מצטער לבשר את זה אבל נראה שהאתר הפך לסקאם או שהמנהל בחופשה או משו אין לי מושג וגם אני נורא כועס ומאוכזב.. אם יהיה שינוי אני יעדכן אתכם ויחזיר את התוכן שהיה קודם או אחד חדש.
אני נורא מצטער על כך..
מצטער לבשר את זה אבל נראה שהאתר הפך לסקאם או שהמנהל בחופשה או משו אין לי מושג וגם אני נורא כועס ומאוכזב.. אם יהיה שינוי אני יעדכן אתכם ויחזיר את התוכן שהיה קודם או אחד חדש.
אני נורא מצטער על כך..
נערך לאחרונה על ידי eviak2; 19-11-2011 בשעה 23:18.
|
|
נרשמתי דרכך
נקווה שנקבל כסף.
תוך כמה זמן מקבלים את התשלום?
נשמע נחמד אני נרשם דרכך
למרת שהאתר נראה מאוד פשוט
אבל יש הרבה פעמיים שזה רושןם
Session variable error "Bad Token", retrying viewer session.
נערך לאחרונה על ידי eladking; 13-10-2011 בשעה 19:18.
נרשמתי אבל אני לא מבין כלום ואני צריך הסבר אשמח אם תעזור לי
"את הכסף אפשר למשוך רק לפייפאל וזה לוקח זמן בגלל שאתר רק בבטא כרגע אבל זה לא סקאם מניסיון אישי אז אל תדאגו."
כמה זמן זה לוקח
בכ''מ, נרשמתי דרכך
איפה לוקחים את הכסף ? ורואים כמה נקודות יש לך ?
נערך לאחרונה על ידי abast; 13-10-2011 בשעה 19:49.
לפעמים זה לוקח פחות מיום ולפעמים אולי יומיים שלושה.. לא יותר.. ומקבלים.. התשלום הזה זה שלי ויש עוד הרבה הוכחות שראיתי
האתר כרגע בבטא ולכן זה באמת נראה פשוט אבל זה לא ממש משנה איך זה נראה אלא מה זה עושה.. וזה עובד.. ולבעיה שכתבת שזה עושה זה עושה את זה גם לי אבל זה פשוט ממשיך זה לא עוצר את זה וזה לא דורש שום יחס אז זה לא ממש משנה אם יש את זה אני חושב..
יש לך סקייפ? אם לא אז תסתכל מחר ובטוח כבר יהיה את המדריך המלא של איך לעשות... (לפי התכנון)
תלחץ בדף הבית על הMembers area ותראה שם Store ושם רואים כמה נק' יש ולמטה בדף הכי למטה יש תיבה עם 3 אפשרויות ששם אתה בוחר בכמה נק' לשלם בתמורה לכמה כסף כמובן. אני ירחיב בהמשך היום או מחר על כל הדברים שאפשר לעשות באתר.. זה ממש בקצרה ואם אתה צריך עוד הסברים עד אז תשלח לי הודעה בפרטי ואני יעזור לך במפורט לפי מה שאתה צריך בדיוק.
אמין אני בעצמי בדקתי
ותודה לכם שנרשמתם דרכי D: ואני מבטיח שאם אני אוכל לערוך את זה היום\מחר אני יעשה את זה. וזה לא סקאם המנהל שלו הוא מישהו שאפשר לסמוך עליו ובסכומים כאלה קטנים הוא לא יעשה סקאם.. וזה פשוט כמו שזה נשמע ואפילו יותר פשוט מזה! אם יש בעיה תגידו לי ואני יעזור! D:
נערך לאחרונה על ידי eviak2; 13-10-2011 בשעה 20:01.
בכיף אחי, אתה הבאת את האתר, אם נרוויח כסף בקטע הזה זה בזכותך וצריך להירשם דרכך, שלחתי לך ה''פ עם שאלה .
יש את הבעיה של הSession variable error "Bad Token", retrying viewer session. אני יפנה למנהל שיסדר את זה וזה תלוי בו כמה זמן זה יקח כי אני יגיד לו את זה עכשיו..
אם אתה שולח לו הודעה תגיד לו שיעשה משהו שלא כל 30 שניות החלון של הסרטון יקפוץ..
כי זה מציק שאתה באינטרנט ואז פתאום החלון הזה קופץ וצריך למזער כל הזמן
^^
אני הרשם דרכך יש לך סקייפ תעזור לי ??? (בלי סקייפ אני לא עושה כלום...)
תגדיר באינטרנט שלא יהיה חלונות קופצים\pop-ups כי כל הקטע זה שהצפיות של האנשים האחרים יעלו ואני עושה ככה בלי חלונות קופצים בהגדרות של הדפדפן ולא קופץ לי שום חלון, ד"א אני משתמש בגוגל כרום מקסימום תוריד אותו ותשתמש בו או שתשאיר אותו פשוט פתוח ברקע כל היום... זה לא ממש משנה אם זה יהיה ברקע או אקספלורר...
נערך לאחרונה על ידי eviak2; 13-10-2011 בשעה 20:32.