קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 222
    הודעה אחרונה: 26-06-2010, 22:00
  2. תגובות: 40
    הודעה אחרונה: 16-12-2006, 21:42
  3. תראו מה אנחנו עושים בשיעור
    על ידי MayMon בפורום דיבורים
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 02-02-2006, 23:09
  4. תראו איזה חרא אנשים גונבים לי תניק Zoom17
    על ידי TaMiR בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 00:36
  5. אנחנו נבחרת אפסיתתת
    על ידי GuYB בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 21:57
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

תראו מה אנחנו גרמנו ל-KUDOS

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    20
    נקודות
    0

Lightbulb תראו מה אנחנו גרמנו ל-KUDOS

אם שמת לב בעמוד OFFERS ב KUDOS יש אזהרה וכשאני אומר אזהרה זה אזהרה שמכוונת אלינו לישראלים:

אז מי שלא הבין את האזהרה ניתן תרגום:
    VCC/ כרטיסי אשראי נטענים לא מוסכמים לשימוש בשום משימה באתר זה. שימוש בכרטיסים אלה יגרום לחסימה מכל אתרי KUDOS ופירסום הפרטים שלכם ב-"רשימה השחורה" בכל אחר מתנות/PTC המוכרים לנו. בנוסף לכך "הפרטים האישיים שלכם" יועברו לחברות האשראי שאליהם שייך האשראי שהשתמשתם.
    VCC אסורים לשימוש ולמעשה הם כרטיסי אשראי גנובים. שימוש בכרטיסי אשראי גנובים יכול לגרום לעונש כבד ברוב המדינות, במיוחד ישראל, ראו אוזהרתם!.

תראו אני חייב לתקן כמה דברים במה שהוא אומר:
    1) נכון שבחודש האחרון נרשמו עשרות ישראלים לאתר ויחסית בצורה ממש מהירה דבר שמחשיד, כי אוליי 1% מהישראלים באמת יכניסו כרטיס אשראי אמיתי.
    2) אני אישית מוכר VCC אבל לא ובאמת שאני בחיים לא יגע בכרטיסי אשראי גנובים. אני לא יגיד לכם מאיפה אבל אני יכול להבטיח לכל אחד ואחד מכם שקונה ממני שהם חוקיים לחלוטין. כנראה שהאדון "LEE" חושב שהנפקת כרטיס אשראי היום היא מיוחדת אבל אם תחשבו על זה לרגע. כרטיס אשראי מטבעו קשור לתקשורת בין מחשבים, אני מתכוון שלא חייב שיונפק כרטיס מפלסטיק כדי שיגידו "אההה זה כרטיס אשראי אמיתי" כי בכל מקרה כשאתם רוכשים באינטרנט או במציאות עם האשראי הוא עובר סדרה של בדיקות במחשב ואז יורד ממנו הכסף. ככה שגם VCC אם יש בו כסף הוא אשראי לכל דבר.
    3)אני אישית ממש מתבייש בדגש על "ISRAEL" כאילו אנחנו אלה שגרמנו לו להפסיד כסף. נו באמת גם אלה שמקבלים באן והוא לא משלם להם הוא עדיין מקבל כסף מהתוכנית שותפים על האתרים HOMESTEAD/INTUIT. פשוט ניראלי שבגלל שהיו ל HOMESTEAD כל כך הרבה הרשמות דרך השותף שלהם LEE שהם שלחו לו הודעה במייל או יצרו איתו קשר על זה והוא כנראה החליט לשים לזה סוף.
    4) אני ממש לא רומז אפילו שתפסיקו עם האתר KUDOS. (לא קשור לזה שאני מוכר VCC), כל עוד לא ראינו החרפה עם ההוחכות כדי להוריד את הבאן אין טעם להפסיק להשתמש ב VCC כי כמו שאמרתי ל-LEE אין אפשרות לדעת שום פרט על המשתמש ב HOMESTEAD חוץ מהקוד משתמש והמייל ואוליי אוליי השם והשם משפחה.
    5) כל מה שאמרתי עד עכשיו זה המסקנות שלי, אני לא מנהל בקודוס ככה שהכל זה רק מסקנות שהגעתי אליהם עד היום.

6) הכי חשוב שתבינו! כל עוד לא השתמשתם בפרטי אשראי גנובים אין לכם ממה לחשוש! ה-VCC שאני מוכר ואני מקווה שעוד כמה פה מוכרים הם חוקיים ומונפקים ע"H חברה מוסמכת לכך. הפרטים שלכם לא יועברו לשום מקום כי לא ביצעתם עבירה!
    תכתבו מה שאתם חושבים דיון מהנה!
    נערך לאחרונה על ידי ProSpect; 12-10-2011 בשעה 15:30.
    מוכר כרטיסי אשראי וירטואלים למשימות (לא לפאיפאל).
    צרו קשר בפרטי

2. קישורים ממומנים

Gran turisimo האוואטר של ProSpect
    לייקים
    950
    נקודות
    3,740
    משפט מחץ
    You stop when you're tired. Im stop when im done

ציטוט נכתב במקור על ידי lol st צפיה בהודעה
    אם שמת לב בעמוד OFFERS ב KUDOS יש אזהרה וכשאני אומר אזהרה זה אזהרה שמכוונת אלינו לישראלים:

אז מי שלא הבין את האזהרה ניתן תרגום:
    VCC/ כרטיסי אשראי נטענים לא מוסכמים לשימוש בשום משימה באתר זה. שימוש בכרטיסים אלה יגרום לחסימה מכל אתרי KUDOS ופירסום הפרטים שלכם ב-"רשימה השחורה" בכל אחר מתנות/PTC המוכרים לנו. בנוסף לכך "הפרטים האישיים שלכם" יועברו לחברות האשראי שאליהם שייך האשראי שהשתמשתם.
    VCC אסורים לשימוש ולמעשה הם כרטיסי אשראי גנובים. שימוש בכרטיסי אשראי גנובים יכול לגרום לעונש כבד ברוב המדינות, במיוחד ישראל, ראו אוזהרתם!.

תראו אני חייב לתקן כמה דברים במה שהוא אומר:
    1) נכון שבחודש האחרון נרשמו עשרות ישראלים לאתר ויחסית בצורה ממש מהירה דבר שמחשיד, כי אוליי 1% מהישראלים באמת יכניסו כרטיס אשראי אמיתי.
    2) אני אישית מוכר VCC אבל לא ובאמת שאני בחיים לא יגע בכרטיסי אשראי גנובים. אני לא יגיד לכם מאיפה אבל אני יכול להבטיח לכל אחד ואחד מכם שקונה ממני שהם חוקיים לחלוטין. כנראה שהאדון "LEE" חושב שהנפקת כרטיס אשראי היום היא מיוחדת אבל אם תחשבו על זה לרגע. כרטיס אשראי מטבעו קשור לתקשורת בין מחשבים, אני מתכוון שלא חייב שיונפק כרטיס מפלסטיק כדי שיגידו "אההה זה כרטיס אשראי אמיתי" כי בכל מקרה כשאתם רוכשים באינטרנט או במציאות עם האשראי הוא עובר סדרה של בדיקות במחשב ואז יורד ממנו הכסף. ככה שגם VCC אם יש בו כסף הוא אשראי לכל דבר.
    3)אני אישית ממש מתבייש בדגש על "ISRAEL" כאילו אנחנו אלה שגרמנו לו להפסיד כסף. נו באמת גם אלה שמקבלים באן והוא לא משלם להם הוא עדיין מקבל כסף מהתוכנית שותפים על האתרים HOMESTEAD/INTUIT. פשוט ניראלי שבגלל שהיו ל HOMESTEAD כל כך הרבה הרשמות דרך השותף שלהם LEE שהם שלחו לו הודעה במייל או יצרו איתו קשר על זה והוא כנראה החליט לשים לזה סוף.
    4) אני ממש לא רומז אפילו שתפסיקו עם האתר KUDOS. (לא קשור לזה שאני מוכר VCC), כל עוד לא ראינו החרפה עם ההוחכות כדי להוריד את הבאן אין טעם להפסיק להשתמש ב VCC כי כמו שאמרתי ל-LEE אין אפשרות לדעת שום פרט על המשתמש ב HOMESTEAD חוץ מהקוד משתמש והמייל ואוליי אוליי השם והשם משפחה.
    5) כל מה שאמרתי עד עכשיו זה המסקנות שלי, אני לא מנהל בקודוס ככה שהכל זה רק מסקנות שהגעתי אליהם עד היום.

תכתבו מה שאתם חושבים דיון מהנה!
    פתחו את האשכול הזה כבר...
    בכ'כ אין מה לעשות, תמיד אנחנו גורמים לזה.
    ובאמת מעניין אותי לדעת אם אני נרשם לקודוס עכשיו ואומר שאני גר ב הרה''ב, היה רשום Especialy On israel...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    נתנאל
    לייקים
    13
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    חיים פעם אחת

צריך אשכול אחד על זה... לא יותר.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    20
    נקודות
    0

האמת שחיפשתי כזה בדפדפוף אשכול כזה אבל למי אכפת. אני נתתי פה הסבר יותר רציני ומסקנות
    מוכר כרטיסי אשראי וירטואלים למשימות (לא לפאיפאל).
    צרו קשר בפרטי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    נתנאל
    לייקים
    13
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    חיים פעם אחת

ונתת פה עוד ממתק לאדמין(מאמין שמי שעוסק באתר הזה מבין אותי).

משתמש מכור האוואטר של Mrs.Daniel
    שם פרטי
    Daniel
    לייקים
    248
    נקודות
    100
    משפט מחץ
    כשהחושך משתלט עליי אני רץ אל האור (;

כבר פתחו על זה אשכול .......

מנהל כסף ברשת האוואטר של KillaPlaya
    לייקים
    294
    נקודות
    653
    משפט מחץ
    LIKE A BOSS

לירן למה הלשנת על ניר יסמוי????
    ומה אתה מפרסם שאתה מוכר VCC כשיש חוק שאסור לפרסם פה... חברה אל תקנו ממנו , רמאי..
    נערך לאחרונה על ידי KillaPlaya; 12-10-2011 בשעה 13:47.

מנהל כסף ברשת

לפניות:

(SKYPE:
    (popobh

משתמש משקיע האוואטר של .Mishel
    שם פרטי
    מישל
    לייקים
    295
    נקודות
    19

ננעל+אזהרה.
    בברכה,.Mishel - מנהל כסף ברשת.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,598 | הודעות: 8,173,185 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect