אהלן,
אני בן 18, אף פעם תאמת לא התעסקתי רציני בפיקאפ, למידה וכו' של העניין.
לאחרונה התחלתי לגלוש בפורום כאן, וראיתי שמה שעשיתי עד עכשיו זה דיי נקרא פיקאפ, רק שאף פעם לא הסתכלתי על זה בצורה הזו.
נרשמתי, ואני אפרסם לכם כמה מקרים שלי(סטים) בחודשיים האחרונים.
*אני מראש מצטער אם אני לא ממש מדבר ב"שפת פיקאפ" אני חדש בתחום, לא מכיר הרבה מושגים, אז התנצלות מראש.
קיצר אחרי חפירה לעניין:
סוף אוגוסט נסענו 3 חברים לבורגס.
כמובן ששם האלכוהול זורם בדם 24 שעות, ולהיות עם בנות שם במסיבות זה לא ככ קשה, אולם היו 2 מקרים יוצאי דופן(שתיהן ישראליות) שאני אשתף לכם
הלכנו למסיבת יאכטה אני וחברים בערב, שתינו לפני, אבל אני משום מה לא תפסתי אפילו ראש, ועד שהגענו למקום וזה, כבר עבר לי אפילו התחושה של השתייה.
הכרנו חבורה של ישראליות, 8 ליתר דיוק, מתוכן התמקדתי באחת, HB8.5, כשהיא רוקדת אפילו HB9 נקרא לה X.
כשעלינו כולם על היאכטה וזה, היו מלאא אנשים, בריטים גרמנים מה לא.. אנחנו(ה4 חברים) ישבנו עם עוד 8 ישראלים שהכרנו יום קודם, ובעצם היינו כמעט הישראלים היחידים על הסירה.
הישראליות שהכרנו נראו אבודות(רובן שיכורות), אז לקחתי יוזמה והבאתי אותן לשבת קצת איתנו.
אני הייתי ליד X דיי הרבה, והיא לא שתתה כלום כי אסור לה מבחינה רפואית, מה ששיחק לי יתרון, תבינו בהמשך.
כשסוףסוף התחיל הבלאגן, ריקודים מוזיקה וכו', היא לקחה אותי לרקוד איתה ועם החברות שלה, בעוד שכל החברים שלי+הישראלים האחרים נשארו לשבת.
ז"א שהיינו 8 בנות ואני ברחבה בערך..
בשביל לגרום לה קצת לקנאות לא רקדתי איתה ישר, הייתי יותר עם חברות שלה, עד שהיא משכה אותי קצת אליה ורקדנו קצת ביחד, לא צמוד את האמת.. סתם לכיף יותר הייתי אומר.
דיי נמאס לי אז קטעתי את זה והזמנתי אותה לקולה(כן זה מצחיק!),הקפדתי לא להוריד ממנה ידיים, אם זה כששאלתי אם היא רוצה תוך כדי ריקוד, אם זה כשלקחתי אותה לבר והחזקתי לה תיד, ואם זה אפילו שהבאתי לה תכוס.. דבר חשוב!
ואז נקתעה המסיבה כי היאכטה שבה לנמל , והיינו צריכים לרדת.
משהו מלמעלה סידר את זה שהים היה סוער, ולקחו אותנו לשבת במן פאב צף כזה על הים! הזדמנות מושלמת!
בהתחלה ישבנו ה4 חברים שלי וה8 בנות, כולם שיכורים חוץ ממני ומX, עושים שטויות..
ישבתי לידה, לא מחובק, בקושי נוגע, מנסה קצת להרחיק אותה ממני כדי ליצור יותר מתח, עד שהיא משכה את היד שלי ליד שלה..
למרות כל ההפרעות שכביכול היו, לאחר זמן מה, הצדמתי אותה אליי, ולאיזה דקה הסתכלנו אחד לשני בעיניים, אמרתי זה הרגע וניסיתי לנשק.
היא נרתעה והלכה קצת אחורה, אך הבנתי שהיא עדיין בעניין כי היא השאריה את היד שלי על שלה, ונשארה צמודה אליי.
הבנתי שהבעיה היא איפה שאנחנו נמצאים, יכול להיות בגלל שהיו הרבה אנשים לידנו, בגלל שחברות שלה ישבו לידה, בקיצור לא הרגישה בנוח.
לקחתי לה את היד, לא בכוח, והיא קמה והלכה איתי, הלכנו לקצה של המקום, לשבת על קצה הפאב ממש על הים.
הושבתי אותה לידי, דאגתי לשים ידיים איפה שצריך(קינו בסיסי כזה, יד על המותן\גב בערך)
ודיברנו דיי הרבה,
אני לא חושב שהתוכן משנה, כי זה היה סתם זיוני שכל כדי ליצור לה נוחות.
תוך כדי דיבור אני אומר לה "מה זה הריח הזה?"
היא חשבה לכיוון של מסריח, אני הלכתי לכיוון של הבושם שלה(במקרה ידעתי את השם שלו כי יומיים לפני זה קניתי אותו לאחותי בדיוטי פרי)
ואז:
אני: "זה בלהבלהבלה(לא זוכר תשם עכשיו) נכון?"
היא: "לא יודעת.. אולי, מאיפה לך?"
אני: "קניתי אותו לאחותי, אני חושב שאני זוכר תריח"
ואז התקרבתי לצוואר שלה כאילו אני מריח, ונתתי לה נשיקה קטנה שם, עליתי עם המבט שלי לעיניים שלה, ומשם זה זרם לנשיקה דיי ארוכה הייתי אומר.
עד שקראו לנו לעלות לאוטובוסים בחזרה למלונות..
לאחר מכן פייסבוק וזהו..
דברים שכדאי לדעת(בעיקר למי שמתכנן לנסוע לבורגס):
-ישראליות בבורגס רוצות בנים, אל תפספסו את זה.
-שימו לב לסביבה,למצב הבחורה(אצלי מבחינת אלכוהול) ולהבעות שלה, כדי לקרוא את הסיטואציה יותר נכון.
-אל תוותרו! למרות שבפעם הראשונה לא הלך, הצלחתי להבין את המכשול(נוחות), ולעקוף אותו!
-הקפדתי לגעת בה! בצורה גלויה וסמויה.. אם זה כשלקחתי לה את היד או חיבקתי, אם זה כשרקדתי איתה, או אפילו כשהזמנתי אותה לשתות.
-למה אמרתי שזה שהיא לא שתתה היווה לי יתרון? למה זה יצר מן מכנה משותף ביננו, שאפשר לי לבודד אותה מהחברות בפאב.
*בטח תשאלו, בן 18,בורגס, למה לא הלכת רחוק יותר,כולה KC...
אז בגלל שהסביבה ממש ממש ממש לא התאימה, לא היה איפה, וגם היא הייתה טיפוס יותר סגור ממה שציפיתי.
וגם בגלל שהדיווח הראשון שליאני רוצה לראות איך לשפר את הדיווח עצמו, לכן יאללה תכנסו בי!(במובן הטוב חח)
וגם תחכו לדיווח הבא![]()

אני רוצה לראות איך לשפר את הדיווח עצמו, לכן יאללה תכנסו בי!(במובן הטוב חח)
ציטוט ההודעה