סוף סוף יש חדשות בשבילכם אז תהנו![]()
סנטינו מארלה מבקש לשוב לקבל פוש מכיוון שהוא מרגיש תקוע מאוד והוא מרגיש שלא מתקדם איתו כלום בכלל הכותבים הבטיחו לו לדון בעניין בתקווה שזה יצליח לעניין את הצופים.
לינדה מהקמאן מדברת לאחרונה על חזרה אפשרית לענינייי הWWE לעזור שם לטריפל איץ ווינס בעלה וגם בקרוב יראו אותה במראה חדש (מעניין).
דריין יאנג (לשעבר נקסוס) לאחרונה עשה פיס טרן אבל לא מרבה להיות בתוכניות הוא אומר אני אוהב את הWWE ואני רוצה להיות מעורב בפיודימם גדולים כי יש לי המון מה לתת ואני חושב שזה הזמן לתת לי את הדחיפה.
הWWE הולכים לשפר עוד המשחק 12 ולהכניס לו את קרבות הרחוב אומרים שזה יעלה את הביקוש למשחק.
המכירות של הסרט של סטון קולד סטיב אוסטין נמכרים בDVD כמו לחמניות יש ביקוש רב לקלטות האלה.
השבוע בסמקדאון סין קארה וביג שואו הולכים לככב הרבה בתוכנית ביג שואו בגלל מארק הנרי וסין קארה בגלל סין קארה ההיל יש דיבורים על לעשות קרב זוגות בין ביג שואו וסין קארה מול מארק הנרי (אלוף העלם) וסין קארה ההיל (זה לא בטוח אים יצא לפועל).
הערב בראו טריפל איץ ידבר ויגיד מה הוא יעשה עים מה שקרה בשבוע שעבר בהצבעת אי האמון אבל גם הוסיף יש הרבה אנשים שצפויים לעונש על המרד שעשו.
יש דיבורים על לחבר הערב בראו בין הדיוות והגברים עוד לא ידוע על מה ולגבי מה.
קודי רודס מדבר ואומר שהוא רוצה עוד קרב נגד רנדי אורטון ולהוכיח שהוא יכול לנצח אותו בכול זמן נתון.
יש דיבורים נוספים בראו הערב שגון סינה סי אם פאנק רנדי אורטון שימוס וביג שואו יהיו לצידו של טריפל איץ אולי הפתיח של סדרת ההשרדות.
ערב טוב ותשמרו על עצמכם אוהב אותכם חברים.
*מתאבק לשעבר של הWWE וTNA , סטיב ריצ'רד חגג לפני יומיים יום הולדת 40.
*המיז חגג יום הולדת 31 ביום שבת.
*CM פאנק התארח בטקס הKCA של ניק.
הנה סרטון שלו מאחורי הקלעים יחד עם חברי I CARLY.
http://link-results.com/?lid=aHR0cDo...VxZnY5U3dRNWo4
*הWWE בנתיים ירדו מהרעיון לפתוח בפיוד בין קודי רודס אלוף הבין יבשתית לבין בוקר T.
הרעיון המרכזי עכשיו הוא לפתוח בפיוד בין קודי לאחיו גולדאסט שיבצע את החזרה שלו בקרוב.
*יש תכנונים לפתוח סטייבל בנות היליות שבראשן תעמוד ויקי גאררו.
*JBL אמר בראיון שהוא לא יודע מתי הוא יחזור אבל הוא בספק אם הוא יחזור.
*הWWE במשא ומתן עם מתאבקת הWWE לשעבר , מאריה!
מאריה אמרה שהיא מאוד רוצה לחזור לWWE ומקווה שיחזירו אותה.
לפי דעתי: היא יכולה לעלות את רמת הסטורליינים של הדיוות.
*באחת מתוכנית הראו הקרובים נגלה נגד מי ילחם קודי רודס בVENGEACE על אליפות הבין יבשתית.
הקרב יהיה קרב באטל רואיל.
*בקרוב הWWE יפרסמו את ה20 המתאבקים הטובים ביותר של השנה.
חדשות WWE
מתי כריס ג'ריקו חוזר?
כריס ג'ריקו התראיין השבוע ואמר שאין לו תוכניות כרגע לחזור ל-WWE.
ג'ון מוריסון עוזב את ה-WWE?
מתגלה כי בשבועות הקרובות החוזה של ג'ון מוריסון צפוי להסתיים, ויש דיבורים על כך שמוריסון לא יחתום על חוזה חדש.
על מי וינס מקמן צרח ברסלמניה 22?
מיקי ג'יימס חשפה השבוע שברסלמניה הראשונה שלה, מניה 22, וינס מקמן צרח עליה כמו מטורף.
למי שזוכר, הסטוריליין באותו זמן היה שמיקי ג'יימס היא מתאבקת מטורפת, שמאוהבת בטריש.
מתגלה כי במהלך הקרב, מיקי נגעה לטריש בחזה, ואפילו שלחה ידיים למקום האסור. נראה כי מיקי עשתה את זה כדי למכור את הדמות, אבל וינס ראה בזה כמעשה אסור, ואחרי הקרב הוא צרח על מיקי כמו משוגע.
מיקי אמרה שהוא צעק עליה לפחות 10 דקות שלמות, וזה קרה בדיוק אחרי שהיא זכתה באליפות הנשים בפעם הראשונה במניה הראשונה של בקריירה.
מה שהיה אמור להיות רגע גדול וקסום בקריירה שלה, הפך לאסון של צעקות וצרחות מצד הבוס.
מיקי הוסיפה כי היא לא היחידה שקיבלה שטיפה מוינס לאורך השנים, וקרו הרבה מקרים בהם וינס ממש חיכה למתאבק או דיווה ליד הכניסה, ואז התחיל לצרוח עליהם כמו משוגע.
הייתי מפרסם את הקטע אבל מכיוון שיש כאן ילדים קטנים אני לא מוכן לעשות את הדבר הזה.
קולט קבאנה וה-WWE
קולט קבאנה סיפר השבוע שעבר הרבה זמן מאז שהיה לו דיבור עם ה-WWE, וכבר כמה חודשים שהם מתעלמים ממנו, ולא מחזירים לו טלפון.
האתר בו פורסמו תמונות פורנו חזר לרשת
כשבוע לאחר שהאתר של אירועי ההאוס שואוז של ה-WWE ירד מהרשת בגלל שפורסמו בו תמונות עירום של מתאבקות, האתר חוזר לרשת.
אבל נראה כי ה-WWE החליטו להוריד את האפשרות להעלות תמונות לאתר. כעת אפשר רק לכתוב תגובות, אבל תמונות אי אפשר להעלות.
הסרט החדש של ג'ון סינה
הנה הטריילר לסרט החדש של ג'ון סינה. נראה כאילו זה הולך להיות סרט מעולה!!!
...
חדשותTNA
קרימזון הוא לא גולדברג?
קרימזון התראיין השבוע, וכאשר נשאל האם הוא הגולדברג החדש, קרימזון התעצבן ואמר שהוא לא גולדברג, ולעולם לא רצה להיות גולדברג. הוא אמר שהוא קרימזון, ואמר שהחלום שלו הוא להיות המתאבק הכי טוב בעולם, ולא להיות חיקוי של מישהו.
חדשות נוספות
הקעקוע הענקי החדש של בטיסטה
בטיסטה פרסם בטוויטר תמונה של הקעקוע הענקי החדש שלו:
http://www.pwpix.net/superstars/b/ba...atista-001.jpg
ולדימיר קוזלוב ב-MMA
הנה סרטון מהאימונים של ולדימיר קוזלוב ב-MMA.
...

ציטוט ההודעה