לכל הגאונים שחושבים שצריך להחזיר את גלעד בכל מחיר (מאוחר מידי אבל WHAT EVER)
לכל הגאונים שחושבים שצריך להחזיר את גלעד בכל מחיר (מאוחר מידי אבל WHAT EVER)
|
|
ראיתי את זה לפני משו כמו חצי שנה והם צודקים בכל מילה-אנחנו רוצים את גלעד אבל לא בכל מחיר, כמו החשבון שהחמסניקים עשו בסרטון זה מה שיקרה, אנחנו נותנים להם 1000 שיהרגו כל אחד עוד 100!! ואז כשנחשוב שהכל יגמר הם יחטפו לנו עוד חייל, כמו ששמתם לב על רון ארד כבר ויתרנו והם חשבו שייצא להם משו, גלעד שליט והמשפחה שלו הכניסו את זה חזק בישראל לא כמו המשפחה של רון לכן אתם מייחסים לזה חשיבות רבה יותר וככל שנטחן את זה שוב ושוב כל שנה הם יעלו את המחיר ושוב נידפק, ואז כשנהייה מוכנים לשלם הם יתנו לנו אותו ואחרי חודש יחטפו עוד אחד שכמובן המשפחה שלו תעשה עוד יותר לחץ ורצון להחזיר אותו כי אם גלעד חזר למה שאת החטוף הבא לא יחזירו, וכמובן שהערבים יבקשו עליו לא 1000 אלא 2000 ואפילו יותר!!!
שלא תבינו אותי לא נכון אני מאוד רוצה שגלעד יחזור ובעזרת ה' הוא יהיה בסדר ושיחגוג איתנו את סוכות!! אבל הערבים הם עם חרא, עם נצלן הם יראו כמה טררם אנחנו עושים על גלעד ויחטפו אחד אחר שעליו ישראל תעשה עוד יותר טררם מגלעד וזה רק יגמר בהחזרת שטחים ושחרור כל האסירים הביטחוניים שלנו.
בעזרת ה' שגלעד יחזור בשבוע/שבועיים הקרובים ויהיה לו רק טוב בחיים כי מגיע לו מסכן 5 שנים לא ראה אור יום יושב בתוך בור מכוסה ומסביבו עוד 20 שומרים ערבים בקושי אוכל בקושי שותה כולו צלקות פיזיות ונפשיות באמת מאחל לו לחבק את אמא ואבא בתוך הסוכה שלהם ושיירדו לו דמעות של אושר!!
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
ראיתי את הסרטון עד הסוף,אני לא חשבתי גם בהתחלה שצריך להחזיר את גלעד בכל מחיר
יש אנשים שרוצים להחזיר,אותו בכל מכיר ויש אנשים שלא שמים לב זה הרבה אם רוצה 1000
על 1 .
על כל פיגוע שיהיה בארץ כולם יאשימו את משפחת שליט.
סרטון מעולה, מסביר בדיוק כמה הממשלה שלנו מרגרינה חסרת עמוד שידרה.
The Pod
אני היחיד שחטף קריזה על המשה דץ הזה?
אחרי שהוא יחזור הוא יכנס אינטרנט לראות מה דברו עליו ויגלה את האשכול הזה [עם קצת עזרה ממני]
והוא לא יאהב אותך.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
למה פאקינג לעזאעזל החיים של גילעד שליט יותר חשובים מהחיים של כול אזרח אחר במדינה?!
חובה צפייה כולם ..
.If you think i'm just some stupid kid ruled by his emotions, then so be it"
.It's nonsenes meant for those who don't know hatred
".If anyone wants to deny my way of living, I'll kill everyone they cared about, Maybe then they'll feel a little of my hatred
נערך לאחרונה על ידי D@nIeL; 12-10-2011 בשעה 12:50. סיבה: היה חסר פ' ב 'פה'
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
מה שיותר מעצבן שבזמן שכל הפלסטינים שרצחו ונמצאים בבית כלא לפלסטינים חיים במלון 5 כוכבים בזמן שהחיילים שלנו שאצלם בתנאים ירודים.
צריך לרדת לרמה שלהם ולתת להם מקום קטן יותר , בתנאים גרועים יותר ובלי יכולת לתקשר ביניהם !
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()