שלום,
במחשב שלי מותקן ווינדוס 7 64 ביט בעברית. יש לי תוכנה שהתקנתי ואני רואה בה עברית כתובה הפוך (משמאל לימין)
אשמח לפתרון
שלום,
במחשב שלי מותקן ווינדוס 7 64 ביט בעברית. יש לי תוכנה שהתקנתי ואני רואה בה עברית כתובה הפוך (משמאל לימין)
אשמח לפתרון
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
הבעיה קיימת רק בתוכנה הזאת?
איזה תוכנה זאת? שם
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
tridef
האמת, שיש לי בעיה גם באייקונים שהם הפוכים בשולחן העבודה... בינתיים לא נתקלתי בעוד תוכנות שבהם זה קרה לי
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לגבי האייקונים ההופכים השתמש בכלי הזה:
http://goo.gl/KGkpB
או
http://db.tt/VX6OYh5
אם לא עזר השתמש בכלי הזה:
http://db.tt/82HUw8Rw
לגבי העברית ההפוכה זה קורה רק בתוכנה הספציפית הזאת?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
האייקונים בשולחן העבודה הסתדרו תודה!
השתמשתי בכלי הראשון.
לגביי העברית זה קורה רק בתוכנה הזו לפי מה שראיתי עד עכשיו.
אגב, אשמח גם לעזרה בנושא google chrome. מדי פעם הדפים של האינטרנט (הכרטיסיות) פשוט נתקעים ולא מתרעננים אם אני לא עובד איתם במשך כמה דקות
מ א ו ש ר
תוכל להביא צילום מסך של הבעיה?
לגבי כרום בדוק שאין לך איזה תוסף בעייתי
נערך לאחרונה על ידי Ori; 14-10-2011 בשעה 16:04.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
לא הצלחתי לעשות צילום מסך שיכלול את התפריט ה"בעייתי" של התוכנה
לגבי הכרום מה יכולה להיות הבעיה? מה לבדוק?
מ א ו ש ר
תוספים למינהם
איפה בודקים אם יש תוספים לכרום ואיזה מהם חיוני? סליחה אבל התשובה שלך עמומה מדי עבורי
ולגביי השאלה הקודמת שלי יש תשובה על העברית ההפוכה? עדכון: זה קורה לי גם כשעולה לי תפריט ה steam זה רושם: "s ץחל הרעזל"
מ א ו ש ר
כנס ללוח בקרה אפשרויות שפה ובדוק שם בלשונית ניהול תחת שינוי מיקום שמופיע לך עברית
ולא ענית לי על השאלה זה קורה בתוכנה ספציפית?
המערכת הפעלה שלך אנגלית?
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
בדקתי בלוח הבקרה ואכן מעודכן שם עברית.
כמו שאמרתי בתגובה הקודמת שלי, עדכנתי שזה קורה לי גם בתפריט של steam כשעולה המשחק. (עברית הפוכה)
אין איזה עדכון שפה שאפשר לעדכן בווינדוס בשביל בעיה כזו?
בדקתי בלוח הבקרה ואכן מעודכן שם עברית.
כמו שאמרתי בתגובה הקודמת שלי, עדכנתי שזה קורה לי גם בתפריט של steam כשעולה המשחק. (עברית הפוכה)
אין איזה עדכון שפה שאפשר לעדכן בווינדוס בשביל בעיה כזו?
מ א ו ש ר
אם לא תביא לנו צילום מסך של הבעיה יהיה לנו מאוד קשה לעזור לך