קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. =] חזרתי לפני שעה בערך מהעליה לתורה שלי ^_^
    על ידי The Raven בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 19:10
  2. חזרתי מפולין!!
    על ידי FinisH בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 23:59
  3. חזרתי
    על ידי Xer0 בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 18:56
  4. חזרתי משייט!!!
    על ידי the B master בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 15:45
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

חזרתי מי החופשה ישר לחדשות :)

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

Smile חזרתי מי החופשה ישר לחדשות :)

בניגוד לשנים הקודמות, כבר התקבלה ב- WWE על מנצח הרויאל ראמבל והוא ככל הנראה יהיה מסמקדאון. המתאבק צפוי לזכות באליפות העולם למשקל כבד עוד לפני רסלמניה 28, בסביבות אלימיניישן צ'מבר, מאחר ובמיין איבנט של הבראנד לרסלמניה, דניאל בריאן יפדה את מזוודת ה- MITB שלו.
    עוד לפני הראמבל, לסרבייבר סיריס, מתכננים קרב סקראמבל על התואר בהשתתפות הנרי, רנדי אורטון, כריסטיאן, שיימוס, הביג שואו וקיין, ורעיון כרגע עבור TLC, הוא קרב שולחן בין הנרי לשואו.
    מזכיר לכולם לקחת את הידיעה בעירבון מוגבל, דברים תמיד, ובדרך כלל, יכולים להשתנות.

לקרב הזוגות שנקבע לונג'נס בין טריפל אייץ' וסי אם פאנק לאר טרות' ודה מיז צפויה להתווסף סטיפולציה של קרב ללא פסילות.

ל- RAW של השבוע שעבר (3/10) היו שישה עד שמונה תסריטים שונים, מאחר שוינס מקמהן שינה את דעתו פעם אחר פעם. ארן אנדרסון היה זה שהציע את אנגל השביתה, מקמהן אהב אותו מאוד ולכן הוחלט ללכת עליו. לאחר ההחלטה, מס' אנשי הפקה פנו למקמהן ואמרו לו שהתסריט אינו הגיוני מאחר והמתאבקים מופיעים בהאוס שואוס ובסמקדאון של אותו שבוע למרות שהם כביכול פתחו בשביתה. על מנת לסגור את העניין מהר, החליטו לתוכנית האחרונה על שובו של מקמהן והחלפתו של טריפל אייץ' כ- COO בג'ון לורנייטיס.
    עוד בענייני מקמהן, הוא גרם לדאגה רבה למצבו הבריאותי מאחורי הקלעים מאחר והוא חלה לאחרונה בשפעת והתקשה מאוד להסתיר את זה, מה שהוא היה עושה בקלות בעבר.

מיק פולי עשוי לעשות את החזרה שלו ל- WWE בשבועות הקרובים, כשהוא רומז על כך בראיונות שנערכים איתו ובטוויטר. מקור ב- WWE אמר שחזרתו של פולי ככל הנראה תהיה בסרבייבר סיריס, יחד עם שובו של דה רוק שמתוכנן להופיע באירוע ושיעשה חזרה משלו ב- RAW האחרון לפני ה- PPV.
    עוד מישהו שאולי יקבל פנייה לקאמבק הוא JBL, אבל כרגע הרעיון הזה נמצא בשלב של דיונים.

אחת הסיבות שה- WWE לא מעוניינים כרגע להאריך את חוזהו של ג'ון מוריסון היא בגלל שהוא לטענת אנשים מאחורי הקלעים בעייתי ועושה צרות. רבים מאמינים כי הסיבה הרשמית היא דומה לזו של דרו מקינטייר (שבעקבות זה נקבר) ומוריסון פשוט משלם את המחיר בגלל מי שהוא יוצא איתה.

מאחורי הקלעים, יש הרבה תהיות לגבי הפיוד בין הסין קארות, מאחר ולטענתם בקרב ביניהם בהל אין א סל הם השתמשו ביותר מדי ספוטים במה שהיה אמור להיות "קרב מלא שנאה".

ג'ים רוס סיפר בטוויטר איפה עומד הסטטוס שלו כרגע ב- WWE:
    "אני לא הולך לסמקדאון או לשדר PPV'S, למיטב ידיעתי, אני סיימתי עם התפקיד הזה. אולי אני אעשה כמה תפקידים מאחורי הקלעים, אבל לא זקוקים כבר לשירותיי."
    "פוטרתי משידור RAW בלבד, המוצרים שלי עדיין נמכרים ב- WWEshop.com מכיוון שזה טוב לעסק שלי."
    כשנשאל על לורנייטיס, סיפר:
    "אני הוא זה ששכר את שירותיו של לורנייטיס כשהוא היה מחוסר עבודה. עזרתי לו ללמוד את תפקידו ונשארתי בו בגלל זה קדנציה נוספת."

פרטים חדשים נחשפו ע"י המשטרה על מעצרו של טייסון טומקו מיום שני האחרון:
    בסביבות השעה חמש וחצי בערב, טומקו נכנס לבית מרקחת בפלורידה ודרש מהרוקח שיביא לו את כל כדורי האוקסיקודון (משככי כאבים חזקים מאוד) של ה- 15 וה- 30 מ"ג שנמצאים בכספת. הרוקח סיפר לבלשים שטומקו שם את ידו מתחת לחולצתו כאילו הוא מחזיק במשהו. יומיים לפני כן, טומקו היה באותו בית מרקחת וביקש משככי כאבים כשהוא טוען שמרשם הרופא אבד לו. הרוקח, שהרגיש מאוים, נתן לו שלושה בקבוקים ובהם 210 כדורים כ"א.
    בסיבות השעה עשר בערב, המשטרה קיבלה קריאה למסעדה באותו אזור על אדם שמשתמש בסמים בשירותים. השוטרים מצאו את טומקו בשירותי הנכים כשמזרק בפח האשפה שבתא השירותים.
    שניים מהבקבוקים הנ"ל נמצאו בשירותים של מסעדה אחרת מאוחר יותר, שם עפ"י עדות של נוכחים, אדם העונה לתיאור של טומקו שהה בשירותים למעלה משעה.
    טומקו נלקח לבית החולים ומשם למתקן מעצר כשערבות של $7,500 נקבעה לשחרור.

שון מייקלס וטריפל אייץ' הופיעו יחד כ- DX לפני תחילת הקלטות סמקדאון אתמול ורמזו שרסלמניה תיערך בקרוב בקאובויז סטדיום שבדאלאס. דאלאס היא מועמדת חזקה לאירוח רסלמניה 29 ב- 2013.

חג שמח לכולם

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    50

בניגוד לשנים הקודמות, כבר התקבלה ב- WWE על מנצח הרויאל ראמבל והוא ככל הנראה יהיה מסמקדאון. המתאבק צפוי לזכות באליפות העולם למשקל כבד עוד לפני רסלמניה 28, בסביבות אלימיניישן צ'מבר, מאחר ובמיין איבנט של הבראנד לרסלמניה, דניאל בריאן יפדה את מזוודת ה- MITB שלו.
    לא הבנתי, המתאבק שינצח בראמבל יזכה באליפות עוד לפני רסלמניה?
    אז מול מי הוא יתמודד? (ואם אתם שואלים אותי זה שיימוס המנצח)

משתמש מכור האוואטר של goku81
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

תודה רבה על החדשות אחי! מקווה שנהנתה מהחופש
    אני מקווה שבקרוב יתחיל לעשות עם דניאל בריאן משהו כי לבינתיים הוא בדיחה מהלכת וזה עושה גם את הMITB בדיחה מהלכת.
    בקשר למנצח של הרויאל ראמבל אז מעניין כבר לדעת מי זה היה יש הרבה אנשים שמגיע להם ומעט אנשים שבאמת היה מעניין לראות עם המזוודה אני מקווה שהמתאבק הזה היה אחד מאלו: ג'ון מוריסון / בארט / טרות'
    סופסוף החזירו את הקרב סקראמבל! אם אני לא טועה האחרון היה בריין הראשון של CM Punk בראו ב2008 שהיו: קיין, בטיסטה', ריי, JBL וג'ריקו (מחליף לפאנק).

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,095 | הודעות: 8,200,688 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect