אני מחבר את האייפון למחשב נכנס להייטונס נכנס לפוטו לוחץ לאיזה תיקייה אני רוצה עושה APPLY וכלום לא קורה התמונות לא מופיעות .
נסתי גם לשלו את זה באימיל אבל אני מקבל הודעה והתמונה לא מופיעה...
אני מחבר את האייפון למחשב נכנס להייטונס נכנס לפוטו לוחץ לאיזה תיקייה אני רוצה עושה APPLY וכלום לא קורה התמונות לא מופיעות .
נסתי גם לשלו את זה באימיל אבל אני מקבל הודעה והתמונה לא מופיעה...
|
|
כנס ל My Comuter ואז ל iPhone ותראה את כל התמונות ופשוט תעתיק למחשב
פורץ גרסאות: 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5, 5.0, 5.0.1.ברוב המכשירים, אם אתה מעוניינים בייעוץ או בעזרה צרו איתי קשר במסן: lior.altshul@hotmail.co.ilעקבו אחרי בטוויטר: LiorAltshul1
איפה נימצא ה My Comuter הזה??
לא מופיע שום דבר שקשור לאייפון במחשב שלי....
פורץ גרסאות: 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5, 5.0, 5.0.1.ברוב המכשירים, אם אתה מעוניינים בייעוץ או בעזרה צרו איתי קשר במסן: lior.altshul@hotmail.co.ilעקבו אחרי בטוויטר: LiorAltshul1
לא . אבל החלון של ההייטונס ניפתח ישר אז סימן שהאייפון מתחבר טוב למחשב.... + הוא מטעין את האיייפון כשאני מחבר אז החיבור טוב
תחבר את האיפון למחשב לך למחשב שלי רד למטה עם הגלגלת ואז תראה איקון של איפון עם השם של האיפון דאבל קליק על האיקון תפתח לך עוד תקייה תלחץ עלייה פעמיים והופ כל התמונות שלך שם ואז תוכל להעתיק(רק להעתיק) למחשב
מקווה שעזרתי.....
קח הסבר
http://imageshack.us/photo/my-images/17/10608196.png/
תקשיב הכנתי מדריך במיוחד בשבילך עם תמונות כאן