אהלן יש לי משתמש חדש בטורנטלייץ ואני רוצה להעלות את הרטיו שלו א בחרתי משחק שמורידים ממנו הרבה ומעלים ממנו הרבה אבל הבעיה שזה מעלה לי ממש לאט איך אני משפר את מהירות העלאה שלי ליותר מהיר?
Uploaded with ImageShack.us
מהירות אינטרנט:
![]()
אהלן יש לי משתמש חדש בטורנטלייץ ואני רוצה להעלות את הרטיו שלו א בחרתי משחק שמורידים ממנו הרבה ומעלים ממנו הרבה אבל הבעיה שזה מעלה לי ממש לאט איך אני משפר את מהירות העלאה שלי ליותר מהיר?
Uploaded with ImageShack.us
מהירות אינטרנט:
![]()
נערך לאחרונה על ידי VaX; 09-10-2011 בשעה 06:49.
|
|
תתקנו בבקשה את הכותרת שחכתי לתייג את זה בתג סליחה
אתה צריך שיהיו יותר ליצ'רים מסדרים
שמע, בתור התחלה הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות לעשות זה reseed. תעשה על הטורנט של פרו החדש. הטורנט של הפרו הקודם היה אצלי משהו כמו שנה על המחשב וכמעט תמיד העלה לי.
נ.ב- אל תדאג. יש תקופות שזה מעלה מהר ויש תקופות שזה לא מעלה בכלל. פשוט תשאיר את הטורנט בתוכנה והכל יהיה טוב.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
פתחתי תמשתמש ביום שישי לא הורדתי כלם מוצאי כיפור-שבת הורדתי תמשחק כמה זמן נותר לי לעלות את הקובץ? עד שאני יקבל באן
כמה ימים הרטיו שלי זה
Ratio: 0.16 UL: 1.42 GB DL: 8.89 GB DL Slots: 1
לפני שאתה מקבל באן ב TL הם נותנים לך אזהרה שיש לך בין 4/5 ימים לשפר את הרטיו שלך אחרת תקבל באן.
אני ממליץ שתשאיר את התוכנה דולקת כמה שאפשר כדי לשפר את זה