החלטתי לכתוב מדריך על המוד החדש Hirred Guns .
אוקיי במוד החדש שנקרא Hirred Guns יהיה אפשר לשחק רק במפה אחת בנתיים ששמה Blood Money והיא מפה חדשה .
אז.. מה מטרת המוד?
אז מטרתו של המוד הוא לשדוד בנק.. נישמע פשוט.. אבל יש רק בעיה אחת.. אתם לא היחידים שרוצים לשדוד את הבנק :]
במפה Blood Money ממוקם בנק בבנק יש כסף אתם הולכים לבנק וכאשר אתם שודדים את הזהב שיש בבנק אתם צריכים מהר לחזור למחנה שלכם [ איפו שהקבוצה מתחילה ] ול"הפקיד" את הכסך [ יש עיגול גדול אתם דורכים שם וזה שם לכם את הכסף ] ..
נשמע מאוד פשוט.. אבל יש דרך ארוכה מאוד עד שאתם מגיעים למחנה שלכם ויש עוד הרבה ילדים שינסו להכשיל אותכם עד שתגיעו למחנה שלכם..
אז איך אני לוקח את הכסף מהבנק ?
כאשר אתם מגיעים לבנק אתם מסתכלים ליד הדלת יש מין כזה משהו שדורש קוד אתם מסתכלים על זה לוחצים על E ואז הדלת נפתחת אתם נכנסים ומסתכלים על הזהב שתרצו ולוחצים על האות E במיקלדת והוא יקח לכם אותו.. ואז מתחיל להיות אזעקה וכולם מנסים להפיל לכם את הכסף שלקחתם.
מה קורה כאשר אני לוקח את הכסף מהבנק ?
כאשר לקחת את הכסף יש לך דרך ארוכה מאוד עד ש"תפקיד" אותו במחנה שלך, מעל 10 חתיכות של כסף כל כסף אחד שתיקח יוריד לך 3% Speed למשל תיקח 11 חתיכות יוריד לך 3% מהירות תקח 12 חתיכות יוריד לך 6% מהירות וכך עלה ככה שיוצא שאתה רק יותר איטי ממה שברגיל.. כל הקבוצה היריבה תנסה להרוג אותך וכאשר היא תצליח הכסף שלך היה בתוך נרתיק על הריצפה וכולם יכולו לקחת אותו ולהפקיד אותו בבנק שלהם אבל גם מישהו מהקבוצה שלך יכול לקחת ולהפקיד אותו בבנק של הקבוצה אבל משהו אחד בטוח אתה הפסדתה את הכסף שלקחתה.. אבל גם יכול להיות שתספיק להגיע לפני שלקחו אותו והוא יהיה שלך בחזרה.. ברגע ש"הפקדתה" את הכסף ה3% מהירות ירדו ותרוץ כרגיל.
איך אני מנצח ?
ברגע שנגמר הכסף בבנק אז הקבוצה שיש לה יותר ניצחה.. או שזה תיקו [ שני הקבוצות לקחו אותו כמות ] או שפשוט נגמר הזמן [ 5 דקות] והקבוצה שלקחה יותר ניצחה. יש כמה מערכות כמו בS&D מי שניצחה יותר מערכות ניצחה את המשחק [ יש 7 מערכות ] .
עוד דברים שאני צריך לדעת ?
הבלוד מאני יגיע עלינו [EU] בתאריך 10.8.11 ולאמריקה כבר שוחרר. עריכה: המוד כבר הגיעה עלינו :]
מה זה הDaliy Job האלה מה מקבלים מהם ואיך עושים אותם ובאיזה מודים אפשר לעשות אותם ?
כאשר יצא הבלוד מאני יהיה Daliy Job [ משימות יומיות ] מיוחדות שאותם יהיה אפשר להשלים בכל המודים שקיימים במשחק כמו המשימות היומיות שהיו באוונט הקיץ רק שעכשיו יש פרטים שונים . כל יום משימות קבועות [ אותו דבר ] שהם: 30 דקות לשחק בכל המודים והמפות במשחק , 60 דקות לשחק במוד Blood Money ו90 דקות לשחק בכל המודים והמפות במשחק.[ כמובן שאחד אחרי השני ] והפרסים שווים..
הינה הפרסים של הDaliy Job של הבלוד מאני :
Daily Jobs Goggles Reward [ פרס : 4 משקפיים לשבוע ] בשביל הפרס הזה צריך לעשות את המשימות היומיות הראשונות שהם לשחק 30 דקות :] אפשר לעשות את המשימה רק במוד Blood Money
Daily Jobs Mask Reward [ פרס: 3 מסכות לשבוע] בשביל הפרס הזה צריך לעשות את המשימות היומיות הראשונות שהם לשחק 30 דקות :] אפשר לעשות את המשימה רק במודBlood Money
Blood Money Armaments [ פרס: 5 נשקים לשבוע] בשביל הפרס הזה צריך לעשות את המשימה השניה שהיא לשחק 60 דקות :] המשימה השנייה מיוחדת כי אותה אפשר לעשות בכל המפות והמודים במשחק.
Daliy job merc reward [ פרס: שלוש בנים לשבוע: Deckland|Baron|Zadan] בשביל הפרס הזה צריך לעשות את המשימה השלישית שהיא לשחק 90 דקות . אפשר לעשות את המשימה רק במוד Blood Money
Daliy job merc reward [פרס: שלוש בנות לשבוע: Hana|Kamra|Mei] בשביל הפרס הזה צריך לעשות את המשימה השלישית שהיא לשחק 90 דקות. אפשר לעשות את המשימה רק במוד Blood Money
את המשימות אפשר לעשות רק אחד אחרי השני לדוגמא: סיימתה לשחק 30 דקות רק אז תוכל לעשות את המשימה השנייה שהיא לשחק שעה.
[כל יום משימות על אותו פרסים לעוד פרטים כנסו לאתר של קומבט. המשימות היומיות היו עד 6.8.11 . ]
את הפרסים מקבלים בInBox :]
אז מה הנתונים של הבנים והבנות מהמשימה השלישית [ של ה90 דקות] והאם יש דמויות ששוות בנתונים שלהם ?
Deckland And Mei שווים בנתונים .
הנתונים של DeckLand&Mei שהם מאוד מהירים 10% מהירות ומינוס 10%- אחוז בהגנה [ שזה לא טוב הם מאוד מהירים אבל לא מגנים על עצמם כל כך]
Kamra And Baron שווים בנתונים
הנתונים של Kamra&Baron שיש להם 15% אחוז הגנה ומינוס 10%- אחוז מהירות [ ככה שהם ממש מגינים על עצמם אבל ממש לא מהירים ]
Hana And Zadan שווים בנתונים
הנתונים של Hana&Zadan לא מיוחדים בסך הכל יש להם רק Vest זה הכל אין להם אחוזי מהירות חדשים וגם לא הגנה ככה שיוצא שיש להם רק Vest [ לדעתי הם לא שווים כל כך ]
את השחקנים האלה תוכלו להשיג מהמשימה השלישית כל יום לשבוע עד התאריך 6.9.11 אחרי זה כבר תצטרכו לקנות אותם אם אתם רוצים בNX .
את המשימות הראשונה והשנייה את הפרסים שלהם יפסיקו לחלק בתאריך ה6.9 תוכלו לקנות את הדברים שחילקו במשימות בGP עם אתם ברמה.
המשימות בכל יום אותו דבר ואותם פרסים עם היה משהו חדש אני יעדכן :] בנוגע לנתונים אם משהו לא נכון אני גם יעדכן .
מה הם הבוטים האלה שכולם מדברים ?
בBlood היה בוטים שתוכל להגיד להם מה לעשות.. אני לא יודע פרטים על זה מה שאני יודע שהיה בוטים יש כל מיני סוגי בוטים ומהכסף שאתם שודדים תוכל לקנות אותם יש את Mei ועוד דמויות והם בוטים והם עוזרים לכם ואתם יכולים להגיד להם שלושה דברים לעשות בלחיצה על כפתור :
H
דברים שתוכלו להגיד:
בלחיצה על כפתור 1 זה Hold Position שזה לתפוס עמדות ולתת Cover [שמירה] עליכם כדי שלא יהרגו אותכם.
בלחיצה על כפתור 2 Go Go Go שזה ללכת ולהרוג.
בלחיצה על כפתור 3 Follow Me תעקבו אחרי.
זה מה שתוכלו להגיד לבוטים רק אחרי שתיקנו אותם .
אז איך אני קונה ומה יותר טוב?
הבוטים שתוכלו לקנות יעלו זהב כמובן שכל אחד יותר שווה מהשני xD ובשביל לקנות אותם צריך להרוויח זהב ולהפקידו במחנה :]
המחירים הם: עד בוט מספר 4 200P [ זהב ] ומי מספר 5 [Mei] עד 10 [Baron] יעלה לכם 500P [זהב] .
מה יותר טוב מהבוטים ומה פחות?
יש דבר שנקרא גרייד והוא מודד מה יותר טוב.
גרייד = זה האותיות שרשום שם ליד כל בוט, A,B,C [ למי של הבין בטורים של Hp,Power וSpeed כתוב אותיות זה הגרייד ]
הגרייד הכי גבוהה זה A והכי נמוך זה C
A הכי טוב ו C הכי גרוע :]
HP = כמות HP ככול שהגרייד יותר גבוהה ככה יש לבוט יותר חיים A הכי גבוה החיים C הכי נמוך.
SPEED = מהירות הליכה ככול שהגרייד הוא יותר גבוהה ככה הבוט הולך יותר מהר ועקב אחריך יותר מהר A הבוט הולך מהר מאוד C הבוט הולך איטי.
POWER = הנזק שהבוט עושה ככול שהגרייד יותר גבוהה ככה הבוט מוריד יותר A הבוט מוריד הרבה C הבוט מוריד קצת.
כמובן שכל מינוס [ - ] שיש ליד האות [ גרייד ] הוא גרוע וכל פלוס [ + ] הוא יותר טוב מהרגיל.
לפי נתוני הטבלה הדמות Mei בעלת הנתונים הכי טובים והכי ממולצת לקנייה היא עולה 500P [זהב].
תודה לBigKing010 שאמר לי מה זה גרייד :]
סליחה על החצים זה בצייר xD
*קרדיט לאתר אחר*

ציטוט ההודעה