אם שמת לב בעמוד OFFERS ב KUDOS יש אזהרה וכשאני אומר אזהרה זה אזהרה שמכוונת אלינו לישראלים:
אז מי שלא הבין את האזהרה ניתן תרגום:
VCC/ כרטיסי אשראי נטענים לא מוסכמים לשימוש בשום משימה באתר זה. שימוש בכרטיסים אלה יגרום לחסימה מכל אתרי KUDOS ופירסום הפרטים שלכם ב-"רשימה השחורה" בכל אחר מתנות/PTC המוכרים לנו. בנוסף לכך "הפרטים האישיים שלכם" יועברו לחברות האשראי שאליהם שייך האשראי שהשתמשתם.
VCC אסורים לשימוש ולמעשה הם כרטיסי אשראי גנובים. שימוש בכרטיסי אשראי גנובים יכול לגרום לעונש כבד ברוב המדינות, במיוחד ישראל, ראו אוזהרתם!.
תראו אני חייב לתקן כמה דברים במה שהוא אומר:
1) נכון שבחודש האחרון נרשמו עשרות ישראלים לאתר ויחסית בצורה ממש מהירה דבר שמחשיד, כי אוליי 1% מהישראלים באמת יכניסו כרטיס אשראי אמיתי.
2) אני אישית מוכר VCC אבל לא ובאמת שאני בחיים לא יגע בכרטיסי אשראי גנובים. אני לא יגיד לכם מאיפה אבל אני יכול להבטיח לכל אחד ואחד מכם שקונה ממני שהם חוקיים לחלוטין. כנראה שהאדון "LEE" חושב שהנפקת כרטיס אשראי היום היא מיוחדת אבל אם תחשבו על זה לרגע. כרטיס אשראי מטבעו קשור לתקשורת בין מחשבים, אני מתכוון שלא חייב שיונפק כרטיס מפלסטיק כדי שיגידו "אההה זה כרטיס אשראי אמיתי" כי בכל מקרה כשאתם רוכשים באינטרנט או במציאות עם האשראי הוא עובר סדרה של בדיקות במחשב ואז יורד ממנו הכסף. ככה שגם VCC אם יש בו כסף הוא אשראי לכל דבר.
3)אני אישית ממש מתבייש בדגש על "ISRAEL" כאילו אנחנו אלה שגרמנו לו להפסיד כסף. נו באמת גם אלה שמקבלים באן והוא לא משלם להם הוא עדיין מקבל כסף מהתוכנית שותפים על האתרים HOMESTEAD/INTUIT. פשוט ניראלי שבגלל שהיו ל HOMESTEAD כל כך הרבה הרשמות דרך השותף שלהם LEE שהם שלחו לו הודעה במייל או יצרו איתו קשר על זה והוא כנראה החליט לשים לזה סוף.
4) אני ממש לא רומז אפילו שתפסיקו עם האתר KUDOS. (לא קשור לזה שאני מוכר VCC), כל עוד לא ראינו החרפה עם ההוחכות כדי להוריד את הבאן אין טעם להפסיק להשתמש ב VCC כי כמו שאמרתי ל-LEE אין אפשרות לדעת שום פרט על המשתמש ב HOMESTEAD חוץ מהקוד משתמש והמייל ואוליי אוליי השם והשם משפחה.
5) כל מה שאמרתי עד עכשיו זה המסקנות שלי, אני לא מנהל בקודוס ככה שהכל זה רק מסקנות שהגעתי אליהם עד היום.
תכתבו מה שאתם חושבים דיון מהנה!