טובה.

ציטוט ההודעה