לפני כמה ימים התחלתי את הצ'אנל ועד עכשיו הולך ממש טוב, אשמח לתגובות ולייקים ואם אפשר גם לSUBSCRIBE
חבר שלי נתן לי טיפ שאני פחות צריך לדבר על המשחק ויותר על החיים שלי וזה אז אני אתמקד בזה בסרטון הבא, אשמח לתגובות בונות!
לפני כמה ימים התחלתי את הצ'אנל ועד עכשיו הולך ממש טוב, אשמח לתגובות ולייקים ואם אפשר גם לSUBSCRIBE
חבר שלי נתן לי טיפ שאני פחות צריך לדבר על המשחק ויותר על החיים שלי וזה אז אני אתמקד בזה בסרטון הבא, אשמח לתגובות בונות!
נערך לאחרונה על ידי KillerWin; 14-10-2011 בשעה 14:42.
|
|
כמה דברים:
היה נחמד אם על ההתחלה, אחרי שאתה מציג את עצמך וזה, היית נותן תקציר בכמה משפטים קצרים (על מה בעצם המשחק אפילו שכאילו כולם אמורים לדעת. נראה לי יותר מקצועי כזה ככה).
לפי דעתי תעשה סרטונים קצרים יותר כי נדיר שמישהו יישב 20 דקות לראות גיימפלי.
באיזה מכשיר אתה משתמש ללכידת הוידאו של הגיימפלי?
בסרטונים הקודמים זה היה ככה אז שיפרתי את המיקרופון והורדתי את הווליום של המשחק, מהלאה זה לא יהיה ככה.
יש אנשים שכן יושבים ורואים, ואני ממש לא חושב שצריך לעשות תקציר למשחק הזה. חוץ מזה, זה גיימפלי ולא סיקור.
השתשמשתי בFRAPS ורינדרתי עם SONY VEGAS.
תראה ביוטיוב שסרטוני גיימפליי עם הכי הרבה צפיות ותגובות זה כשהגיימר עושה משחק תמציתי של איזה כמה דקות (גג 10 - 12 דקות וגם זה יותר מידי) וכשיש פואנטה. כאילו, לא סתם "תראו אותי משחק" אלא "אני אראה לכם עכשיו איך עושים X או איך עוברים משימה Y או בואו אני אראה לכם איך משתמשים בממשק וכו'..."
אומר את זה לטובתך. תחשוב על זה. לא תרצה אז לא תשלם![]()
נערך לאחרונה על ידי red orbach2; 14-10-2011 בשעה 16:00.