הערה: כמו שאמרתי קודם, כל רהיט דורש מספר חומרים שונה, על מנת לראות מה צריך בשבילו, אתם יכולים להסתכל במדריך שלי או באתרי עזר שונים.
רמות 1- 8
ברמות הראשונות, תצטרכו לקנות דיי הרבה מסמרים (אני ממליץ מסוג Mithril, הם טובים ויחסית זולים), ודיי הרבה קרשים רגילים (Plank). את הדברים האלה אתם יכולים לקנות ב Grand Exchange או לקנות מאנשים.
לאחר שהשגתם את החומרים, תהיו בטוחים כי יש לכם בבית חדר הניקרא
'Parlour'. לאחר שיש לכם את החדר ההוא, תיכנסו למצב בנייה (Building Mode), דרך אפשרויות הבית בלשונית Settings, ותכנסו לחדר הזה.
בחדר, אתם תראו כמה כיסאות בצבע לבן חצי שקוף, תלחצו קליק ימני על אחד מהם ותבחרו באפשרות Build, תופיע לכם רשימה של כמה כיסאות, ליד כל כיסא תהיה רשומה הרמה הדרושה לבניית הכיסא והחומרים הדרושים, אם יש לכם את שניהם, תוכלו ללחוץ על הכיסא ולבנות אותו.
לאחר בניית הכיסא אתם תקבלו XP בסקיל (במקרה הזה תקבלו 58 XP), על מנת להמשיך לבנות עוד כיסאות, תלחצו קליק ימני על הכיסא שכבר בניתם, ותבחרו באפשרות Remove. הכיסא יהפוך להיות שוב פעם לבן ותוכלו לבנות עוד כיסאות.
תעשו זאת עד רמה 8.
רמות 8 - 19
ברמות האלו, עדיין תשארו בחדר שנקרא Parlour, אך במקום לבנות את הכיסא הרגיל, אתם תבנו כיסא שנקרא "Wooden Chair", בשביל כל כיסא תצטרכו לבזבז 3 Plank ו 3 מסמרים. תשתמשו באותה השיטה כמו קודם (לבנות את הכיסא, ולאחר מכן להרוס אותו). עד שתגיעו לרמה 19.
רמות 19 - 26
ברמה 19, תוכלו לבנות כיסא שנקרא "Oak Chair", אשר דורש 2 Oak Plank (בלי מסמרים), לכו לחדר Parlour ותתחילו לבנות שם את הכיסא הזה עד שתגיעו לרמה 26.
רמות 26 - 33
ברמה 26 תוכלו לבנות כיסא שנקרא "Oak Armchair", שדורש 3 Oak Planks, ויביא לכם 180XP על כל כיסא שתבנו.
רמות 33 - 74
כעת, הגענו לאחת הדרכים העיקריות והאפקטיביות להעלת הסקיל. אם אתם מתכוונים לעלות בסקיל הזה עוד הרבה רמות, אני מציע לכם לקנות כבר עכשיו בסביבות ה 10 אלפים Oak Planks, אתם לא תשימו לב באיזו מהירות הולכים לכם הקרשים.
לפני שנתחיל, אני מציע לכם לקנות עוזר, שיהיה לכם בבית, לעוזר יש כמה יתרונות:
- אם יש לכם חפץ במצב Note בתיקף אתם יכולים ללחוץ עליו ואז על העוזר, והעוזר יחליף את ה Note בחפץ רגיל, כל עוזר יכול להחליף מספר מסוים של Note כל פעם.
- העוזר יכול להביא לכם דברים הקשורים לסקיל מהבנק, כל עוזר יכול להביא עד מספר מסויים של דברים מהבנק.
- ויש עוד כמה יתרונות, שאני לא אפרט עליהם עכשיו...
אם אתם לא ידועי םאיך לקנות עוזר, לכו למדריך שלי ותקראו שם.
לאחר שהתארגנתם, קניתם הכל ושכרתם עוזר, תקנו חדר שניקרא
'Kitchen' - מטבח, ותכנסו אליו כשאתם במצב Building Mode.
לכו למזווה (Larder), בצבע לבן חצי שקוף, ותלחצו עליו קליק ימני ואז Build, תבחרו שם באופציה לבנות "Oak Larder", כל מזווה יעלה לכם ב 8 Oak Plank, ויתן לכם 480 XP.
רמות 74 - 99
טוב, הגענו לדרך האחרונה, האפקטיבית והמומלצת ביותר להגיע לרמה 99 בסקיל הזה.
בשביל דרך זו, תצטרכו לבנות חדר הניקרא
"Dungeon" - צינוק, ולרדת אליו כשאתם במצב Building Mode.
הערה: אני מציע לכם לשכור עכשיו את העוזר הכי טוב, על מנת שהוא יביא לכם מהר חפצים מהבנק.
תעמדו ליד הדלת של ה Dungeon בצבע לבן חצי שקוף, ותלחצו קליק ימני עליה ואז Build, תבחרו באפשרות לבנות Oak Door, כל דלת תעלה לכם 10 Oak Plank ותביא לכם 600 XP.
טיפים
- תמיד תשתמשו בעוזר הכי טוב שאתם יכולים לשכור, זה עוזר.
- אל תקחו איתכם כסף על מנת לשלם לעוזר, אתם יכולים לבחור באפשרות שהוא יקח כסף מהבנק, דבר זה יכול לחסוך לכם מקום בתיק.